53

факт

преди 4 години

Ф-35 дори от САЩ са признати за голяма грешка и не качествени,те с сила и изнудване ги пробутват на марионетни държави и такива продажници като Паси са задействани за това.

52

Анонимен

преди 4 години

Мони,що да си играем с тез Ф35,направо да купуваме ядрено оръжие!(***)

51

До 43

преди 4 години

Ние влезнахме в НАТО, защото не ни пускаха в ЕС. Малка държава, като България трябва винаги да е в съюз със САЩ или Русия.

50

Анонимен

преди 4 години

Ф-16 е все едно сега да купиш нова Жигула. Хубави са били за времето си преди 40 години.

49

хаха

преди 4 години

Другарите не могат да си намерят място и виждат края на субсидиите им за да пишат из нета.Ще трябва скоро безплатно да защитавате другарката от село Крушовица.В момента самолетите на които летят българските пилоти са но по 35 години и трябва спешно да се купят нови.За сравнение, Румъния си купи 25 годишни ф16, ние си купуваме нови.

48

В нормалния свят--

преди 4 години

няма бедна държава със силна армия защото силната армия иска модерно комплексно въоръжение за всички видове войски и много добро заплащане на професионална армия състояща се от специалисти владеещи новите технологии и чужди езици ... та в нашия случай щом решиш дори да си купиш ей--така 10 самолета трябва много добре да знаеш колко болници ще затвориш колко села ще обезлюдеят и колко младежи ще избягат от тука--само с акъли и искане няма да стане ! Още колко год пенсиите ще са по 250 лв ?

47

Анонимен

преди 4 години

"Кума Лиса" беше вкусен шоколад. Вкусът си биеше на мляко, а не както сега на нещо като нищо и хидрогенираните мазнини да ти се лепят по небцето.

46

ПАРИ ЗА САЩ НЕ ДАВАМ

преди 4 години

са ди откриват 4000 работни места, както каза посланика. Ами те за 30 г да не би да са открили толкова работни места. Изкупиха ТЕЦ НАРИЦА 2 и не са открили нито едно място повече. Да, дадоха "хляб" на няколкостотин безработни миньори, но ИЗНЕСОХА ЗЛАТО ЗА МИЛИАРДИ. Редките метали в рудата даже не плащат. Те са им БОНУС

45

И

преди 4 години

все пак ми е интересно, като ги закупим въпросните самолети-цели 8 (осем) броя, срещу кого можем да ги използваме? Срещу руските ВКС, или срещу Turk Hava Kuvvetleri? Ми то ще бъде като стрелба по панички от тяхна страна!

44

Кума Лиса

преди 4 години

За "Кума Лиса" не знам, но фин млечния "Крава" наистина беше хубав :)

43

Овцееее

преди 4 години

Докато има *** български народ ще има кой да го стриже.Цени нагоре !Самолети на САЩ има да се плащат, ей роби !

42

Анонимен

преди 4 години

Досега ядохте асфалт, сега яжте ламарини.

41

Анонимен

преди 4 години

Сомолон Паси е от най-големите вредители за България.

40

РЕКЛАМНОТО ЛИЦЕ

преди 4 години

на НАТО може само да накара българите да напуснат тази лъжлива и агресивна терористична организация

39

Анонимен

преди 4 години

САЩ ни използват като пaрцал във новата си Студена война и влошените си търговски отношения със Русия и Китай. Въпроса вече не е във цената, нито във самолетите. А затуй, че САЩ се държат към нас като към васал и втора категория хора. Не им щем самолетите ако ще и без пари да ни ги дават, да ни се извинят и да си платят наема за базите.

38

До 36

преди 4 години

МИГ изобщо не участват в конкурса, не ги намесвай тук :) Иначе една Швеция и Австрия не са в НАТО. Ние какво правим там ?

37

Кармен Младенова

преди 4 години

Да качиме това недоразумение на Природата и да го изстреляме към Ерушалаим...завинаги...него и всичките"богоизбрани" живеещи в БГ

36

Не вярвайте!

преди 4 години

Ако евреите мислеха за българската армия, България никога нямаше да е съществувала. Хазари (юдеи) унищожиха Велика България, макар по род и език да са били много по близо от тези семитски изчадия.

35

Анонимен

преди 4 години

До Марципани шоколади.. Ти в ред ли си ? Кума Лиса беше 300 пъти по-вкусна.

34

Хаха

преди 4 години

Не бе, той САТА - та ще громи рашките c ЕФ-ката от въздуха :) Добре, кажете ми как може да има такива deбили и как очаквате да вървят нещата в България ?