161

ХАХАХХАХА

преди 4 години

Ту в този сайт е пълно с турското ни малцинство. А честит ви Мохамед педофила и Аллах демона-сатаната. Яжте свинско, много е вкусно, и не нарушавайте Корана, като ползвате интеренет. Отивайте в Мека и цял живот се въртете в кръг около метеорита, така аллах ще се впечатли от правоверността ви.

160

Карл Маркс

преди 4 години

Неправоверните за ислямската държава са извън закона - харби, врагове. Ислямът поставя неправоверните извън закона и създава състояние на непрекъсната вражда спрямо тях. Вярващи, чете се в Корана, воювайте с тези от неверните които са близо до вас, да знаят те вашата жестокост. Християните нямали правота да са свидетели в делата пред съдиите - кадии.

159

отговорност на МС

преди 4 години

Бг правителство да направи списък на всички заболели болни българи стояли под радиоактивния дъжд на манифестацията, яли радиоактивни зеленчуци и да иска обезщетение от Русия. Няма да плащам по 90лв на доктора за преглед и по 20лв за инжекция, а за операции десетки хиляди левове от джоба си. 2 години от младостта ми държавата ме ограбила като ме е принудила да бъда затворник - войник, Изобщо не ме интересува какъв строй е било и кой е управлявал, Който управлява днес ще поеме всички задължения.

158

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля, че е по-голяма грешка забавянето на Възродителния процес, требвало е да си го направим като Гърция още след Балканската война. Днес нямаше да има антибългарски настроени малцинства и щяхме да сме единна държава.

157

Анонимен

преди 4 години

САЩ пускат бомба по време на война, която Не са започнали те. Второ колкото и цинично да звучи атомната бомба е едно от хубавите неща случили се на света. Тя слага край на големите войни в Европа и света. Европа е раздирана от десетки войни една след друга. След демонстрация на атомната бомба до ден днешен всички големи си траят. Да за този мир платиха хора, но преди тях в Европа още 20 милиона платиха за същия мир.

156

Анонимен

преди 4 години

До до факти-статистикаКак не оспорваш ти слагаш редакционния 4 минуса за една секунда на истината, че в Чернобил са загинали 31 човека а в Япония 330 000. Кое е повече? Ми то във твоите любими щати оня ден по снн дадоха че някаква откачалка застрелял 12 и ранил 34. Три такива стрелби и бият Чернобил. Чакам да си напишеш коя болница е с три деца с отворен гръден кош, и как са живяли до раждането си също така да ми обясниш, лъжлю?

155

ХАХАХХАХА

преди 4 години

То и десните гееве като се пра скат в ду пето и после *** от рак на дебелото черво викат Чернобил е виновен хахаха. Не е Чернобил, защото си замърсявате онова място с патогенни микроорганизми и прехвърча днк и рааак. Дреме ви за вас.

154

до факти-статистика

преди 4 години

Никой не ти оспорва че САЩ са избили повече народ също и че САЩ ни бомбардира с радиация България, но в тези случай САЩ го прави умишлено и съзнато тука не говорим за грешки , докато при чернобил и реакцията спрямо това има грешки.

153

Александър Тинев

преди 4 години

А къде да седнат в скута му или?

152

Анонимен

преди 4 години

Съседа не беше пушач. Не е палил цигара. Стига се опитахте да защитавате нещо което самите те си признават, като катастрафа. Смешниции.

151

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА значи обеднения уран го оправдавате а фашистчета? Това показва колко сте долни!!!

150

Ваня

преди 4 години

До Анонимен-55: Трябваше да се поинтересуваш за пътя на облака! А той от Чернобил е тръгнал на северозапад /точно към Швеция/ и после се е върнал през цяла централна Европа,като е достигнал и България! И да е ЯСНО: През целия си път от облака са падали радиоактивни частици! А сега си представете, колко частици са останали за България, след такова обикаляне ???!!! Отговор: Почти николко ! Това са фактите!

