436

Анонимен

преди 4 години

До 469 В Италия, Испания и Ню Йорк ги е видял труповете и много правилно е направил, че ги е видял. Аман от анархисти и антихристи

435

Овце жалки

преди 4 години

ако не се вдигнете на бунт с оръжие в ръкатази жалка про-западна тттвар ще унищожи България с юдо-масонската си карантина !ще изпукате от глад жалко страхливо овче стадо Българско !!!

434

Тонката

преди 4 години

Другари с такива лъжи и черна предизборна кампания избори не се печелят:):):)Практиката ви го показа:):):)Пак ше настъпите мотиката:):):):)На това,че от сградата на ГЕРБ излезли Мерцедесите и Беемветата,спрели,охраната накупила уиски и пури и тръгнали за Бояна и Драгалевци може ви се вържат само деца:):):)Те обаче не гласуват:):):):)

433

Анонимен

преди 4 години

До Какви Трупове беАми даваха видеа с колона от камиони с трупове в Италия.

432

Анонимен

преди 4 години

Вече идва средата на годината а в сащ още не са стигнали половината от умрелите за година от пневмония

431

Овце жалки

преди 4 години

до кога ще гледате как тази про-западна ггадина унищожава България !!!!!!!!!!!!!!!!!

430

Анонимен

преди 4 години

Целия проблем тук е че сит(гербаджия) на гладен(селянин) не вярва ... и от това няма добър изход.Българския селянин е като ***, който учи и рита в обора, но огладнее ли подивява и нищо не може да го спре

429

Тонката

преди 4 години

До Лесно му е на негоТи па откъде знаеш,че са тръгнали за Драгалевци и Бояна бе?:):):)Защото тръгнаха по бул България ли?:):):)Ех партизанските ви номера край нямат:):):):)

428

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаДържавата ни се казва България,а не Гербария,всички български граждани имат права,не само герберите!

427

Анонимен

преди 4 години

До 444 Тонката - Тонката, барабар Петко с мъжете и той да каже нещо. Интересно тогава, защо Борисов даде едни 41 милиона на един прононсиран червен олигарх като Георги Гергов? Само този факт опровергава всичките ти дълбокоумни схеми, умньо. Вярно, че и на Славчо Христов навремето му взеха СИ банк, тогава още нямаше КПКНОНПИ, а той си беше син олигарх. Какво ти разбира на тебе каскета. А ти откакто стана столичанин трябва да ходиш да си наглеждаш къщата на село, ех, съдба

426

Тонката

преди 4 години

Очаквам скоро Мая да изкара пак сестрите да се катерат по балконите:):):):)Ама не тези истинските мед.сестри къде сега се борят с Коронавируса по болниците,а онези 4те с раничките:):):):)Няколко "майки"за разнообразие и Костя с компания приятели от Варна да повикат по центъра:):):):)

425

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаТонке,къде са българските съкровища?Колекцията на Черепа е била напълно законна!Къде са?

424

Анонимен

преди 4 години

Схемата е ясна прегръщаме се в Брюксел усмихване Борисов-барба и докато отпуснат тези ЕС пари за Б-я,навеждаме се лъжем и като преведат пари.Касата се заключва няма пари щом Фандъкова поръчала озеленяване за София за 5 милиона,в кризисни ситуаций ти првиш глупости.Парламента Караянчева си вига заплата онези викат да ДАДА.Свиха се всички имат пари и дават съвети от трибуната.

423

Лесно му е на него

преди 4 години

Работя до НДК. Преди 30 минути от паркинга до сградата на ГЕРБ излязоха поне 40 маркови коли и си тръгнаха в посока Бояна и Драгалевци.На денонощния магазин срещу Милениум спряха поне 4-5 колички от тия, които трябваше да продават шефчетата и излязоха няколко охрани да се редят за марково уиски и пури. Имаха вид на охрана на топ бизнесмени с татусите и бицарите. Явно са били на организационна среща на бизнеса и управляващите.

422

seira

преди 4 години

"ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ" = ПАРАВАН ЗА УЗАКОНЯВАНЕТО НА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА В БЪЛГАРИЯ!!!НАРОДЕ!!!!!

421

Тонката

преди 4 години

до 454 Ние от 10 години Осъждаме на избори:):):):)

420

Анонимен

преди 4 години

Тонке, спри са ***

419

Тонката

преди 4 години

Фабрики за алкохол и цигари без бандерол:):):)Не плащане на данъци от казина и комар:):):)Кви работни места бе?:):):):)Вътре на топло да се научат:):):):)Един като Вовата ви трябва на вас да ви обясни разни неща за правата и свободите на гражданите:):):):)Бойко само се лигaви:):):):)

418

Анонимен

преди 4 години

Борисов: Лидери се правеха на бабаити, сега събират труповете в чували-------------Намеква за Борис Джонсън и Доналд Тръмп!!!!!!!!!Мнооого опасно изказване бат Бойкоооу, много....

417

сминдух енд чесън

преди 4 години

Да не иска да каже ,че ако не е той у нас няма да стигнат хладилниците за да приберем всички загинали.