47

Анонимен

преди 5 години

Лъжнинова иска да изгони Борисов за да изплюска всичко, което е построил. Обаче народа е умен и няма да го допусне.

46

Гледна точка

преди 5 години

Дай Курнело мачкай дебелите червени кpaтyни!Ти си ми надеждата да сринеш до край БСП-то.

45

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е партията на мижитурките. В "Панорама" Бойко Василев зададе на Тома Биков въпроса: " Нали сте наясно, че и вашата съдба може да е същата ( като на Цветанов)?" Тома Биков, който от трибуната на НС се пени и хвърля жлъч и катран, седеше с подвита опашка. Мънкаше и се чудеше как да говори, че да изтъква Борисов и да не си навлече гнева му.

44

до 31

преди 5 години

И магарета ли ще слага на тяхно място или роми Във ГРОБ няма идеал няма нищо eдинствена цел е властта и кражбите. Хората казаха не искаме гербажии какво не ти е ясно. Стиснат ли си БСП и патриотите ръцете ГРОБ и ДПС фръкват.

43

Василев

преди 5 години

Борисов, *** си с мир, ГЕРБ вече е изчерпан политически проект!!!Какво може да предложите на хората, и от къде ще си вземете честни,почтени експерти и политици???Вашето място в историята ще бъде до тези на СДС,НДСВ,БСП,Дълбоката Рада и Марешката Крадла!!!Или СИРЕЧ по просто казано с две думи, на бунището на историята!!!Агент Лайъл Фланари!ЦРУ!!!

42

Мда

преди 5 години

Жалка работа в БСП!В ГЕРБ също не е розово,въпреки победата осигурена от ДПС.Очевидно български Орбан няма,няма и да има,както и бъдеще за страната.Направо да я дават на Доган,та да се приключи с тази агония.И без това накрая точно това ще стане...

41

Хейтър

преди 5 години

А бе тази що не си гледа собствената кочинка, а все при съседа гледа.

40

nekoj

преди 5 години

Тази ако беше наистина 'опозиция' - да е отнесла Герб (толкова пъти и 'подаваха топката за воле' а тя се в тъча стреляше! Не знам за цялата и партия, ама поне тя си бе в един отбор с ББ, само друга фанелка бе нахлузила...

39

Василев

преди 5 години

До АнонименДПС никога не са напускали управлението, просто БСП и ГЕРБ са техните патерици в управлението!Животът е жесток селяни прости!!!Агент Клара Дарбишър!ЦРУ!!!

38

Василев

преди 5 години

Борисов *** си с мир, от теб нито е започнала българската държавност, нито ще стане някаква катастрофа за България и повече няма да се върти луната около Земята!Нинова е нагла селска кифла, която е смукала от две н.енки ,Техноимпекс и Булгартабак и, за това е издула бузките, като някоя Мома Богдана!България е на колене, корумпирана селско-просташка шуро-баджанашка държавна администрация е хванала българския народ за гушата и не му дава глътка въздух!Народа трябва да се събуди!Бил!ЦРУ

37

Ха-ха

преди 5 години

*** да си гледа собствения провал да се пребори с червените барони-рентиери!Модернизацията и вкарването в пътя на БСП въобще не е по нейните сили и възможности.То май и на никой друг,де...

36

Анонимен

преди 5 години

Тия не спряха да се дърлят, но в същото време се съобразяват с интересите на джуджета като БЮРМ, а на България интересите са на заден план. Хората не могт да си вземат децата от Холандия защото не признават нашия съд и тяхната закрила на детето ги дава на черни гей двойки.

35

шматка

преди 5 години

Когато разбереш че трябва да се развива първо България а след това БСП може и да ти се получат нещата.

34

Гацо Бацо

преди 5 години

По гръб не пада ***? .. кесата .Гледай си вашата партия

33

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ са наркотърговска партия и купува гласове в гетата на градовете които нямат платена работа и се превръщат в складове за хероин и кока. Габриел, Ковачев и Новаков спечелиха най-много гласове в Сливен, Монтана, Пловдив и София като в по-малките даже кметове регистрираха адресно нови роми от другите области и села и гета.

32

Анонимен

преди 5 години

На тази няма ли кой да й каже,че народа го интересува социалният му статус,а не техните им проблеми в борбата за кокъла.Какво делите,какво разпределяте си е ваш проблем.Хората сме тези,които ви избират и докато един път не излезете с политическа платформа за вдигане на стандарта,подкрепена с реалистични цели,математика и икономика,никога няма да управлявате.Не ни интересува кой ви е председател,нито Цв.Цв къде е сега.Интересува ни да живеем нормално и сигурно.Засега ГЕРБ са най-близко до това

31

Василев

преди 5 години

ГЕРБ доказа, че не е способна да изгради модерна функционираща ефективна държавна администрация, която да е основа на държавността!!!Бойко Борисов, трябва да подаде оставка, след повече от десет години в политиката, ти вече нямаш лимит на време и доверие, за да хитруваш, че ще реформираш партията или държавната администрация!!!БСП са си олигархична селско-просташка партия, която българския народ не припознава като модерна европейска социалистическа партия!!!Борисов и Нинова са аут!Джили!ЦРУ!

30

Анонимен

преди 5 години

БСП са като отворена книга за Борисов.

29

Анонимен

преди 5 години

Никой не управлява вечно другарке ти трябва да го знаеш най добре. Въпроса е какво остава след него. Герб оставиха много ...тяхните дела ще се виждат след време . Този след тях , ще им бере плода и ще вика АЗ го направих.

28

Циник

преди 5 години

Безскруполната наглост на г-жа Лъжа - не познава граници! Примъкнала се в СДС - като възможност да напълни собствената си тлъста гуша...тази - смени курса на 180 градуса , и стана "върло ***". И сега - хвърлила оставка - *** щяла да се кандидатира пак.И тука купчина тъnaци ми обясняват - колко принципна , и каква иноваторка била....Проблема в България е , че избирателите са по-тъnи от nишман политиците ни!