53

Анонимен

преди 5 години

Руските *** пак се разпенявиха. Истината боли.

52

Роската

преди 5 години

Прав е човека,един от най-интелигентните ни политици,неразбран и съзнателно оплюван от руско-комунистическата предателска ***!

51

Анонимен

преди 5 години

Тоя *** все още си мисли, че ще трупа червени точки когато говори против Русия.Едва ли някой го слуша, а дори от посолството и държавния департамент на САЩ се гнусят от червеи като тоя. Отврат.

50

Анонимен

преди 5 години

Айде един списък кой гербер е в топ 10 по кеш и имоти:Давайте предложения...

49

Значи

преди 5 години

Не знам защо, като ви е толкова безразличен на вас, защо се хабите изобщо да му обръщате внимание - промитите ви мозъци могат ли да се сетят, или аз да им помогна ?Я си четете за корнокрадлата с козичката и оставете умните хора на мира !!!!

48

Анонимен

преди 5 години

Интелигентен и достоен човек е президента Плевнелиев.Завършил ТУ и член на Олимпийския отбор по математика на България.Червените за това така го мразят.При тях умни и честни хора не вървят.Те се вбесяват от такива.

47

Kuala

преди 5 години

Тоя е нещо много скучен. Неговите господари явно още не са се сетили да го информират, да каже че някъде е намерил празно шишенце с мирис на Новичок. И след това почнал да се променя психично, че да стигне до такива смешни и мизерни изражения.

46

Mopcku_

преди 5 години

Ама ти самия бе избран с изборна манипулация бе Рошко! Кой нормален, мислещ и разумен човек би отишъл да си пусне бюлетината за теб?

45

Анонимен

преди 5 години

Най-добрия президент!

44

A

преди 5 години

А на изборите, на които той бе избран е нямало - те са били най-честните.

43

Анонимен

преди 5 години

заради тях си бил и на власт

42

Анонимен

преди 5 години

Прав е Росен, без манипулации само щеше да минава по Дондуков. По тротоара.

41

Псих

преди 5 години

Тоя психчо що живее в България, да си ходи в родината САЩ

40

интересно

преди 5 години

А дали Путин не му е бъркал в мозъка , дали не му го е препрограмил , докато бившият ни президент сладко си е спал. Н е мога да си представя ,ч е човек със здрав разум и поне с грам достойнство може да изприказа толкова глупости , колкото РП. Ден след ден , седмица след седмица - само глупости дрънка .Скрие се малко - и после с нови сили се появяа на хоризонта

39

Радев-фигурант

преди 5 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

38

Мда

преди 5 години

До ПрофесорСъс Странджата ставате двама,дето сте фенове на Роско.Ако не сте един и същ човек де...

37

Манолски

преди 5 години

тоз стои стои и изпълзи от хралупата с поредни небивалици за руски кибератаки и ръси акъл без да му го искат :D Абсолютна карикатура

36

Дсб

преди 5 години

Този взе да си мисли, че е велик политик. Съпругата му го напусна, защото не издържа на глупостта му. От пастирката до строителство, а като послушно магаре на Бойко стана президент да му топли стола. Унизително , но за човек с достойнство, каквото Плевнелиев нямаОт семейство на номенклатурата от БКП стана върл анти комунист

35

Професор

преди 5 години

Само така Роско, размажи ги! Най добрия президент! Това е моят Президент : Росен Плевнелиев!

34

1

преди 5 години

Натякват го постоянно, защото го подготвят за някоя дебела позиция. Все пак е един от най-добрите СЛУГИ, с които една партия може да разполага. Че и богат на всичкото отгоре.