64

Анонимен

преди 3 години

Аз мразя метежниците!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Боко мафията се уплаши от едни жени на улицата...троловете му също са слаба ракия...крие се зад Валерката и воеводата другия толуп...като питбул се е вкопчил във властта и не пуска,защото е последното му убежище,но той няма полезен ход...всички негови пътища водят при бай Ставри...и той го знае...рано или късно ,такава е съдбата на всички диктатори...

62

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63Някак си не ми се вярва, че стотината представители на олигархията ни чието умщество ис редства сигурно е десетки, ако не и стотици милиарди, ако реално имаха органичацията и топките, да направят това, кеото предлагаш, щеше да мине толкова леко. А и кажи ми, къде са "купените им медии"? Защо не бългават по 5000 статии в подкрепа на протестиращите. Само на Трифонов телевизията го прави открито, па я знаем,в коят дупка я навряха....

61

Sichtpunkt

преди 3 години

"протестърите" освен че нарушават чужди права блокирайки кръстовища, но и се готвят за бунт (трупайки камъни и дръве! Шипка беше преди два века!

60

Анонимен

преди 3 години

До Алтернатива имаНе оставка ,а затвор .С оставки нищо не стана .Трябва или съдебна отговорност или куршум ;) Иначе нищо няма да стане .

59

Съвет

преди 3 години

- Демократични българи, не живейте, давайки толкова много обяснения на протестиращите протежета на заблудените комунисти - с мозъци тип "лява резба"! Вашите приятели не се нуждаят от това! Вашите врагове не вярват в това, а глупавите протестиращи с/у новото Демократичното развитие на България хора не ги разбират! Изпражненията са си *** - колкото и да твърдят, че ухаят чудесно - те просто миришат ужасно! Отива си комунизмът и тъмното мутренско минало на червените грабители!

58

Алтернатива има

преди 3 години

Всички протестиращи са обединени от едно: Оставка на гербаджийското правителство и главния прокурор.

57

Анонимен

преди 3 години

принципно не ходя но заради "социолога" довечера ще ходя, при това с средства за защита срещу полицията. сега се събираме приятели а ние сме работници и няма да сме любезни

56

Анонимен

преди 3 години

А шофьора на джипа нещо не кара напоследък?Къде е белия Сахер на републиката,човека-кюлче,десния мускал на Меркел?

55

Д.Милионов

преди 3 години

Кабинетът е достатъчно уверен......в кражбите.

54

Анонимен

преди 3 години

До АнонименГешев пречи на оялите се,ограбили България олигарси и убийци,именно те плащат да свалят властта,за да не бъдат осъдени за престъпленията си и варварската приватизация,те правят тихи атентати от няколко месеца в България,включили са и медийната пропаганда,не са само протестите,никога няма да застана срещу Гешев, защото той единствен се осмели да им търси отговорност и затова олигарсите запалиха държавата!

53

Само ГЕРБ!!!

преди 3 години

Тези ли ще променят статуквото? Проваленият адвокат на мафията Хаджигенов, представителя на Джордж Сорос за България-Бабикян и скулптурът номенклатурчик -Минеков!? Ако тези успеят да свалят правителството, даже крадливия Иван Костов ще ни се струва като светец! Боже, пази България!

52

Анонимен

преди 3 години

Протеста ще се засили.

51

Пенка

преди 3 години

Властта ще падне.... Та тя едва се крепи! След това ще има нов живот, нови структури, всичко ще обновим и ще балансираме правилно и външната политика, за да не сме никога вече послушните и подчинените на гнилия ЕС, който ни ограби народа така безмилостно ! Между другото - долу Меркел!

50

Анонимен

преди 3 години

Ако не пречиха на нормалните хора и протеста е пред НС, МС, Президенството и Банкя нещата ще се получат бързо. Борисов е пътник. Путин е опашен и мобилизира Радев. Не случайно му прати дясната ръка на Илия Павлов да е шеф на стратегическия комитет.

49

Анонимен

преди 3 години

НяКОЙ клати властта, а в мътна вода се ловят най-големите риби!Всичките дето ги гледаме по улицата и телевизора са кукли на конци, кукловодите са в сянка! Въпроса е единствено към коя шайка искаме да сме! За мен истината е, че настоящата шайка покрай далаверите направи и много за народа - повече от всички други взети заедно!

48

Анонимен

преди 3 години

Няма връщане назад Бойко си заминава заедно с правителството Гешев също е пътник.Народа не ги иска .

47

Светло бъдеще

преди 3 години

Знаем я , знаем я много добре Боряна Димитрова. Хем тъй, хем иначе, докато се разбере кога протестът ще доведе до резултати и после , след дъжд качулка и уж много точен анализ е направила... Хич не я слушаите! Излишна личност. Протестът е ураган. ОСТАВКА!

46

Анонимен

преди 3 години

А БЕ КЪДЕ Е БОЙКО.....??????

45

Анонимен

преди 3 години

Държавата я унищожават ЕНП - европейска народна партия, в момента се карат психодесни с десни.Тяхна е заслугата, България да е ограбена,с демографска катастрофа и най-зле в ЕвропаТе унищожиха и БСП и нямаме силна опозиция,а сега искат да унищожат и ДПС, а накрая и ГЕРБ,въпреки,че ГЕРБ е също от ЕНП и да останат еднолични господари,без опозиция в България и абсолютна несменяема диктатура.Те ще подготвят и нова уж "опозиция",която също ще е тяхнаТова еНе гласувайте за нови партии,ще ви измамят!