149

ЛЪЖЕЦ!

преди 4 години

В коя болница се е родил брат ти, коя година, на коя дата, давай му имената датата на раждане и ще ти заведа дело ако няма три деца родени с отворен гръден кош, айде давай! вИНАГИ СЕ РАЖДАТ ДЕЦА С МАЛФОРМАЦИИ, НАПРИМЕР ПРИ СЕКС МЕЖДУ МЪРТВО ПИЯНИ МЪЖ И ЖЕНА. Но па 3 деца с едно и също хайде стига.

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен156Вие пуснахте НАТО да ръси бомби с обеднен уран директно до нас, не на 3000 километра в ЧернобилОбеднения уран е с концентрация по-ниска от 0,711% от концентрацията на природната уранова руда.

147

Анонимен

преди 4 години

кОРНЕЛИЯ нИНОВА ПРАВИЛНО ЗАПОЧНА ДА СЪДИ бОЙКО ЗА ЛЪЖИТЕ И ДА СИ ПЕЧЕЛИ ДЕЛАТА. еЙ ТАКА ДА СЪДИМ И ТРОЛОВЕТЕ ЗА чЕРНОБИЛ - ДА ВЪРНАТ ЦЕНТОВЕТЕ В СЪДЕБНАТА ЗАЛА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. Повишението на радиацията от Чернобил е било минимално за кратко време. Вреди няма.

146

Анонимен

преди 4 години

Щракайте си от платената дясна ридакцийка по 4 минуса на секунда, ридайте си над лъжите, но капиталистите направиха първата световна война, втората световна война и не те биха а ПРАЩАХА НА СМЪРТ НАРОДИТЕ СИ. Няма по-мразещи хората от богаташите олигарси. Неслучайно днес докато крадат по десет милиарда български пари на година, те пишат за Чернобил и излъчват фалшивия филм. ЗА КРАЖБИТЕ СИ ТУК И СЕГА НЕ ПИШАТ НИЩО, САМО ГИ ВЪРШАТ.

145

Анонимен

преди 4 години

нагъл комунист - срама няма.

144

Анонимен

преди 4 години

РАК НА БЕЛИЯ ДРОБ покосява активни и пасивни пушачи. На един умря брат му, пушеше по 4 кутии на ден. Виках му поучи се от брат си, спри цигарите, сега и той е болен пушеше по кутия-две на ден. В България има естествено повишен радиационен фон от урана като полезно изкопаемо, в Родопите е най-много и въпреки това в Родопите има много столетници. Чернобил е проблем да около 500 километра от централата, вижте само колко население е евакуирано трайно само на 30 километра. Днес зоната ври от дивеч.

143

Ваня

преди 4 години

До РР 51 А:Или РР-51М? Или радио-рентгенометър ?! Е, ставаше ис ДП63 ! Тоест-дозиметричен прибор!А иначе генералитетът се е объркал с часовете! Така е,когато не са мерили лично!И да знаете-- радиационният фон в страната не се е повишавал в опасни граници!!! Представете си нормалния фон от 0-23-25 милирентген часа и повишението му до 0-28!!!??? НИКАКВО! Дори и 1000-2000 ПЪТИ да беше повече -- няма опасност за здравето! Просто,защото е необходимо натрупване с десетилетия от такива ниски дози!

142

факти-статистика

преди 4 години

Хирошима и Нагасаки - жертви 330000, ранени 476000, бездомни 9200000.Чернобил - 31 смъртни случаи, 134 ранени и 150 000 аборта, но те са в западните страни, под психозата на лъжливата западна пропаганда. ДЕСНИТЕ ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ. ЗАЩИТАВАТЕ УБИЙЦИ НОМЕР ЕДНО В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО - КАПИТАЛИСТИЧЕСКИТЕ ОЛИГАРСИ ПО СВЕТА.