27

Анонимен до 17

преди 5 години

Нали си глупаво и така разсъждаваш.....ами, че те Сърбите са на 100% процента с Русия бе ***.

26

Анонимен

преди 5 години

Докато президент е клепоухитя зелен чорап румен радев, чиято любовница от странджанската агро прерия харчи държавни пари за околосветски авантюри и ни забърква в международни скандали, добро не ни чака! Деса *** защо не пусне още някой сърцераздерателен пост за луфтханза или пък да разкритикува vw? Оставка на харманлийския *** и цялата клика около него! Резил! Румба, нищоправецо, що пак мълчиш, тъпире, не вземаш 5 цифрена заплата да мучи, да констатираш и да налагаш падаши вета! Пълен ръб!

25

Анонимен

преди 5 години

Не вярвам някой да иска да дойде в страната в която мафията си има държава и в която живее най-бедния народ и най-богатите политици.

24

Анонимен

преди 5 години

В тия заводи трябва да сложат камери на всеки ъгъл и работниците да се проверяват на излизане като по летищата, това крадливо племе е придобило навици, които могат да се изкоренят само с крумови закони.

23

Анонимен

преди 5 години

Гнусното сламено човече Росица Банова е на всяка манджа мерудия.

22

Waffen SS

преди 5 години

Кой голям инвеститор ще иска да направи производство в България,ами никой.В първите години на безкрайният,и демократичен преход имаше една мантра-вопъл от типа "Елате в България,страната с най-високо квалифицирана работна ръка,най-евтина,готова да се труди при робски условия без пари"Да, ама инвеститорите не се юрнаха към България.Тази работна ръка,придобила трудовите си умения и дисциплина по врема на "тъмният" соц. ,по биологични причини силно намаля и изчезна.Остана само демократичните недоуч

21

Анонимен

преди 5 години

България като член на ЕС и НАТО се превърна в държава от третия свят, да не кажа четвъртия свят..............обезлюдяваща се територия, измиращо население!!Нова национална катастрофа...............гарантирано от ГЕРБ = ГРОБ.Не че другите партии са по-добри, но герберите станаха шампиони по кражбите!

20

Дзъ

преди 5 години

За наше съжаление турците имат предимства, каквито ние нямаме - имат завидно количество външни инвеститори, а при нас каквито имаше - си тръгнаха, хората са много по-работливи, ние свикнахме на бюрце, турците имат феноменални магистрали за логистика, а ние една на вълнички и не на последно място Турция дава пряк достъп до близкия изток за където ще е производството. Да не забравяме топлите връзки на Германия с Турция. Не виждам поводи за надежди на нашите управляващи ко-румпета

19

Анонимен

преди 5 години

Няма да е България, защото никой няма да хвърли един милиард евро в територия, където населението е възрастно и топящо се, а младите са предимно необразовани и без трудови навици роми. Положението с работната ръка, погледнато в перспектива, е отчайващо. Пък нашите управляващи нека се тупат в гърдите.

18

Анонимен

преди 5 години

Защо да инвестират швабите в България???1.скапана съдебна система2.несигурни инвестиционна среда3.корумпирана държавна администрацияЕ............може да ги излъжем в началото, не после истината ще лъсне и после дори държави като Занзибар няма да инвестират в БГ-то!!!

17

Анонимен

преди 5 години

Германците не са луди да инвестират в една пропаднала територия.............не искам да съм лош пророк, но е много по-вероятно да изберат Турция, нищо че Турция не е в ЕС и там командва един луд диктатор.......Ердоган-султан!!Така поне отчасти ще спрат миграцията на турци към големите германски градове!!Въпреки, че това няма да им реши проблема на швабите!!

16

Анонимен

преди 5 години

Като руски агенти пРезидентът и пРезидентшата работят за това заводът да е в Сърбия

15

обективен анализ

преди 5 години

В България има само корупция , бедност , мизерия , кражби , растящ държавен дълг...............гарантирано от ГЕРБ = ГРОБ.Но населението, поне 80 % е затъпяло, зомбирано от медийни манипулации, отровни храни и чалга!Обичам България, но това е истината и ме боли................за всяка педя БГ-земя са умирали нашите деди, но ние не я заслужаваме, защото я отровихме и я продадохме за без пари на чужденци!!

14

Анонимен

преди 5 години

А защо "ceлска пpъчкa" се цензурира в комбинация с пРезидентшата?

13

ай сиктир

преди 5 години

А дано, но защо да идват у нас кое ни е по-доброто от останалите кандидати ???

12

к0нсерва

преди 5 години

Естествено, че НЯМА ДА ИМА! Блажени са вервюущите!!

11

Момо

преди 5 години

Аз съм от централна северна България. Нас изобщо не ни касае това. Завода ще е за южняците... както винаги...

10

Алов

преди 5 години

Г-н Плевнелиев винаги казва истината

9

Анонимен

преди 5 години

Плевнелията сега да каже къде са Volkwagen нали ги беше докарал той и всяка седмица водеше разговор. Вчера тръбеше, че всичко в окей нагъл лъжец.

8

Анонимен

преди 5 години

Никой, нищо не е кръстосвал!Роско плюе, защото това са му наредили,а Радев си мълчи и не му отговаря,защото не иска да му слиза на нивото.