443

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 466Не само,че е самоизбран - едноизбран, но изобщо не е избиран от българския народ, не е приет от българските граждани, защото не може да има избор от един кандидат.Това не е избор, а партийно назначение и в конкретния случай с Цацуров - просто заместване, смяна на кабинетите! Вопиющо неморално, това ли са им ценностите.А в САЩ народът самолично, пряко, избира и шерифите. Затова децата на началниците ни учат в САЩ. Затова САЩ е мечтата на много хора!

442

Анонимен

преди 4 години

Помня добре, че Ванга беше казала, ама тогава никой не обърна внимание на тези думи и не подозираше, че става дума екологична катастрофа - да пазим ЗЕМЯТА и че водата ще свърши, няма да има водаТочно натам е тръгналоЗа ББ и шайката му има приготвено топло местенце в Ада, дано по-скоро да стигнат там!Нападките срещу Радев са за отвличане на вниманието и защото той разбира какви ги вършат

441

Анонимен

преди 4 години

Ало, правителството, вместо да се занимавате с измислици срещу президента, я кажете нещо за язовирите, за боклу.ците, за мъртвата риба в Марица и в други реки, отровена от токсични отпадъциТова е екологична трагедия, непоправима катастрофа! Земята ни ще стане необитаема! Не ни хвърляйте прах в очите и не нападайте честните хора в политиката, а КАЖЕТЕ НЕЩО ЗА ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ!

440

Русофил

преди 4 години

Накой може ли да ми напомни кога за три години Радев някъде по света пред някого е защитил българския интерес ?

439

Анонимен

преди 4 години

До НиколайЩе ви се, калинки неграмотни, шуробадтова е единственият стойностен, президент, от 28 години, който не предава Родината си. А си толкова невеж, че дори не си чувал за работа по съвместителство, което е напълно законно, още повече, Десислава не му е била съпруга.А не е ли държавна измяна и условие за предателство, главен прокурор да е яростно партийно пристрастен, да е самоизбран (един кандидат от един!!!!), а премиер поддържа единствен кандидат, и то от собствената партия.

438

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че в момента пред българския народ има само два пътя1. Преврат и унищожение на мафията във властта2. Бездействие и позволяване унищожението на народа и държавата

437

Анонимен

преди 4 години

До сънчоНе се хаби, няма акъл да разбере. Рядкост е русофоб да не пише с много грешки - правописни, логически, исторически, всякакви... :(((

436

Не извратен тип

преди 4 години

Принципния президен защо забрави да каже на избирателите си ,че е звъял на Премиера да го помоли -Г-н Борисов,нека аз да отида на срещата със Тръмп,то бяха снимки то пъчене,заради рейтинга ли забрави да ви спомене ?

435

Анонимен

преди 4 години

Др.Радев,служителят на БСП,и покорен слуга на Русия бил възмутен....Жалък ***...Същият *** като Първанов ....

434

Анонимен

преди 4 години

Респект, господин Президент Радев!Достоен човек сте вие, затова престъпниците ви създават проблеми.Бог да пази вас и България от мафията!

433

Анонимен

преди 4 години

До -456И кой е читавия според теб в българската политика?

432

До чебурашка

преди 4 години

Скрий се бе ...

431

сънчо

преди 4 години

До Русофил 453Да не помислиш ,ч е се заяждам , просто ти казвам , за да го знаеш В българския език НЯМА дума , която да завършва на "Й " в множествено число . Чудиш ли се как се пише нещо , пишеш "И " , или двойно "ИИ" . И си готов идея - идеИ , кутия - кутИИ, дреболия - дреболИИ и т.н .

430

Анонимен

преди 4 години

Урудливо измерение за урудлив Румен, нормално е!

429

-

преди 4 години

Незная какви болни мозъци има на тази територия. Как е възможно да не разпознават добро и зло?! Майка ли ги е раждала? Майкй ли ги е възпитавала? Безродни алчни *** от типа на "проф" Близнашки -слуги и гъзо близачи. Срам ме е от такива "сънародници! Нямам морално право да съмв една нация с тези долни душечке продалисе за пари и облаги. Наличието на структура като ГЕРБ е позор за нацията! 11 годишно управление от индивида е позор за нормалните хора! На териториятя останаха само скотове!!!!!!

428

Чебурашка

преди 4 години

До БългаринОткога русоидите станахте българи? Никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

427

Българин

преди 4 години

Платените герберчета са готови дори и майките си да продадът ...

426

до 453

преди 4 години

ти си неграмотен.. ама много

425

Русофил

преди 4 години

Аз съм принципен човек и мисля ,че президента трябва да бъде арестуван за тези записи.Радев,ти изложи нашите идей,ти ни унижи

424

Анонимен

преди 4 години

Деси му изяде главата на тоя, защото си пада по хайлайфа и пуска "остроумни" коментари в мрежата.