71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 77"Ами явно този бизнес не ги интересува. Явноте не виждат келепир..."Правилно руските олигарси са в бизнеса с хАлюмин. Нещо като нашите бразилци, но особено големи.

70

Анонимен

преди 4 години

Найлон мъск кога ще прати манджа на тези двамата да не умрат от глад три месеца, това е питанката днес.Сега вече са набрали от разграбените магазини, да набере и мъск от там, че горе е мъка без манджа.

69

Бай Петко

преди 4 години

Американците се вдигнаха на гладни бунтове а олиргасите им са правят на космонавтиНа гол тумбак чифте пищови Срам за америка

68

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Нали знаеш, че Мъск няма да спре дотук? :))))) Ще умра от смях, ако кацне на луната преди рушитата. А ако и чайниците го направят ..... не знам .... честно.

67

Анонимен

преди 4 години

До Тихо пропаданеТова идва да покаже че всичко е бизнес и няма какво да се праскаме че едва ли не с ме водачи на човечеството и тям подобни глупости. Стига вече с това. Един пък тука реве че руските олигарси не се впечатлявали. Ами явно този бизнес не ги интересува. Явноте не виждат келепир, а само да праскаш лозунги не е изгодно. Поне това са научили от социалистическото минало. Много по капиталистически, ако питате мен.

66

Анонимен

преди 4 години

До Бай ПеткоБай Петко, безразличието не изглежда така.:))))

65

Бай Петко

преди 4 години

Тихо пропаданеДа ти имам самочувствието на селска даскалица 😀 Няма кой да ти се върже 🤣

64

путин

преди 4 години

честно казано впечатлен съм,вече го преместих в другия крачол

63

Тихо пропадане

преди 4 години

Вижте в "Туитър" какво пише руският космически инженер Иля Харламов - под тежестта на всевластната руска корупция и управлението на журналиста Рогозин "Роскосмос" продължава да се свлича все надолу. Много има, с доста нагледен материал. Не се препоръчва за вманиачени путинофили, защото от спуканите розови мехури в главите им може да настъпи тежък инсулт.

62

Бай Петко

преди 4 години

Трогнат съм до безразличие миличък

61

Анонимен

преди 4 години

До Бай ПеткоБай Петко, не искам да се притесняваш, комрадите ей сега ще ти пратят бояришник и ще ти представят новия Т-34. Не искам да се плашиш. Всичко ще е както ЕДНО ВРЕМЕ.:)))))

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61 Генерално погледнато е нищо. За джоба на Мъск е нещо, това не го отричам. Но да се праскаш че си направил нещо за човечеството е смешка абсолютна. То голямо плюнчене пада. Нормално е при това положение на руснаците да не им харесва. Войната за космоса продължава. Изглежда че и студената война не е приключила. Не знам обаче докато атовете се ритата какво ще правят магаретата? Не знам. И дано не се наложи да разбирам.

59

Бай Петко

преди 4 години

Анонимния, пак си се назобил с ГМО, кола и пуканки, като някое чистокръвно, едророгато северноамериканско...Сопри се малко, бре чиляк!

58

Анонимен

преди 4 години

Абе, защо някой руски ОЛИГАРХ не вземе да построи и той една капсула. Нали хем е РУСКИ хем работата била само до ПАРИТЕ.АХАХАХАХАХАХХАА

57

Анонимен

преди 4 години

До Бай ПеткоНа "руската" международна космическа станция 1/5 и е руското и в тая една пета половината оборудване (по специално единия от двата компютъра за управление на полета) е американски а и е платена по-голямата част с американски средства, щото рушитата бяха фалирали по това време.:))))

56

а ти сигурно

преди 4 години

До Анонимен56можеш това и за 5 години да го постигнеш...дори и да имаш неговото финансиране ,нали ?колко други държави имат космически агенции и не са постигнали това което един частник постигна за 10 години

55

Анонимен

преди 4 години

Винаги ми е била много странна тази така наречена война за космоса. Изглежда хората наистина не се променят щом още продължават да мислят за тези неща по този начин. Както и за всичко останало. Излиза че в най - главното светът изобщо не се е променил. Факт.

54

Анонимен

преди 4 години

Нищо нищо, колко да е нищо, Тесла сега струва 160 милиарда $ и е втората в света след Тойота. Всички други взеха да правят електромобили щото иначе потъват като Роскосмос. Демек нищо за русофила

53

Анонимен

преди 4 години

Реагира така,както реагира и на българската заявка за славянската азбука! БОЛЕЗНЕНО и РЕВНИВО!!!

52

Бай Петко

преди 4 години

Юри Гагарин се прехвърлил с машина на времето в бъдещето 2020 г.Попитал тои нещо ново- Да днес е велик момент, америка изстреля хора в космоса