193

ГНЕВЕН

преди 5 години

Този мерзавец е срам за нацията ни.Абсолютно недоразумение в политиката.Шотландската пастирка натрупа милиони със слагачество ,послушание и слугинаж.И сега , когато и Деса го направи за смях ,е седнал да ръси някакви мъдрости.Вместо да се скрие в дупката си ,в някой от многобройните си имоти ,купени с нашите пари.Никой никога не го е броил за жив.Просто Боко го посочи и Цвъко с манипулации и подменени протоколи го назначи за президент.НИЩОЖЕСТВО.

192

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно прав е Плевнелиев! В деня на изборите Бареков и екскрементомета Карбовски оплюваха ГЕРБ, за някаква уж фалшификация от огромен екран поставен пред НДК и излъчващ "кой знае защо" частна телевизия вместо националната. Бареков внушаваше ,че се страхувал за живота си защото едва ли не Борисов го заплашвал. И това в изборния ден.И двамата са престъпници и нарушители на изборния закон ,а единия е скъпо платен журналист ,а другия евродепутат.

191

:-)

преди 5 години

Учудващо е колко заблудени овце има още. Явно манипулацията на простите овце е била твърде успешна. Като имаш половин милион празни бюлетини, какво ще направиш с тях бе ***? Прав е Плевнелиев - противоконституционна и чудовищна манипулация. Всички участвали в нея си получиха постовете.

190

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев критикува журналистите разкрили незаконо печатане на СТОТИЦИ ХИЛЯДИ бюлетини...ОБАЧЕ не критикува самото пресъпление и очевидната с разпределени палети фалшификация на избори в ход.Той не е нагъл. Той е СУПЕР НАГЪЛ

189

Анонимен

преди 5 години

чудно ми е как един президент се чувства когато неговия вицепрезидент не желае да се показва дори с него на публични места , трябва плевела това да каже а не да ръси глупости

188

Йово

преди 5 години

Прав е ако нямаше манипулации той никога нямаше да стане президент.

187

ПроСоТо

преди 5 години

леле!...Ама тоя комсомолец още ли го държат на първа страница?!

186

GOGO

преди 5 години

плевньо тебе с манипулации те избраха

185

Анонимен

преди 5 години

Аз го съжалявам,защото се вижда,че това което върши не му е по душа и не му е на сърце,отделно и детето му почина,не го мъчете човека,оставете го на мира!

184

Оплождането

преди 5 години

Като кръст мъченически Росен се носи сам сред запрашените и изкорубени бивши асвалтови улици.След изключителния му престой като Президент,той се раздоми.Задомявайки се с Деси от метереолигията Росен една сутрин извика "Времете е Наше".Силният му глас бе дочут от верните синове и дъщери на Българския Народ. Хората разпознали своя Лидер разритаха пресъхналите тикви от дворовете си на съпите и ефтини квартали.Разкопали градините си,те очакваха да мине Лидерът и пусне в браздите им ново тиквено семе

183

Чехльо Банов

преди 5 години

И аз бях преЦЕдент благодарение на изборни манипулации...

182

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 5 години

Банов, ти самият беше преЦЕдент благодарение на изборни манипулации...

181

Анонимен

преди 5 години

Бързаков убеден: Аз съм журналист!

180

До 180

преди 5 години

ЛЪЖЕШ, КАКТО ВИНАГИ!!!Ако мачка *** и пълзящи гадинки, отдавна трябва да те е смачкал и да не досаждаш повече в този форум.Обаче не, пишеш тук по цял ден. Явно си на заплата при Сорос.

179

Анонимен

преди 5 години

Плевнелиев убеден: По време на мандата ми имаше изборни манипулацииАми да, с такива манипулации те избраха за президент, негоднико.Ти беше, а и сега си си напълно негоден

178

Анонимен

преди 5 години

До СТРАНДЖАТАПрезидента Плевнелиев го смачкаха още на пресконференцията след спечелването на изборите за президент. Същия този който го направи президент-послушко. Справка: гледай пресконференцията, там всеки коментар е излишен. А той самият освен да омачка чаршафите когато го натисне жена му не знам дали някога е мачкал. А и там не го знам колко мачка.каквито иостроумни коментари да пишеш за него, човека просто не го бива.

177

Анонимен

преди 5 години

Интересното е,че тези ,които уж се опитваха да спасят запалената жена пред президентството,всъщност действаха така,че разпалваха пожара,вместо да го изгасят.

176

Анонимен

преди 5 години

Една жена изгоря пред парламента тогава,когато той управляваше"Жена се запали пред президенството" - https://youtube/watch?v=KA91NjDFTLc

175

Анонимен

преди 5 години

Той е като онези играчки с пружинки,които произвеждаха някога в България,навиваш ключето и куклата започва да повтаря едно и също или да се клати монотонно или да бие с пръчките по барабана!

174

Анонимен

преди 5 години

Оф, пак тоя!българинът казва:те го плюят ,а той си мисли, че роса го роси! А, бреее шемет, ти не разбра ли ,че целия твой избор беше манипулация на герберската върхушка? Ти си изигра своята роля за утвърждаване и приемане на някои закони и после те захвърлиха като мръсен ***! Сега вече със своите'' умни и дълбоки ''изявления пълни с глупости ,лъжи и фантазии ставаш смешен за 31330това се скрий и не се показвай повече.Кой си та чак в Русия да се занимават с теб?