346

Анонимен

преди 5 години

Аааа,вече не смее да изпусне кокала.Докато има еврофондове и има от къде да се краде,не се надявайте на оставки.Като свършат фондовете и натрупа дългове,тогава да заповядат другите.Андрешко си мисли,че е много хитър и умен,но е един обикновен бай ***,когото го интересува само далаверата и да се снима до началниците,за да си гали егото.

345

Grom

преди 5 години

На кого точно ще дадеш път? На Александър Ненков ли? Той ти е доказан, ама гаден!

344

Ицо ни

преди 5 години

*** глава затрива

343

Анонимен

преди 5 години

Ще наказва жестоко,спира тока на асансьора на Цецко!!

342

Цвента Ц

преди 5 години

ЦВЪКИ СЛОЖИ НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ГЕРБ. ФАКТ

341

Анонимен

преди 5 години

371 БСП(БКП) не крадоха,те просто от момента в които Горбачов пусна юздата е'ваха мамата на България.Сега гледам наследниците им стягат редици, жадни отново за власт.Уви и тоя път няма да им се получи!

340

Ф.С.В.

преди 5 години

герб ГОВОРЕШЕ ЗА ЕВРОФОНДОВЕ ЕВРОСУБСИДИИ - КАК ХОРАТА ЩЕ ЗАЖИВЕЯТ ДОБРЕ ОТ ТЕЗИ МИЛИАРДИ ЕВРА- КАКВО СЕ ОКАЗА? СТАНАХА НЕЩАТА ПО ЗЛЕ- КЪЩИ ЗА ГОСТИ .НЕКАСЕСТВЕНИ ПЪТИЩА С УБИТИ- ЛЪЖЛИВИ ФИРМИ -ИЗТОЧВАНЕ И КРАЖБИ- А НАРОДА СТАНА В ПЪТИ ПО БЕДЕН -ТА КАКВО КАТО БСП ДОЙДЕ НА ВЛАСТТ? И КАКВО КАТО СПРАТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ/ ДАЖЕ ПО ДОБРЕ ДА ГИ СПРАТ! ЧЕ ПОЛОВИНАТА ГЕРБ ВЕЧЕ СЕ РАЗСЛЕДВАТ ОТ БРЮКСЕЛ ЗА КРАЖБИ НА ЕВРОПАРИ

339

Герб =КОМУНИСТИ

преди 5 години

Аз ти заявавам че по *** каратист не имало на планетата от тебе .Пък като футболист си една филия с лютеница.Обичаш да гласуват за тебе лошият материал или народа .Събранието не е народно отдавна там всичките сте маскари и против проблемите на народа .Освен това сте по нагли от наглите и хизбула взети заедно .Арабите не искат да чуят за България държава без икономика крепяща се на данъци по големи от през туско робство .Разликата е че сега децата доброволно напускат дома си завинаги .

338

Балканджи Йово

преди 5 години

Море,войводо,глава си давам,власт не сдавам...

337

До 366

преди 5 години

Дядка,"унуките" на червената олигархия в момента са на власт.Справка:Лиляна Павлова.

336

Анонимен

преди 5 години

*** арапингелите и цру май ти скатаха пачката а? и сега че требва от начало да почваш пак. че унучета, че деца, че мис бюстие, че мама и татко и, сичките на тебе чекат май а?

335

До К.К.

преди 5 години

Според другарят К.К., ако се покаеш преди избори и всичко ти е простено, можеш с нова сила да драпаш и да лaпаш. Това е същата логика, като да подадеш оставка и апартаментът придобит криминално остава твой. Бандитски мислите гербери и дори вече не го осъзнавате.

334

Анонимен

преди 5 години

До 366Как я виждате България ако на власт дойдат "унуките"на червената олигархия която разграби България!---че те не са си отивали от 74 години!май забравяш много точното определине, че бг е "троянски кон"! даже съм убеден, че сърбите не са такъв "братушка" на бля довете, какъвто зле прикрит "братушка" е бг-то...

333

оцеляващ българин

преди 5 години

Мили хора!Защо се джавкате и обиждате взаимно тук !?Защо забравихте какво направиха Сашо Нереза и останалите четници от четата на ДраглЪвския гърбат @й дук!?

332

ГЕРБ=КГБ

преди 5 години

По големи крадци и лъжци от Тодор Живков и партия Герб на СССР не е ималов България . Това е агенти на КГБ взимат властта и правят губерния на Русия .Виж какво стана в Румъния ,Полша ,Чехия ,Унгария избиха първо комунистите и после взехада правят държава и това е правилното решение .Сега са на 200 години преди България защото тука комунистите още се правят насини,зелени патриоти и кви ли не зараааади.... пари и имоти и власт.Да народа е лош материал за тебе затова го умори !

331

Анонимен

преди 5 години

Видяхме е опозицията дойде за 1 година КТБ глътна 4 милиарда и това беше. Оня фъфлекк се правише на шут в парламента с оня кокошкаа баш по соц. Точно вие да плюете Герб звучи леко психиатрично....или просто си вършите работата , не знам :)))

330

Анонимен

преди 5 години

Как я виждате България ако на власт дойдат "унуките"на червената олигархия която разграби България!

329

Анонимен

преди 5 години

29 страни изгониха, само кучето порода "масковски страж" - не гони!защо унижи българия боко и не показа солидарност с европа и света, към която уж принадлежим, защо не показа, че българия има топки, а подви опашчица...защо легна , като последната *** на 30 май 2018 и на 4-5 март 2019 г?..бг е обречена на от модела "кой", който е проекция на олигархично-фашисткия кланов модел в масква!

328

Анонимен

преди 5 години

А Цветков защо го свалиха от ефир, нали имало свобода на словото, а викилийк защо не се приема за доказателство след като са истина данните за Борисов и сие. Въпросите са безкрай. Отговорите ги знаем

327

К. К.

преди 5 години

Искам да поуспокоя пощурелите *** на крадците от БСП-ДПС - колкото и да се напъвате, Борисов оставка няма да подаде! Спечелил - загубил евро изборите - оставка - йок! Така че всуе се хабите, началниците ви няма да захлебят, вие също. На дребни стотинки ще си останете...