54

Позитановид-19

преди 4 години

Смъртността на коронавируса е нищо в сравнение с унищожителната и разрушителна сила на БСП/БКП. Забранете тази антинародна шaйкa!

53

Анонимен

преди 4 години

МВФ им каза да закриват.

52

Анонимен

преди 4 години

БСП не пее в хора!

51

Едно след друго

преди 4 години

Дайте първо да видим сегашните мерки и заделени средства въобще до кой и къде ще стигнат и чак тогава да се прецени има ли нужда от още допълнителни. Вече има големи дружества, които намалиха заплатите драстично и са на ръба без обороти. Лятото всички чакат на двете черноморски летища. А сега като нямат полети? Те от къде да си изхранват служителите? Мерки? Средства? Има бизнеси които са влагали много в бюджета и са допринасящи за общото благо. Сега е разумно да им се помогне.

50

akud

преди 4 години

БСП вие не сте Алтернатива на нищо, дори дъска ЗАкочина не става от ВАС

49

Бунгар

преди 4 години

Забравили са да заделят едни сто милиона за БСП. Ако сме е докарали до там,че Гечев да реши как ще оправим държавата,значи пак ни чака глад и мизерия. Неговата компетентност е видяхме на живо само преди години.Добре се беше покрил няколко години ,че белким го позабравим, ама нали е гйонсурат и пак се появи.

48

Убеден съм

преди 4 години

БСП готви алтернативни икономически и социални мерки...Президентът, ще ни осведоми...

47

митрофан

преди 4 години

И как ще ги приложат тези мерки без правителство.

46

Анонимен

преди 4 години

БСП в Сибир!Шайка продажници

45

Анонимен

преди 4 години

За тези мерки сигурно ще дарят пари за да ги финансират може би?

44

Анонимен

преди 4 години

До АНе лъжи защото сега 1 долар е 1900 виденови лева, а 1 евро е 1960 лева при 100 пъти по-високи цени от Виденов.

43

Анонимен

преди 4 години

Нека готвят бе за кво са там. Нека всички седнат и измислят по нещо и да се вземе най-доброто от това което излезе като мерки.

42

Анонимен

преди 4 години

По един камък на шията и на шлеповете в дунав за цялото бсп

41

Анонимен

преди 4 години

И Гечев стана калинка на ГЕРБ като Гешев. За пари са готови да се продадат на ГЕРБ и ОП.

40

Бай Ганьо

преди 4 години

Конкретните мерки са:1. Пенсионерите под карантина. Никакво излизане. Държавата се грижи за тях с пари, храна и лекарства по домовете.2. Всички останали обратно на работа. Изкарваме тази глупава настинка и добиваме стаден имунитет докато икономиката си върви.В края на краищата сигурно това ще стане, но не и преди да са скапали икономиката напълно.

39

бай Пешо

преди 4 години

Когато отмине вирусната криза, хората от БСП начело с президента и Хойнелия трябва да бъдат изправени пред народен съд заради политиката им на саботаж на действията на оперативния кризисен щаб!

38

Анабел

преди 4 години

Човекът, който забърка най-голямата икономическа криза в новата история на България, сега пише кризисни мерки и дава акъл как да се справим с кризата. Не, мерси.

37

Краснъй Самалиот

преди 4 години

Вижте. БСП има същата мисъл в главата като Радан Кънев и ДСБ, Румен Радев също мисли. Съюз на алтернативните мерки трябва да се създаде. Защото само съюзени прогресивните мисли в главите ще преминат към други части на тялото.

36

Зозо

преди 4 години

............Според Румен Гечев..................Хаахахахааааааа, до тук! Знаем го Р.Гечев дето магазините празни, сметките в банката празни................... Накрая се скри в ЮАР от народната любов.

35

Lilith

преди 4 години

Тези, за разлика от патриотите, поне имат икономисти. Не, че много помагат де.... Видно от учениците на тези същите икономисти, които понастоящем се правят на министри-разбирачи.И защо не направиха всичко възможно мерките им да станат закон когато можеше, а не сега да се кърпи? Кворума ли пазеха и те? И за какво ни е изобщо ББР, като развива само някои хора, които вече развиха една банка така, че никой не може да я завие? Или, може би, някои хора просто трябва да полузават големи заплати?