839

Анонимен

преди 4 години

За който и да гласувате ББ пак ще ви бие на всички избори никога няма да откъснете държавата от европейския път и да окрадете всичко

838

Браво!

преди 4 години

Не съм бесепар, не съм Радевист, знам че Радев е руски, обаче... днес като излезе да подкрепи народа настръхнах!Голям жест за нас! Имаме си президент зад гърба, а Бойко има само Доган зад гърба, който Доган се чуди кога да му го набие - утре или вдруги ден.Но Доган да си знае - и той няма да излезе сух от пороя. Шиши е пушечно месо - тоя е ясен, няма кво да го говорим.

837

Изамет

преди 4 години

Днес, когато Радев излезе и се сля с народа се замислих... Какво би станало ако Бойко направи същото? :)))))

836

До 922

преди 4 години

Единствено младия премиер с харема е човека и такива като него не гласувай за стари лица като Манолова Трифонов Нинова ДБ Копейкин БСП и тнт трябва нова партия на млади 20-40 годишни безпартийни безработни скромни обикновени хора които биха работили и без заплата

835

Анонимен

преди 4 години

Има мн млади и образовани хора. Който каквото и да говори, това днес беше НАРОДЪТ. Всички го знаем. Колкото и вода да подливате, СВЪРШИ.

834

Анонимен

преди 4 години

Резидента нещо се е объркал - Червената армия не е на Дунава... и няма да го спаси. Ще бъде размазан пред публично и назидателно, като комунистипеска въшка изпълзяла на челото на България.

833

Анонимен

преди 4 години

До 923 Избери си младия премиер с харема ако толкова искате промяна организирайте събитие еди кой си ден еди къде си запознайте се с младия премиер схарема той име на партията си е измислил организирайте се около него не избирайте ДБ Трифонов Манолова Нинова Цветанов Копейкин а безпартийния обикновен човек

832

Моята Борба

преди 4 години

Борбата срещу криминално-проявените лица, управляващи България започна!Било то и с ракета-носител като Радев. Достатъчно е само да даде сила на народа, като президент. А ние на изборите ще свалим ГЕРБ и ще си изберем Да България или Има Такъв Народ.

831

Заблудени ГЕРБ-ави

преди 4 години

Нали не си мислите, че някой подкрепя човека Радев?Не! Подкрепяме институцията и се изправяме срещу мафията. Повечето от нас няма да гласуват за Радев. Аз не бих си го и помислил! Обаче ще гласувам ПРОТИВ герб. За дясна партия. Ще има избор, няма страшно :)

830

Г-н Борисов

преди 4 години

- Какви са тези пачки и кюлчета в нощното ви шкафче?- До сега не съм го казвал, но Радев ме снима с дрон!

829

Г-н Борисов

преди 4 години

- Започнахте ли да виждате в огледалото Пеевски?- Да, вече го виждам постоянно в огледалото.

828

Анонимен

преди 4 години

До Премиерно ОПГОчебийна разлика между Радев и Борисов!Борисов при най-малкото съмнение за престъпление се крие като мишка и пуска контра-скандали, а Радев излиза кратко ясно и категорично да заяви, че около него няма дори съмнения за подобни неща!Въпросът е защо Гешеватурата на Шиши и Доган, така неистово брани премиера.Не виждам някаква друга причина, освен че ДПС без Бойко, и БСП са едно нищо.А Бойко явно го държат с тежки компромати, за да работи така послушно с тях.Бойко само се дъни.

827

Резидентска ОПГ

преди 4 години

Очебийна разлика между Радев и Борисов!Борисов при най-малкото съмнение за престъпление уволнява,а Радев при явни доказателства не уволнява подчинените си. Типично комунистически стил!Въпросът е, дали съветниците му не го държат със компромати,че така неистово ги брани.Не виждам друга причина да залага собственото си политическо бъдеще заради хора,които явно не са читави.После какво ще прави,когато въпросните влезнат в съда с дузина обвинения.Защото това не им е единична неволна грешка,а система

826

Българска Чест

преди 4 години

Тия мутрафони как изобщо са минали през гвардейците?!Гвардейците е трябвало да им пръснат джигера на площада пред президентството, после да се върнат на поста, пазейки институцията.

825

Анонимен

преди 4 години

Ако преди около 30 години политбюро бяха увиснали на стълбовете пред народното събрание, сега да няма типажи като българинА и малиноФчетата.

824

Учебника на КГБ

преди 4 години

В учебника на КГБ, който Бойко незнайно защо е изучил добре, има инструкции за изход и от тази ситуация.

823

Анонимен

преди 4 години

Ама се стресна БиБи. Протестиращите му викат " идваме да видим , какво има в шкафа " - нещо такова беше . И той спешно е тръгнал да мести парите Майтап да става . Отдавна са по сметки паричките му , че като реши да бяга на някой остров , да има с какво да живее на старини

822

Ковид

преди 4 години

Дондуков ми е Шипка

821

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 902А според мен си страпонозависим шуменски ***

820

Анонимен

преди 4 години

Много *** сценарий,антуража още повече,платени ***,барабар с пишман главата на републиката.Вицето като в небрано лозе.Кой знае какви ги е вършил ,щом иска да си измие калта с Борисов.Жалка картинка!