8

Анонимен

преди 5 години

Най-сетне дойде време САЩ да подгони Троянския кон България да еманципира службите си от КГБ и държавата от Московската Орда или да хваща тайгата !Такива псевдо натовски генерали, дето не откъсват очи от руското знаме, да си ги държат за Новогодишна елхичка, а не да го пробутват на Запада за български Президент !САЩ разчиства авгиевите обори - кой кум, кой сват и кой "братушка" !?

7

Анонимен

преди 5 години

Ще ги конфискуваме ли? Пране на пари в българска банка - следва конфискация. Хайде да видим асланите какво ще направят.

6

СС

преди 5 години

Българските другари перат петродоларите на венецуелските си другари... Навсякъде *** са крадци!

5

ХА-ХА-ХА !!!

преди 5 години

Евахти аз "свободния" свят !Евахти демокрацията !Евахти и банковата тайна !Човек да не получи малко кинти от Венецуела. А, от САЩ може ли ?

4

Анонимен

преди 5 години

А защо това се окачествява като "пране на пари", след парите идват от продажба на петрол от Държавната петролна компания на Венецуела? Не са от наркотици, оръжие или проституция.

3

Анонимен

преди 5 години

Въпрос. Къде е престъплението? Жител на суверенна държава получава пари по сметка от държавна компания на суверенна държава. В какво точно е обвинен?

2

ЦЦ явно е прекалил

преди 5 години

Да не е ЦЦ, който носи куфарчето на ББ

1

ПИТАЙ КАРАКАЧАНОВ

преди 5 години

кой раздаваше бг паспорти срещу пари. Явно аерикнците са надушили и най-накрая им е писнало. Ама НИКЪДЕ не става дума , че са замесени българи. Пък даже и не живее тук. И какво пак ПУТИН е виновен, хибридни войни, а. Хайде стига с лъжи и манипулации