161

Анонимен

преди 3 години

Тоя е купен както и всички медии в Бг

160

Анонимен

преди 3 години

И как очаквате НСО с началник Радев да признае че са влизали аранжори в покоите на премиера.

159

Анонимен

преди 3 години

Вие юмрук не сте виждали от много време май само това повтаряте. Има снимки, има записи - "ало ваньо", знае се че е Сикаджия. Вие сте тия дето едно и също цвилите: "ама юмрук", "ама черепа", "ама платени"....

158

Анонимен

преди 3 години

Този е откровенно подкупен или зависим и не е редно да му вземат интервю. Всичките му разсъждения са неадекватни. То бива бива ***, но това вече мина всички граници. Какво ли ще правят слугите на ГЕРБ когато те паднат от власт?

157

Анонимен

преди 3 години

Промяната може да започне след оставка на мутрите. В този смисъл политолога на мутрите е прав, че промяната не означава оставка на кабинета.

156

Анонимен

преди 3 години

Квото крали,крали ,повече нема!Обещават.хахахаха

155

истина

преди 3 години

Протестиращите са зомбирани и надрусани. Всички до един повтарят няколко думи -мафия, мутри, оставка, корупция. Кои са мафиоти, мутри и с какво са се корумпирали не казват. Не казват мутра ли е президента, защото той единствен размахва юмрук срещу народа. Мутра ли е другарката която открадна парите от червената каса, или другарката откраднала 600хиляди лева от КТБ. Защо Радев не показна неговия проект за нова конституция. Тя държавна тайна ли е или не му стига акъла да напише проект.

154

До 153

преди 3 години

Какво изявление е направил? Направи се на интересен, отклони въпроса като гузен лъжеци почна да дрънка глупости за Любо Нейков. Междувременно независимите експертизи доказаха: записите - автентични, снимките - автентични, Бойко - лъжец!

153

ПроСоТо

преди 3 години

алоу,Гугутков,промяната означава ТОЧНО оставка на "кабинета"!!!!Другото,за което не само ти агитираш ,се нарича МИМИКРИЯ!..Демек:-"Пременил се Илия,погледнал се-ПАК В ТИЯ"!

152

До 149

преди 3 години

И ти как очакваш точно нсо, където е проблемът, да излезе със становище, че са те?!?! То затова изгърмя директорът им и затова вече мин. Председателят и гл. Прокурор НЕ се охраняват от нсо!!!!

151

Koko

преди 3 години

Всяка секунда на власт затяга примката на Тиквоний Трети. Ако постои още малко Гроб ще е политически мъртвец.

150

Анонимен

преди 3 години

Боко е добър,скромен и възпитан!Не е като сатаната Радеф,скаран с целия свят и никаква човчнист!

149

До 151

преди 3 години

Той вече направи изявление. Няма да се обяснява по 1000 пъти.

148

Ивайло Табаков

преди 3 години

До Кристина Петрова ДгрПримоции после всички от отдел Строителство бяхме на антибиотици

147

Анонимен

преди 3 години

"Така наречените " снимки с чекмедже" са аранжирани и правени от руски гард в НСО"Ако беше така, Бойко Магистралката нямаше да се свие и да мълчи гузно, щеше да има изказвания, че не е той, а е комшията.

146

Анонимен

преди 3 години

Гълъбче,колко ти плаща дон Борисоне да го защитаваш?

145

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноАха. Само малък проблем. НСО излезе с официално становище от проверката си, че КОМПРОМЕТИРАНЕ НА СИГУРНОСТТА НА ПРЕМИЕРА НЯМА, т.е. НЕ СА ДОПУСКАНИ СЪМНИТЕЛНИ ЛИЦА, А ОХРАНИТЕЛИТЕ НЕ СА ЗАМЕСЕНИ В НИКАКВИ ЗАВЕРИ, НЯМА ПРОПУСКИ В ОХРАНАТА. Та как така при този резултат не са хванали руския шпионин?

144

Анонимен

преди 3 години

Румбата и червената олигархия си живеят охолно и потриват ръце за властта,на ваш гръб наивници!Вижте ги горките във фейсбук наредени на сватбата на сина на вицепрезидентката!Червен политик,олигарх....Да ви са честити новите(стари) управляващи!

143

Анонимен

преди 3 години

Довечера отиваме от другата страна на парламента и на стената ще отразим сватбата на сина на една мафиотка , която за сега стои в сянка и подклажда с бунтове чрез фигуранта. Та-фигуранте ти с бедната класа ли си седнал и какви са тези .3000лв. на вечер-ама се съмнявам ,че ще свършиш нещо фигуранте.

142

до 109

преди 3 години

И твоята перушина може да попадне там... няма застраховани.