54

vlady

преди 4 години

Трудно е да се заразя с тези мерки, бих го направил с удоволствие дори няма претенции за лечение. По-добре да умра, отколкото да водя мизерен живот с ограничени излизания, без пътувания всеки ден от работа до дома и събота и неделя в покрайнините или извън града и с мизерна работа отдалечено през VPN вместо в нормален офис.

53

GG

преди 4 години

Радефф сам се прецака с прекаленото мрънкане и хейтене. Не върши абсолютно нищо смислено освен да бълва омраза. Както казва един наш виден футболист от настоящето - кой какво сам и тн. Борисов го изигра толкова лошо, че чак не е реално. Не съм сигурен дали е било нарочно, но му се получи идеално. Той просто подари победата на БСП като сложи тази не толкова приятна женица ( не съди по външния вид) за кандидат. Не искам да изглеждам като сексист, но приличен кандидат мъж щеше да спечели тогава..

52

Анонимен

преди 4 години

До vladyМи зарази се ти семейството си, родителите си, децата си и всички умници като теб и станете имунизирани.Умник, колко са имунизирани против грип?Миналите вълни на коронавирус от САРС и Мерд колко се заразиха? Е така пита щото си от разбиращите.

51

Политически Психолог

преди 4 години

И "професор" по това. За информация "професор" означава преподавател. Специалност създадена за да се намери топло местенце за някой връзкар. Дали има 2-3 души в "групата" изобщо.

50

До 55

преди 4 години

Я кажи кои са неадекватните мерки и дай пример за адекватни такива !Че да се посмеем малко ....

49

Емси

преди 4 години

Много добре казана, права е! Радев губи с лошо написани речи, БСП и Нинова са най-добри в намирането на "кусори" и критики, никога не са били добри в управлението и няма да бъдат. Елена Йончева се излага в ЕС с критики към всички страни членки... Цял свят спасява животи, превърна се в морга. А някой попита ли, откакто започна всичко по колко часа на денонощие спят Генерала и Борисов? За Радев и Нинова съм сигурна, че си спинкат добре.....

48

Анонимен

преди 4 години

когато в труден момент ти предадеш държавата и народа си това е грешка.радев е политечески труп от него вони

47

Анонимен

преди 4 години

Критика неуцелила обекта е като стрела неуцелила мишена-0точки и наранена ръка !Общо взето популиските номерца на Радев и явното лобиране на "БГ БИЗНЕСА" разбирайте Картелните олигарси ,чрез налагане ветото на фиксираната печалба ( което предложение всъщност бе на БСП),се явяват като бумеранг,който ще се върне.Грозно,подло и неадекватно поведение.Всеки живот е важен,г-н Президент,не се притеснявайте за икономиката ни,ако се чуе,че някои е умрял от глад,аз първи ще гласувам за вас!

46

Анонимен

преди 4 години

Герберугите яко са налазили форума.Нещастници скапани.Заради вашите неадекватни мерки тепърва ще страда целия народ.Ще изгоните и тия,които са останали.Но и вашето чудо тепърва започва.Вервайте ми.

45

vlady

преди 4 години

До АнонименНапротив. Мерките са безумни, правилно е в максимално кратък срок да се заразят максимален брой хора за да се изгради бързо силен групов имунитет и хората да заработят отново нормално. При сегашните мерки работата в производството е много затруднена от крайно неудобни маски и ръкавици, много хора са принудени да работят отдалечено със силно намалена продуктивност.

44

Анонимен

преди 4 години

Слушай Радев на запис от сутрин до вечер и не слушай професорката!

43

Анонимен

преди 4 години

Тази професорка за нищо не става.И една мазна,мазнаааа.Отврат.

42

Анонимен

преди 4 години

Радев е ясен ! Да заповяда следващия ! Не е нормално да критикуваш и порицаваш мерки,които се използват в ЦЯЛ СВЯТ ! Не е нормално да налагаш вето на печалба и да казваш,че не се мисли за социалнослабите и безработните! Не е нормално да твърдиш,че Борисов е разсипал икономиката ни чрез затваряне на фитнеси,стадиони,ресторанти и баничарници,а да не отбележиш,че потреблението в Света е на пауза и няма поръчки за индустрията ни,която отдавна е излязла от вътрешния пазар.

41

Анонимен

преди 4 години

Подозирам как професорката се е добрала до титлата си...

40

Анонимен

преди 4 години

Откровено съм отвратена от мрънкалото Радев! Жалко, че Нинова му гласува такова доверие и агитираха социалистите да го подкрепят. Това ще му е за последно, но и Нинова ще търпи загуби заради този абсолютно неадекватен човек.

39

Анонимен

преди 4 години

това не са грешки на фатмо, а на трите грации зад него, ако ги нямаше, то нямаше да е президент и нямаше да има критики

38

Анонимен

преди 4 години

вместо обединител на нацията е станал тяснопартийна гротеска.

37

Анонимен

преди 4 години

Няма друга европейска държава, където президентът да има толкова неадекватно поведение. Вечно хленчи обидено като незадоволена жена или ощипана мома.

36

Анонимен

преди 4 години

Ако някой "дудне", то това е Радев - изпразнени от смисъл и съдържания фрази, вечно намръщен и негодуващ. Изключително неприятно излъчване!

35

Общо взето

преди 4 години

Най-слабият и демонстративно политически-зависим президент, който сме имали от началото на прехода досега ! Мисля, че много хора се подведоха от представителния му вид, когато гласуваха за него, но вече голям процент от тях също съжаляват !