300

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ приключи, колкото и роми да купят, на власт няма да се върнат. Бойко ще изгуби властта си, а Пеевски какво ще загуби.

299

Анонимен

преди 3 години

Президента е доста изпростял, направо кърти.

298

Анонимен

преди 3 години

До Капиталист"За всичко са виновни 45 години социализъм! Капитализмът е най-добрата система."Със сигурност. Я виж за 30 години как разминахме Китай. Къде сме ние с нашия капитализъм, къде са те с техния комунизъм. Гледай и мисли!

297

Оставка!

преди 3 години

Защитниците на чекмеджето се стягат за последния си валс.

296

Civil War

преди 3 години

Ами, прекалено много отлагахме неизбежното. Да се започва, че и да се свършва най накрая. Аз лично съм си набелязал три герберухи в блока.

295

Справедливо решение

преди 3 години

ГЕРБ да приватизира БСП а Бойко Борисов да стане началник и на двете партии.

294

Анонимен

преди 3 години

Къв "социализъм" те гони теб бе?!?!?!?Тоталиризмът няма мнго общо със социализъм или социалдемокрация.

293

Калеко Алеко

преди 3 години

От Радев не трябва да се търси извинение а импийчмънт затова че се опитва да срине държавността, която по конституция е призван да пази, затова че противопостави тези от Бузлуджа и яз.Копринка на българското гражданско общество ... Затова че се оказа в ролята на престъпника, който вика дръжте престъпника ... Затова че прие да слугува на приватизаторите от прехода, на които скоро предстои да попаднат под ударите на закона, след като по реда си минат съветниците и секретарите му ... !!!

292

Анонимен

преди 3 години

Сега разбрахте ли, че за който и да гласувата, при демокрацята винаги ще сте прекарани.

291

Капиталист

преди 3 години

За всичко са виновни 45 години социализъм! Капитализмът е най-добрата система.

290

Не разбирам

преди 3 години

Защо БСП просто не се коалира с ГЕРБ? Има място и работа за всички. А България и без това няма нужда от опозиция. Вече всички трябва да работят за бъдещето. Ето сега сме на прагът да приемем еврото а това силен сигнал че преходът приключи. Вече влизаме в клубът на богатите.

289

ДА

преди 3 години

Сега разбрахте ли,че трябва да се гласува!?Наказателният вот срещу ГЕРБ е не изобщо да не гласуваш,а ДА гласуваш ,но не за тях.Само човек без мозък веднага ще каже,а за кого да гласувам-за Нинова ли?Не ,гласувай за някоя друга партия,само да има реален вот,за да не каже после Боко-ние сме първа сила,ние спечелихме с цели 30%! 30% но от колко гласували-не се казва,а реално за ГЕРБ гласуват 5% от българите.Така че,мили мои,на следващите избори,просто гласувайте!

288

Анонимен

преди 3 години

Бойко ако подаде оставка, в следващия парламент ще има мнозинство.

287

Бау

преди 3 години

Столичани! Охраната не допусна Христо Иванов до Бургас! Вие ще допуснете ли Бургас до София!?

286

Анонимен

преди 3 години

Шкафчето...ако се развърже....ще осигури солиден протест- герберасткиНо да развали парите.., че ако дава по една хартийка да си делят..10 човека ще се избиятВ герб не знаят да делятДели се на едно(и).....

285

Анонимен

преди 3 години

2013 г. шайката на мутрите подкрепяна от ГРУ, използва народния гняв да катурне прасешката шайка на КГБ.2020 шайката на Прасето ще използва отново справедливия народен гняв, за да катурне шайката на мутрите и да се докопа до завидната позиция на Пръв рушки слуга.Тъъъъъъъъъп народ - избесете ги всички беее!

284

2013

преди 3 години

През 2013 година няколко човека починаха от самозапалване, за да си подаде оставка бибитко. Колко души му тежат на съвестта и за колко души поколението му ще му изкупува греховете, че има наглостта да претендира за още власт?Трябва ли още хора да си отидат, за да разбере, че е излишен?

283

Ss

преди 3 години

Просто и едните и другите трябва да си ходят.

282

12_5

преди 3 години

Трябва да си внесем сърби..Ей така за седмица!!Абе..младежи цска , Левски..,бъдете един път заедно !!.. на стадиона е едно лесно еЗащото е СТАДион..от стадо !!Изиграйте един силен мач!!Онзи дето хвърли знамето...намерихте ли го ? Или и него ще го охранява НСО ( намалена социална отговорност )...

281

Живка

преди 3 години

Обединена Престъпна Група ! Долу Мафията!