692

Абе

преди 3 години

До До АбеТолкова бяха заблудените преди, на следващите президентски избори ще видиш колко ще са, след последните му изпълнения на резидента!!

691

Абе

преди 3 години

До Анонимен 763Румен Радев и Волен Сидеров, прекрасно сравнение. И двамата са доказали, че ги интересува само руското влияние в България.

690

До Абе

преди 3 години

Зад президента стоят над 2 милиона българи, разбра ли???Или президента трябва да подкрепя кражбите на управляващата герберска шайка????

689

Абе

преди 3 години

Щом "Президента" зове за бунтове и преврат а същевременно има имунитет, то значи Конституцията наистина има нужда от ремонт. Никой не си е помислял, че това е възможно, така че има спешна нужда от промяна в тази посока.

688

Анонимен

преди 3 години

Тръмп и Путин са велики политици на две велики сили................САЩ и Русия!!!Ердоган и Борисов са двама селски местни диктаторчета, които скоро ще паднат от власт.................колкото по-бързо, толкова по-добре!!!!

687

za BG

преди 3 години

Срещу България се води хибридна война, от ГЕРБ, партия, финансирана от швабите (дъртата вещица Mеркел) и ДПС.........турската пария(с пари от Ердоган и Турция).................и двете партии са еднакво вредни за България!!

686

митове и факти

преди 3 години

До Нечистоплътен Радевкога ли сме били добре освен през турско!

685

умрук

преди 3 години

Умрук ДПС, Пеевски и Доган пак ще ги има, ГЕРБ също. Твоето комунистическо котило няма да стигне до същия резултат. Много си прозст, отсъствал си от часовете по математика.

684

АнтиХибридчик

преди 3 години

Този защо още не е в ареста? Каскета пак спи...

683

Всеки иска

преди 3 години

За изклеца Путин Бъди патриот!Начукай го на пРезидента му!Да живее България!

682

сталински чистки!

преди 3 години

Нека да хвърчат перуки!

681

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев и Волен Сидеров................най-големите политици, не се продадоха на вредно западно влияние и на гербаджийската мафия!!!!!

680

Анонимен

преди 3 години

Радев е позор!

679

умрук

преди 3 години

Умрук - дай пример, първи ти подай оставка. Ще затриеш и БСП в небитието.Нищо градивно от теб, само противоборства, 1 лев не заслужаваш народна пара, харам да ти е всичко. Ти не разбра като какъв и за какъв те избра народа. Само пяна от устата ти, наизустени фрази и едно ГОЛЯМО НИЩО. СРАМ СИ И ЗА СЕБЕ СИ!

678

1

преди 3 години

Радев оставка и на теб. Не може крадливите и измамни комунисти като теб да правят честни избори.

677

???

преди 3 години

Румен Радев бил руски шпионин.....................хаха....................по същата логика бат ви Бойко е американски шпионин..................а кой е казал, че американските шпиони са по - добри от руските шипони????Ами турските шпиони Ахмед Доган и Дебялян Пеевски..............с тях кво правим, селяни прости???

676

Хайде по-спокойно !

преди 3 години

Утре нищо няма да се случи ! Планираният Пуч - Преврат на Фигуранта Радев няма да успее ! Само с пари не става - българският народ е със законно избраното си правителство и обича Бойко !

675

Анонимен

преди 3 години

Дай боже Тръмп отново да стане президент на САЩ, да се сприятели с Путин и двамата заедно да разкарат диктаторите Ердоган и Борисов от власт!!!!

674

Анонимен

преди 3 години

нещо налудничаво има в него - по пътя на логиката май е спечелил в нечестни избори и има някакво раздвоение...да не говорим за грипен и бспИМПИЙЧМЪНТ!!!

673

Анонимен

преди 3 години

Румен Радев и Волен Сидеров................единствено те не се продадоха на ГЕРБ-аджийската мафия.................най-големите БГ-политици...............браво на тях!!!!