132

Гост+

преди 5 години

И все пак е интересно откъде я натрупа тази омраза към Русия? Дали защото Путин не му обърна никакво внимание на Олимпиадата в Сочи (2014) и с това много го обиди или просто се бори за висок атлантически пост? Не е от патриотизъм де.............

131

Анонимен

преди 5 години

В момента ме кара да гласувам за БСП този, просто ме провокира!

130

Анонимен

преди 5 години

1. Този ме е срам, че ми е бил президент!2. Мюлер доказа с доклада си, че Руска намеса е нямало ;)

129

четете внимателно

преди 5 години

Toя има тъмен бизнес от времето като е прал пари от наркотици под формата на уж някакво строителство. От там се познават с Тиквата. От западните служби знаят това и никога няма да го вземат дори за портиер в НАТО.Обаче Плевнелиев умира от страх и гвори бълвочи срещу Русия. Той няма акъл дори за една аргументирана пропаганда срещу Русия защото толкова му е акъла.Иначе, след падането на ГЕРБ всичките от управата отиват в панделата - така САЩ ще мотивират народа на България, че има справедливост.

128

Васил

преди 5 години

Господи, Боже наш, ако но обичаш - прибери си версийте!

127

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Аз пък твърдя, че в България няма руска намеса, а точно обратното. Има груба намеса от страна на едроатлантическият световен елит, а такива като Плевнелиев са неговите послушни пудели, които редовно лаят против руската Мечка. В замяна тези пудели получават бизнес, привилегии, власт, безнаказаност... Ако не беше така, недоразумение като Плевнелиев и до днес щеше да си остане работник на ксерокс в Благоевград , а Бойко Борисов щеше да е обикновен пожарникар.

126

Анонимен

преди 5 години

Като гледам коментарите на русоффилистиците - *** на *** - май е прав Плевнята

125

Derstreichholz

преди 5 години

Впечатлен съм, че бившият ни президент и главнокомандващ си изказва мнението.Въпросът е: кого го интересуват тоя и неговите измишльотини?

124

Anglosaxson

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията ZOMBIES

123

по-далече от Русия

преди 5 години

Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.

122

Няма оттърване

преди 5 години

Не е случайно това че ни набиват в канчетата денонощно истории за руски кибератаки. И не случайно тоя е в медиите денонощно. Никак не е глупав а е ГЛУПАВО да бъде подценяван . Тоя номер е с хакерската атака е изпитан успешно и е безотказен . Алчните влечуги се гласят да ни управляват още .Номера с "си*ганския купен вот" вече се изтърка . "Фалшивите бюлетини" станаха банални .Сега на изборите ако ГЕРБ загубят ще обвинят руски хакери и пак ще ни яхнат а който победи ще трябва да си дава отвод .

121

Анонимен

преди 5 години

Пак ли този глупав Плевнелиев? Докога обществото и народът ще търпи отвратителните изказвания на този човек? Каква руска кибер атака сънува тоя? Да престане да говори глупости, изложил се е досатъчно и докато е бил президент! Освен да ни посрамва, друго нищо не прави!А относно Русия, моля, Плевнелиев да поспре с русофобията си. Неговите привърженици и почитатели също.България НЕ трябва да бъде против Русия заради ЕС. Българи,не забрявайте, че благодарение на Русия , България съществува!

120

Анонимен

преди 5 години

Пак ли този глупав Плевнелиев? Докога обществото и народът ще търпи отвратителните изказвания на този човек? Каква руска кибер атака сънува тоя? Да престане да говори глупости, изложил се е досатъчно и докато е бил президент! Освен да ни посрамва, друго нищо не прави!А относно Русия, моля, Плевнелиев да поспре с русофобията си. Неговите привършеници и почитатели също.България НЕ трябва да бъде против Русия заради ЕС. Българи,не забрявайте, че благодарение на Русия , България съществува!

119

Анонимен

преди 5 години

Кои са тези сайтове? Почвам от утре да ги чета. С образователна цел, само за да науча руския.

118

Петко

преди 5 години

Сайтовете си личат с невъоръжено око. Няма нужда от киберспециалисти.Опростачването е само един пример. Трият се разумните и възпитани коментари и се оставят такива с не толкова цензурно съдържание.Възпитаните хора се чудят дали да коментират и да се наредят с такива ***. Читателя чете коментари и си казва: "това ли е българския народ?" И ефекта е готов. Мъзпитаните хора не могат да разменят идеи, мисли и т.н. Обричат ги на интелектуална самота.

117

Анонимен

преди 5 години

Джон Хултквист, ръководител на отдела по анализ на кибершпионажа в компанията iSight, специализирана в областта на мрежовата сигурност, не се осмелява да свърже нито една от групите директно с Кремъл. "Има вероятност, че някой ръководи двете организации, но на нашето ниво просто няма точно потвърждение", - заключава Джон Хултквист. А твърдения от рода, че цели двеста сайта в БГ са финансирани от Кремъл са си чисто и просто бълнувания на абсолютно болен и некомпетентен мозък

116

Анонимен

преди 5 години

Cozy Bear и Fancy Bear са руски хакерски групи, но никой не доказал,че зад тях стои Кремъл. Дмитрий Албертович, главен технически директор на Crowdstrike, признава, че остава неясно кой точно стои зад тях: "По отношение на "Fancy Bear" имаме средна степен на увереност, че това е ГРУ, а в случая с "Cozy Bear" - ниско ниво на увереност, че това е ФСБ". Така че Плевнелиев определено борави некоректно с информацията, представяйки някои предположения за доказан факт

115

Анонимен

преди 5 години

русия няма нужда от чак толкова много пропаганда в България. Достатъчно празни кратуни напълниха с глупости. Сега берат плодовет. Но факторът "време" е безмилостен. Скоро русофилите ще си отидет по гробовете и тогава България ще стане нормална държава.

114

Анонимен

преди 5 години

За Американските сайтове, защо не става дума

113

Щ

преди 5 години

Браво на русия има пари знае как во да прави