318

хахахаха

преди 3 години

Някой съмнявал ли се е в патериците на лойко?

317

До 323

преди 3 години

АЛЛЛОУ, ВЪЛКАНОВ, ТИ ЧУВАШ ЛИ СЕ КАКВО ГОВОРИШ????? ЩЕ СЕЗИРАМ ПРОКУРАТУРАТА!!!БЕЗ МАЙТАП.

316

До Вълганов

преди 3 години

Турската икономика е излязла от блатото? Тия вицове на някой друг. Я виж какво се случи с валутата им, я виж VW дили направиха завод там? За Гръцката не мога да говоря ама Турската тръгна надолу и все повече копае. Това с военните само във филмите и недоразвитите държави се случва.

315

ССС

преди 3 години

Не "патриоти",а *** !!!

314

До 319

преди 3 години

Но това си е само твое мнение, което не е меродавно за милиони българи.

313

Наведнъж 3 милиона?

преди 3 години

До Хмм: Наведнъж напуснали 3 милиона? Хайде де! Кога влязохме в ЕС? По време на правителството на Станишев. Във Великобритания журналист чакаха на летището тълпите от емигранти от България и Румъния и останаха разочаровани. Та, тези (не чак три милиона) са се изнесли основно по времето на бат'ти Бойко.

312

Sovata

преди 3 години

Може би ще могат да съберат толкова и за оставането им на власт.Може би смятат че 120 подписа са достатъчни да продължат да паразитират на гърба на народа.ОСТАВКА

311

ХХ

преди 3 години

Десет години дупетатите спаха и не приеха читав закон , само узаконяване на кражбите от ГРОБАРИТЕ !!! Резултатите са видими корупция,бедност и емиграция !!!

310

К19

преди 3 години

Съберете се на площада...Както сте без маски ще се срещнете с мене.

309

Вълканов

преди 3 години

Най- адекватното решаване на всички наболели въпроси е военен преврат, като Воените да назначат експертно правителство, защото, която и за е партия зда е на власт, все ще иска да нвкара свои пхора в Правителството. Благодарение на военните преврати, икономиката на съседите ни, Гърция и Турция излезе от блатото, в което я вкараха политиците. А особенно Чили. Време е държавата да се управлява от изявени специалисти под надзора на военен съвет или комитет.

308

Анонимен

преди 3 години

Отивам към площада!

307

радио Ереван

преди 3 години

Попитали радио Ереван: Коя е най-голямата п'роститутка в нашето НС. Отговорът бил: Марешки

306

Хмм

преди 3 години

До 315,Стига сте говорили глупости. Тези 3 млн напуснаха веднага щом успяхме да влезем в ЕС. И това е резултат от миналите правителства. Не казвам че ГЕРБ са цветя и рози ама по-скоро при тях дойде резултата от миналите години. В БГ има работа, стига да се иска де се работи. И да вадат се пари и без да се краде. Това, че на някои не им стига акъла да го правят, другите с кво са виновни?

305

Няма да има ВНС

преди 3 години

Да видим сега как ще съберат 160 гласа за свикване на ВНС. Няма как да стане, а този кьорфишек проект, който ще преправят още сто пъти, накрая няма да послужи за нищо.Първо трябв ада се оттървем от крадливата и некадърна гербаджийска дружинка, и тогава може да се мисли за Велико Народно събрание.

304

Анонимен

преди 3 години

До Някой сиЩе се намерили журналист да пита г-н Марешки как до вчера се кълнеше, че нито един член на партията му няма да подкрепи искането на ГЕРБ, а днес се оказа, че са го подкрепили? Само да не каже, че не е знаел :)Мария Цънцарова по Бтв го попита директно. И той замънка разни едни...

303

КОЛЕВ

преди 3 години

127 са събраните подписи! Браво! Оставка на ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН БОЖКОВ-НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ!

302

@304

преди 3 години

3 милиона българи живеят извън България. На кой обясняваш, че гроздето е кисело? Сигурно още 1 млн. пък живее на двете места или ходи да заработва, за да може да се върне тук и да плаща данъци и осигуровки и парно и ток. Нали се сещаш, че тия които ще си тръгнат сега няма да са агресарите и тия дето живеят от европейски проекти и измамис с ДДС, щото на тях си им екстра да паразитират в БГ. Ще си тръгнат умните и кадърните хора, които искат да се развиват. Тях ли плашиш? Ха ха ха.

301

Анонимен

преди 3 години

Е точно това показва, че няма държава. Шернали са някой и друг подкуп и отново на бял кон ОПГ ГРОБ си правят, каквото си поискат.Дирижираните от тях висш съдебен съвет, прокуратура, специализирана прокуратура, съд, полиция, ДАНС и всички останали са си получили кой хонорара, кой нотите по които да пее и скоро ще изпълзят от дупките си в единен хор.Бог да пази България! Нищо друго не може да я опази вече.

300

Анонимен

преди 3 години

а чий нали всички метежници искахе нова конституция, нали нинова, манолова,фигуранта това искахте - е на ви

299

Хмм

преди 3 години

Не мога да разбера кво слагате минуси за това, че съм против казармата да се връща? Ако толкова ви харесва си пращайте вие децата на военно обучение. Да стават платени наемници и да се приключва. Какво толкова сте се хванали за това нещо. Който е *** ще излезе по-голямо *** от казармата. Все пак там влизаха различно умни и излизаха еднокво глупави!