244

Анонимен

преди 5 години

ДПС е финансирана от Русия а не от Турция, ДОСТ са финансирани от Турция !

243

Анонимен

преди 5 години

Българските шаранченца още не вдявате. Това е удар по ДПС. Ама какво ви обяснявам

242

Анонимен

преди 5 години

Каине,къде е брат ти Авел?

241

САЩ

преди 5 години

Турция я чака икономическа криза. Завършат ли сделката за С400, ще има санкции до дупка.

240

Християн

преди 5 години

Шъ съ извини *** не на теб бе дебел пожарникар.На мен ша съ извини като мина босвора със 5 000 конници с библията и свети ГЕОРГИ .

239

Анонимен

преди 5 години

Верният евроатлантически пудел се е надупил на всички страни и се чуди що никой не го бръсне за 5 стинки.

238

Анонимен

преди 5 години

До Васил ЛевскиЯ махни турското знаме от името на най-велия българин..........Васил Левски!!*** гадина си ти, роб на Ердоган-султана..............но много бой ще ядете в Сирия от армията на Асад и от кюрдите!!!

237

Анонимен

преди 5 години

На снимката Борисов изглежда много разочарован, обиден, ядосан и нешо между всичко това, и има защо, направи много за Турция и накрая му се изплюха в лицето !

236

Анонимен

преди 5 години

Ердоган - султан е вкарал аскера си незаконно в Сирия.................на свещената сирийска земя, но ще яде много бой от армията на Асад и от кюрдите!!!

235

Анонимен

преди 5 години

Борисов е едно пуделче за Щатите и Турция и двете държави си правят каквото искат. Борисов каза,че ще опрости дълговете на мюфтийството, Борисов каза че трябва да се купят самолети, без да има какъвто и да е смисъл да се говори. Можеше деликатно да си замълчи, а да говорят полуолигофрени като Георг и Екатерина, но Борисов реши да говори, защото е истинският слуга. Аз очаквам много сериозни катаклизми подготвени от Борисов, САЩ и Турция, когато свалим герберските калинки. Дано Русия пази България

234

България над всичко

преди 5 години

Бог да пази България и Русия!!!С руснаците сме братя.....................БГ-земя е напоена с руска кръв!!!

233

Анонимен

преди 5 години

И като взривяване Козлодуй ще оставим посланийца като пича от нова зеландия

232

Предател = българин

преди 5 години

Едно Време Кръстоносците са пречистили европа от тази зараза .Сега Меркел няква изкукуригала бабичка от комунистическа германия напълни всичкидържави с *** освен тези които имаха чест и доблест пред дедите си .Унгария няма проблеми с Турция защото унгарците са се борили против Турция векове.Тука в БГ истината е че никой не се е борил с Турция а са на превзели без война .Жалки са и сега българите ...

231

Анонимен

преди 5 години

Ако нахлуе аскера можем поне да взривим козлодуй и да властват над една радиационна пустиня. Поне ще си отидем с чест ...

230

България над всичко

преди 5 години

Искахте Турция да се извини, така ли???Наивни ли сте или сте глупави.................или природно ограничени??Прав е един професор..................за 80-те %.............дори е намалил процентите, според мен са около 90 %!!

229

Polska

преди 5 години

Ердоган е побъркан ислямофашист, всяка седмица турски изтребители нарушават гръцкото въздушно простронство. Всеки месец турски националисти във властта заплашват, че ще анексират гръцки острови и че Кърджалли им е на сърцето. Турция финансира мюфтийството в България, Турция финансира турските партии ДПС и ДОСТ, които искат признаването на турско малцинство. Отвратително е ислямисти да са ти съседи. Бог да накаже западните мижитyрки, които оставиха Константинопол в ислямски ръце след ПСВ.

228

Анонимен

преди 5 години

Турция е вечен враг на България!!!Добро утро, селяни прости!!

227

Анонимен

преди 5 години

Прегръдките на Ердоган са както лъва първи ближе сърната преди да я разкъса. За съжаление се разделихме с Русия и сега сме оставени на вълците.

226

Анонимен

преди 5 години

Все едно Америка да се извини на Самоа или Англия на Гибалтар, дори да има за какво ще олекната ако го направят !

225

чичо Гошо

преди 5 години

До Турския"Левски" с турското знаме Опитваш се да дразниш българите и се опитващ да насаждаш омраза,но не ти се получава.Мюсулманите в България се ползват със всички права като останалите.Ако имаше дискриминация,какво прави тогава ДПС в парламента?А що се отнася до това дали обичаме турците си отговори сам.