57

юбералес

преди 5 години

Причината Германия да влезе в Гърция беше че гърците приеха на о.Крит британски самолети, които бомбардираха Плоещ, Букурещ, София, Кюстендил и пр. Дефакто Гърция с това си враждебно действие срещу Румъния и България, започна необявена война. Вермахтът изпъди британците от Крит след първия въздушен десант във военната история. Мисля че тогава Макс Шмелинг си счупи ръката.

56

Анонимен

преди 5 години

До Пффф....Немците са най-коректната нация,винаги си спазват договорките и няма да те излъжат,те са си такива,такова им е възпитанието.

55

Анонимен

преди 5 години

България трябвам да плати репарация на Турция за това, че след 500 години специализация тук, нацията им ре силно изостанала

54

Анонимен

преди 5 години

До 56След войната комунистите-русофили бяха приели няколко "братски" гръцки партизани, а не гръцки икономически мигранти !

53

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименМеждународният трибунал така е преценил ,че без документи за собственост Турция не може да плати никакви обезщетения ! Точка по въпроса ! Който има запазени документи от пра дядо си или пра баба си ,нека ги представи и ще получи парите си ! Документи могат да се съхраняват и 500 г. , аз имах един комшия ,който имаше Коран на 150 г. , пазеше го от влага , почистваше го от прах ! Така че който има документ не е проблем да го запази и предава на поколенията си !

52

Анонимен

преди 5 години

До юбералесХитлер да го дуфа,да го еват триста *** в ада,а да живее Германия!

51

юбералес

преди 5 години

През 1941-44г. гърците бяха толкова бедни, че идваха на работа в България. Не знам какво можеше Германия да вземе от Гърция. Просто нищо. България владееше северна Гърция и след войната Бг плащаше почти 40г. реперации на Гърция незнайно защо.

50

Анонимен

преди 5 години

Всички искания за репарации се оформят след края на всяка война, така, че гърците са проспали момента !Репарации се искат когато имаш право на тях, а не кога ти потрябват !

49

юбералес

преди 5 години

Днес се навършват 130г. от рождението на великия европейски политик - Адолф Хитлер. Борец за единството на Европа, защитник на европейската култура и морал в Европа и поел вината за неуспеха си по европейски.

48

Анонимен

преди 5 години

Гърците да искат репарации от Турция. :)

47

Анонимен

преди 5 години

Германия трябва да иска от Гърция да и върне всички заеми и помощи !

46

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияКакви документи искате от тракийските българи,като турците са ги клали масово и са им изгаряли къщите и са бягали през глава,който може да се спаси от кланетата и убийствата?Турците са клали дори и българските помаци по време на тези кланета,а сега им се пишат приятели.Нали е определена сумата в договора -10 милиарда,с инфлацията и лихвите може и да са повече днес,кратко и ясно е определена сумата за обезщетения на тракийските българи - 10 милиарда

45

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Немците да се сърдят на Меркел и толерастите, те ги поканиха с плакати вилкомен и плюшени мечета,зайчета и сърнички.

44

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Много малко бре .Искайте 2900 милиара на толкова възлизат щетите с лихвите от времето на нашествията на осготи вестгот , преди 2000 години.Ама , я направо искайте от Турция по един милиард на човек .....и че ви взеха столицата Константинопол.

43

Пффф....

преди 5 години

Немеца иска да каже, че като е плащал преди и си е разплатил сметките ? E, да ама това си тяхното мнение, а то не е обективнo. Най-вероятно пак лъжат и ментосват нещо само и само да не плащат.Ни оещаваха еврорай сега казват няма пари кога излъгаха тогава или сега ?

42

АнонимеН

преди 5 години

ЗАРАДИ ГЪРЦИЯ И БРИТАНИЯ ЕВРОТО Е С 20% ПО ЕВТИНО СПРЯМО ДОЛАРА!!!И ГЪРЦИЯ И БРИТАНИЯ СА СЕ ВПИЛИ В ЕВРОСЪЮЗА И МУ ИЗСМУКВАТ ЖИЗНЕНАТА ЕНЕРГИЯ А КАТО ИМ КАЖЕШ ДА СЕ МАХАТ СЕ ПРАВЯТ НА ЛУДИ!

41

Анонимен

преди 5 години

До 44Ами Сорос ти плаща, иначе да си умрял до сега !Да не би ти да му плащаш ?

40

Анонимен

преди 5 години

А ние сега , като сме под американска окупация , Сорос ще ни плаща ли репарации ?

39

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДа не би немците да разбуниха арабския кошер и направиха арабска пролет?Да не би немците да организираха и подкараха бежанците към Европа,бе?Напротив,немците излъчиха филм,в който се проследява организирането на такива мигрански вълни и показаха реалността.Немците платиха огромни суми на Турция,немците построиха и временни къщи за бежанци. Немците организираха справянето с проблема с бежанците,а останалите стояха и гледаха сеир и нищо не предприемаха,за да спрат мигранската вълна

38

Анонимен

преди 5 години

Чакам скоро Германия да й писне и се отърси от налазилите я *** - кой за Азия, кой за Африка, кой за Анадола !