146

Гадняр

преди 5 години

До ЛибералД-р Уотсън не е казал нищо лошо за другите раси. Само за черната и то на базата на научно наблюдение. Не поставя белите над останалите.

145

икономист

преди 5 години

До Анонимен 127Именно, те са по-издръжливи от нас, но не толкова интелигентни. Което обаче по никакъв начин не ги прави по-малко хора от нас. Точно това се е опитал да каже ученият, че ние, като по-интелигентна раса, трябва да подпомогнем развитието на африканския континент, а не да се надяваме те сами да ни догонят... Затова са и тези мигрантски вълни напоследък. Хората там, явно не се справят добре с догонващото развитие, а жизненият им стандарт продължава да е на най-ниските нива.

144

Анонимен

преди 5 години

Не е ли по-правилно да го оборят с научни факти? Ако има такива де...

143

до Либерал

преди 5 години

"Човечеството произхожда от Африка. Първата човешка цивилизация е възникнала в Месопотамия. Шумерската. Ро това време Европа е била ледник."От Африка произхождат маймуните и ***. Човечеството е еволюирало в Европа, справка- Древна Гърция и Рим.

142

Анонимен

преди 5 години

До ЛибералПич, ти персиец виждал ли си? Персите са БЕЛИ, с тъмни коси и нямат нищо, ама наистина нищо общо с арабите. Арабите също нямат нищо негъpcко в себе си и биха се обидили от такова сравнение.Работил съм с нeгъp, образован, лекар - ами... може и да е прав д-р Уотсън.Признавам, твърденията ми не са много меродавни, но д-р Уотсън е световно признат учен с неоспорим принос към съвременната наука и съм склонен да му вярвам.

141

Либерал

преди 5 години

За расистите и доктор Менгеле е велик учен. Но Цивилизацията е на друго мнение.

140

До либерал

преди 5 години

Такива мазници като теб са които ръкопляскат на ислямизирането на Европа и превръщането на България в катун, такива като теб се кланят на онази сви.ня Сорос! Докато развивате теми за толерантност, интеграция и диалог, има диваци които пребиват бабите и дядовците ни. Ръсите масово обвинения за расизъм, и раздавате уроци по морал, а сте едни продажници! Вие сте които налагате еднаквото мислене, и диктатурата на политически корекното, на забраната на лично мнение. Вечно обидените! Вие сте вирус

139

до Сата НАТО

преди 5 години

А сещаш ли се за някой черен с по-голямо постижение от това на Уотсън? Някой черен с нобелова награда за научно постижение?

138

Либерал

преди 5 години

Човечеството произхожда от Африка. Първата човешка цивилизация е възникнала в Месопотамия. Шумерската. Ро това време Европа е била ледник.

137

Сата НАТО

преди 5 години

Мога да се хвана на бас, че Еди Мърфи е по-умен от Каракачанов.

136

Анонимен

преди 5 години

Когато тези реплики идват от учен и се основават на години изследвания, тестове и опити му се казва НАУЧЕН ФАКТ. Колкото и да не се харесва някому. Не е редно да има цензура на науката.... Това е малко като историята, която учихме едно време, уж история, ама с недомлъвки и пречупена през нечии мироглед. Жалко е.

135

до Либерал

преди 5 години

"Най-великите цивилизации са се зародили в региони с преобладаващо население с по-тъмен цвят на кожата."Най-великата от всички цивилизации е бялата. Цялата индустриална епохана 19-ти, технологичният бум на 20-ти век, първият човек в космоса, първият човек на Луната, целият съвременен свят е изграден от бялата цивилизация.

134

Сата НАТО

преди 5 години

Ами... не можеш да си позволиш да бъдеш нетолерантен и нетактичен в 21-ви век. Оня ден даваха едно лйно от митинга във Войводиново - на 18-19 години, очите му блестят от омраза, от устата му падат лйна като говори, и чичо му беше до него - същият провинциален лйнар. Къде отиваме с такива хора? Коя дама ще се хване с подобен истерик?

133

IBM FAKE NEWS

преди 5 години

На всичко отгоре този е такъв математик, че Вие цял живот да учите математика пак няма да разберете уравненията, които ползва този човек. Щото в ДНК има много ама много математика, координатни с-ми., нелинейни уравнения и т.н. Свят да Ви се завие.Само, че хората грешно тълкуват неговите заключение.1. Никой не казва, че това, което е казал не е вярно, защото този човек го доказва чрез статистиката, която е дял в математиката.2. Той не казва, че най-умния човек е бял. Тоест, може най-умния чов

132

Кемба Кидане

преди 5 години

Цяла Африка пропищя от евроатлантическите ***, как пък никой не се оплака от руснаците.

131

Либерал

преди 5 години

Най-великите цивилизации са се зародили в региони с преобладаващо население с по-тъмен цвят на кожата. Такива са персийската, египетската, финикийската, картагенската, индийската. Как ще коментира това набора на Хитлер? България е "катyн" заради управниците, които си избирате. Хора които вместо да решават проблеми, създават нови. От фaшизoиди-толкова.

130

Анонимен

преди 5 години

Пуснете си анимацията на Дисни от 30-те "Mickey the Trader" да се посмеете малко.

129

Анонимен

преди 5 години

Прилича на д-р Менгеле тоя.

128

Анонимен

преди 5 години

отнемат му титлите защото не е толерантен,а иначе никой не е излязъл да го обори в спор

127

Анонимен

преди 5 години

Африка, ако не беше колонизирана щеше да е по-добре черните щяха да си се катерят по дърветата сега нямашеда са 2 милиарда като днес а няколко десетки милиона.