10

Анонимен

преди 5 години

лекува

9

Анонимен

преди 5 години

дъщеря ми е с месечна заплата 20 000 евро.дали ще се върне да ликува тук ромове?

8

Анонимен

преди 5 години

ЕС ще обеднее като нас в Гърция заплатите вече са 650 евро бензина 2,20 евро във Франция данъците се вдигат и Жълтите жилетки се бунтуват Скоро ще се изравним.

7

Ф.С.В.

преди 5 години

по-бързо сближаване на доходите у нас с тези на напредналите партньори от ЕСи така ще увеличите заплатите с 20 лв на година -2022 г най вероятно МРЗ ще е 600 лв -КАКЪВ ГИГАНТСКИ НАПРЕДЪК ) Отностно приходите в хазната - Ще ограбите всички дребни търговци и ще ги смачкате от данъци - включая и хората с автомобили парно ВИК ЕРП такси в банки и т.н.Здравеопазването ви работи чудесно - Здравната система работи в полза на Пенсионната система - унищожава всеки старец влязъл в болницаБГ е в КОЛАПС!

6

Анонимен

преди 5 години

Нали затова има богати - защото другите са лишени отсредства. Това беше целта на приемането на Източна Европа в ЕС - превръщането им в неформални колонии. Изкарват се на преден план някакви нови придобивки свързани с потреблението и се насажда чувство на незначителност според новите критерии. Процеса вече е необратим, но скоро и тази форма ще се изчерпи, заради липса на "донори".

5

Анонимен

преди 5 години

Очаква се 3,2 растеж през 2018!Пък сега сме 2019!Има да чаакаме...да цъфнат налъмите!Стабилни сме като умрял щон..няма мърдане!

4

Анонимен

преди 5 години

с цел изравняване на моите доходи с европейските емигрирах в Германия :)

3

Анонимен

преди 5 години

Рядко нагъл възпитаник -комунист.Всеки един говори за вдигане на доходите на населението ,този си повтаря всичко е ОК...Егати мръсника и наглеца.И повечето престъпници в България са на свобода ,тъй като и самият той каза ,че всяко едно нещо ,каквото и да било минава през неговия подпис.Затова и кмета на Пазарджик и много други са още на свобода ,защото той ги протектира и си взема от всеки един парсата.Престъпници ,не ви ли омръзна да се чува ,че България е най бедна и корумпирана в Европа

2

Анонимен

преди 5 години

МВФ не се ли чувстват длъжни да ни питат какво желаем и какво не желаем, БГ не признава и отхвърля тия декларации като противозаконни.

1

Пълен Провал!

преди 5 години

На 10 - 11 тази година ще честваме 30 годишният му юбилей...