35

Анонимен

преди 5 години

Лидер е,но по корупция и по неработеща съдебна система.Тази отвратителна стара мома защо не вземе да се скрие някъде?В някоя миша дупка,където и е мястото.

34

По какво?

преди 5 години

По напуснали страната граждани(и селяни), по брой тикви във властта, по брой крадливи политици? Къде го видя това първо място (***)...

33

Анонимен

преди 5 години

Едиствения шанс на русофилите е да си вземат еднопосочен билет за руския Гулаг !

32

Приятел

преди 5 години

От коментарите под статията виждам ,че само един продажен гербераст се опитва да симпатизира на пекинската патица Цвета.Значи имаме шанс да се отървем от Шайката.Вярно че повечето герберасти са неграмотни ,но все пак имаме шанс!

31

Аз

преди 5 години

пък съм доволен,че ГЕРБ вече не е лидер тук в България, и ще изгуби изборите сега и на есен!?!?!?

30

Стратег

преди 5 години

Според Караянчева дори опозицията трябва да подчертава нашето успешно европредседателство, за което "всички ни поздравяват".Много правилно. Повече предизборни обиколки на Караянчева и ГЕРБ ще загуби убедително европейските избори;)))

29

Mister Cro

преди 5 години

България лидер на Балканите?!!! Това трябва да е вица на деня! Всички на Балканите сме опустошени и копаме дъното, с изключение на Гърция! Положението у нас е трагично и ще става по-зле! За отлепяне и що годе управия, трябва искрена воля за промяна и интелектуален капацитет на управляващите, като сегашните и предишните нямат нито едно от двете! Партиите трябва да сложат край на клиентелисткия модел и възпроизвеждането на некадърността в държавното управление. Това са пагубни болести!!!

28

Анонимен

преди 5 години

Русофилската Мафия сигурно готви някаква провокация ала "Костинброд", защото само с терасата на КПКОНПИ няма да успеят да изпреварят ГЕРБ !

27

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее абе много да говориш пък нищо да не казваш си е много трудна работа бе...Туй, да им разбереш нещо, трябва акъл артък да имаш и на ремарке след теб да си го влачиш, щото в една глава само хич са не побира...значи, да изпуснат възможността да си заявят позицията...значи-демек де, да изпуснат възможността да са изходят...Ами няма лошо бе-хората чист въздух ша подишат, щото те заявят ли се, или изкажат ли се-демек изходят ли се, всички разбират какво е ял Бойко снощи

26

Анонимен

преди 5 години

Пекинската патица пак се е напъвала да мисли.

25

Анонимен

преди 5 години

Лидер по глупави полиници ,ама лидер.

24

Анонимен

преди 5 години

Русофилите-продажници още не са разбрали, че българите не желаят азиатци да им определят бъдещето !

23

Анонимен

преди 5 години

А тя знае ли къде са Балканите? Географията не ѝ се отдава.

22

Анонимен

преди 5 години

Тия съвсем изперкаха!Какъв лидер на балканите? На последно място по доходи, в Македония минималната пенсия е 400 лв в лидера България 200 лв. В Румъния минималната заплата вече е 1000 лв в лидера 550лв.Дори в Сърбия заплатата е по голяма. Лидери сме на балканите по смъртност и отрицателен прираст и корупция . Гарантирано от гербавите!

21

Анонимен

преди 5 години

В какво отношение сте първи в Балканите.?по най ниски заплати .по най обезлюдени села по най бедните хора на Балканите.

20

Нане

преди 5 години

М"дам...За, кой ли път се убеждавам, че в пекинските патици, няма грам мозък...

19

Българин

преди 5 години

Сравнете речите на кмета на Панагюрище и на председателя на Народното събрание при честването на 143 г. от Априлското въстание...който има очи,ще види и който има уши, ще чуе....

18

Ториното

преди 5 години

Лидер сме по корупция и бедност

17

Офф ,да се омита

преди 5 години

Тая е по-зле и от рабфакаджийката Цецка.Мислех си че баба Цеца от ловешкото с.Добруша е дъното ,но Цвета от ямболското село Болярово е много по-зле.

16

Анонимен

преди 5 години

Русофилската Мафия на какво разчита ?...българите да изберат азиатците, заради терасата на КПКОНПИ !!!???Да...ама друг път !