51

рени

преди 4 години

Каквато заплатата такова и качеството. Ако си добър с математиката и информационните технологии работиш за поне 2-3к на месец, ако си добър с езиците работиш поне за 1,5-2к на месец. Как ще те стимулират да преподаваш на неваспитани глезлъовци, които те правят на луд за 800лв.??? Затова се кандидатират аустайдери а те произвеждат още такива. Соц-а отдавна свърши, хората трябва да разберат, че безплатно няма и че квалифициран ли си те търсат на всякъде, а бивши Убо-та никъде....

50

СТРАНЖАТА

преди 4 години

Образованието в България се съсипва от динозаври от престъпния комунистически режим.

49

Анонимен

преди 4 години

А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ФАШИСТИТЕ БСП СПАСЯВАТ ПРАСЕТАТА НА СВОИТЕ ХОРА.

48

бай Тошо

преди 4 години

капиталистически проблеми

47

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, неграмотни били учителите.Ами я вижте кой ви е премиер. Най-грамотният българин.

46

Циник

преди 4 години

Съдейки по грамотността на юзърите в този (окаян) форум - прехвалените комунистически кадри (вече пенсионери), са си свършили работата, като кучето на нивата.Повсеместната неграмотност е очеизвадна. Иван Вазов, който не се е насладил на комунистическите първенци е използвал над 50 000 думи.. Ботев... Захари Стоянов...Агитацията на комундрелското образование, което "изкласи" в Рабфаците е смешна и жалка.Друг е въпроса, че за мен е форма на самоуважение - да си служа правилно с българският ези

45

Анонимен

преди 4 години

ФАШИСТА ТОДОР ЖИВКОВ И НЕГОВИТЕ НАСЛЕДНИЦИ ОТ ФАШИСТКАТА БСП СЪСИПВАТ БЪЛГАРИЯ.

44

Lan

преди 4 години

43, научил той що то "пропаганда", повтаря като папагал заучени готови фрази. И до ден днешен "Капиталът" на Маркс е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН за прием в "бършляновата лига", ама на форумният обитател, който срами името на Странджата, му е казано, че комунизмът е зло, зло и само зло и той не може да проумее, че всеки строй има позитиви и негативи и е умно, не само да се поучим, ами и да ги използвами всичките за наше добро! Миналото няма как да променим, но можем да променим бъдещето си - към по-добро!

43

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости-никъде няма недостиг на учители.Един приятел кандидатства за учител в Пловдив и региона и навсякъде е имало по 10 кандидата за едно място.Директорите си има хора за тези места,но законът ги задължава да ги обявят на борсата.До 1-и септември няма нито едно свободно място за учители.

42

Waffen SS

преди 4 години

Всички демократични правителства,които с много желание и под чуждо наставление разрушиха България,смятат,че на бъдещите поколения,подготвяни за слугинаж на новите собственици на България,образовани хора не им трябват.Знанието е много опасно,а найвече вредно защото хората започват да мислят.Трябва чалга,кючеци,сапуниери и това е достатъчно.На път сме да се впишем в две анти утопии,едната е "451 градуса по Фаренхайт" от Рей Бредбъри,а другата е "Трудно быть богом" от Брятя Стругацки

41

Анонимен

преди 4 години

Като знам за всякаквите му там педагогики как се влиза с 3-ка на последно класиране, какво ви учудва? Преди 10 години направо с оценка от кандидатстване от друг университет се влизаше

40

Lan

преди 4 години

СТРАНЖАТА, всъщнсот образованието се крепи точно на останали "динозаври" от онзи строй, чакам с нетърпение да видя какво точно ще му се случи когато и тези хора се пенсионират...Здравеопазването се крепи (въпреки ужасно влошеното му качество и човечност) на базата на някакво лично финансиране, но в образованието нещата ще станат плачевни, нищо че и там родителите изливат пари!

39

Анонимен

преди 4 години

За тежото състояние на нещата са виновни Савецките паметници те пречат на хората да се изучат.

38

Анонимен

преди 4 години

ах ти геройски злодей, дал си си труд да научиш и разбереш сложни и модерни чуждици като "пропаганда" а не си научил множественото число на българските думички - герои и злодеи. тази грешка я правят половината от форумните мишки. предлагам на ридактурчитътъ да пуснат уроци по български базирани на правописните грешки в коментарите и статиите. всеки ден по един. десетина реда да са на нивото на болшинството от читателите и журанлистчетата. не ми благодарете.

37

Lan

преди 4 години

СТРАНЖАТА, по твоята логика вече да се оправило! Активните хора в момента са били деца по времето на социализма! Всичките "активни комунисти" сега вече са или пенсионери или скоро ще бъдат. Или предлагаш да разрушим пътищата, виадуктите, мостовете, линиите, язовирите, летищата, театрите, културните домове, болниците, детските градини, училищата, панелките, паметниците, за да се отървем пълно и качествено от цялото наследство на комунизма?

36

Ффф

преди 4 години

Важно е магистрали да има

35

Анонимен

преди 4 години

Кадърните учители са прецаквани от фиктивни конкурси за протежета, а бсп спасява прасетата на своите хора.

34

СТРАНЖАТА

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ КОГАТО ВСИЧКО ОТ ВРЕМЕТО НА ПРЕСТЪПНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ РЕЖИМ ИЗЧЕЗНЕ ОТ АКТИВНИЯ ЖИВОТ.

33

порко подрисоф

преди 4 години

живеем в държавата на неграмотниците. аз примерно съм с една книжка партийна, това с винету е градска легенда шото стигнах до предната корица само. затваряйте ги тези училища и да излизат на пазара на труда да учат занаят. прАсета нема вече, и Офци също, така че пъдари нема да могат да станат както бех решил. ама у туризма ше станат баш келнери, камериерки, професии с голяма добавена стойност и високи доходи. и от глобалното затопляне сезона сега ше е даже по дълъг от 2 месеца. дерзайте юнуши, аз таквиз въжможности немах едно време.

32

Анонимен

преди 4 години

До ЖоЖивков се записва да учи право, но фашистите го арестуват по затворите и е изключен от СУ.