440

Ха ха ха ха ха (№418

преди 5 години

До Някои си.до#82Нали затова престанаха да ни купуват електрокарите, когато нашите се изхитриха да правят противотежестите от бетон? та да им излезе по-евтино. И какво се оказа? хората са купували електрокарите ни за да претопяват онзи метал, от който първоначално са били правени тези противотежести.Не хитрувай!

439

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 463Фейк беше татовия комунизъм и в момента му сърбаме попарата! С тия лъжливи статистики ни затормозяваха за да им вярваме ама който слушаше радио Свободна Европа с Ани Арноилд знаеше точно колко сме "добре"! Ето ни сега след "великиЯТ вожд и неговото "царуване" както и неговите питомци от сегашния парламент! Вижте ги и не им забравяйте ПРОИЗХОДА ТАТОВ!@

438

Анонимен

преди 5 години

До Ани 459Имаше наркомани, особено от червен "произход, които разбиваха аптеките за Котерпин, Перхизан, Валиум, барбиторати и Кодеини! Не малко български младежи дишаха лепило а за катастрофите и убийствата се мълчеше и тук таме някой с роднина *** издаваше по някой друг детаил от това което се случва! Просто си МЪЛЧАХА и завоалираха всичко пошло и неудобно за строя!

437

Анонимен

преди 5 години

Ето това е фейк новина!!!! Погледнете статистиките къде беше България през 80-те! По образование, здравеопазване, индустрия, индекс за човешко развитие на ООН и т.н. През 95-та приятел агроном от Париж дойде повторно на гости, попътува из България, видя опустошеното селско стопанство и попита: Тук атомна бомба ли е паднала? Цялата престъпна клика от апаратчици на БКП и ДС оглозгаха държавата и активите й. Днес децата им ни управляват.

436

xaxa

преди 5 години

И пак говорите при бай ви Тошо как от 6 сме станали 9 милиона хахаха Първо никога не сме били 9 милионна 2ро ромите и турците и тогава имаха по 5 6 деца а българите по 1 2 По едно време Т Живков видя какво става и трябваше да изгони турците - те от 500 000 хиляди през 1946 станаха 1 милион и нещо в края на 80те години Демографската криза в България за българският етнос започна още по времето на комунизма.

435

Анонимен

преди 5 години

До 453Тогава имахме Държава! Сега имаме Кенеf !Ха ха ха ха, "държава" със силна "икономика" и с по 4 Корекома със Западна стока във всеко по голям град, защото почти всичко произведено у нас беше грак, нргодно или еднодневка! Храната найстина беше много по хубава и качествена отколкото в момента, може би единственото положително от по Татовата династия! Татовите питаници пък си ходеха на запад и бълваха колко ни "застрашавеа" и колко са били "назад" - сами се оплетоха в селяшките лъжи!

434

Анонимен

преди 5 години

До аС 453Кенефът го направиха точно татовите отрочета! Виж ги сега в парламента - сите БКП-нца! И каква държава беше щом не допускаше гражданите и да пътуват за да не избягат??! Държавата на силяндурите, връзкарите, шуро-баджанаците, доносници, лицемери и най-вече, култЪТ към милиционера и ***! Днес е почти същото с тази разлика че можеш да се СПАСИШ като напуснеш еквивалента на Титанил - Шматкария!

433

Ани

преди 5 години

При бай Тошово време - от 6 на 9 милиона население. Сега обратното. Убийства, изнасилвания и грабежи почти нямаше. Нямаше наркомани, просяци, бедняци, гей паради. А сега сме бели роби на запада с по 2-3 кредита на семейство. А салам "Камчия" беше по-вкусен от сегашните трюфели...

432

179

преди 5 години

Когато всички ,,фенове" на комунистите изгинат тогава България ще се оправи. Зле сме защото ни управляват комунисти и живеем между комунисти ,някой от тях сте и вие коментиращите които защитавате комунистическият строй и Т Живков... Живеете в заблуда цял живот ЖАЛКО

431

ОСТАП

преди 5 години

КАКВОТО И ДА ГОВОРИТЕ НО ПРЕДИ 89г. БЪЛГАРИЯ СИ БЕШЕ ЕДНА НАПРЕДНАЛА ИНДУСТРИАЛНА РАЗВИТА ДЪРЖАВА.36 В КЛАСАЦИЯТА НА ООН (А ТЕ НЕ СА КОМУНИСТИ А РЕАЛИСТИ).НО ДОЙДЕ АДИН СЛАБ И ПРОДАНЕН ГОРБАЧОВ КОЙТО ЕВРЕЙСКИТЕ ХИТРЦИ ИЗЛЪГАХА И ТОЙ ЛИКВИДИРА НЕ САМО РУСИЯ, НО И ЦЕЛИЯ СОТ. ЛАГЕР.НО УМНИТЕ ОТ ТОЗИ ЛАГЕР СЪОМЯХА ДАСЕ АДАПТИРАТ И ДА ПОКАЖАТ НАЦИОНАЛНО ДОСТОЙНСЪВО.А БЪЛГАРИТЕ НАЛИ СЕ ЧАКАТ НЯКОЙ ДА НИ ОПРАВИ, ТА ЕТО ОПРАВИХА НИ. И ОТПРЕД И ОТЗАД.

430

Точно казано

преди 5 години

До Поредната лъжаТо е ясно,че статийката е поръчкова, случайно сега пусната...Виж из всички "вестници", с половин уста споменават за народните протести, на всякъде оплюват всичко, което не е с ГРОБ, наричат всички инако мислещи комунисти, Русия и БСП били организатори на протестите.....Вижте колко са продажни всички джурналя, и помнете, не е далеч деня в който ще си платятА за миналото, "демоникрацията" унищожи труда и собствеността на един народ,за да вилнеят новите башибузуци- олигарси...

429

Глупост без граници

преди 5 години

ЕнергетикатаКунева,селското стопанство Филип Димитров,Промишленост-Иван Костов.

428

аС

преди 5 години

Тогава имахме Държава! Сега имаме Кенеf !

427

анонимен

преди 5 години

Не си задавате въпроса, как по живково време, веднага ни назначаваха на работа, за да няма безработица! Когато едно предприятие или институция назначава на работахора на килограм, без ограничение, може ли да бъде печелившо?!

426

Поредната лъжа

преди 5 години

10 милиарда долара бяха вложени в нови машини, поточни линии, медицинска апаратура, изследователска техника и др., които така и не заработиха за държавата. Някои бяха "приватизирани", други нарязани за скрап, трети заработиха в чужбина /напр. ДЗУ "Стара Загора". След промените не се предприе нищо за развитие на икономиката. Умишлено беше разбито и селското стопанство. Всички политици от т. нар. "Преход" са за съд. Такъв геноцид над българския народ никога не е имало.

425

Анонимен

преди 5 години

До Simeon 449Пишеш глупости защото си нямаш на понятие че всичко що е днес е следствие! Причината е от Тато и неговите селяци-придворни! Същиат този мръснишки манталитет който е завладял парламента и е чисто и просто (милиционер) следствието!

424

Simeon

преди 5 години

Вижте пичове, онова време може да беше всякакво, но мнооого по- добро от помията днес. А дълговете бяха незначителни плюс това мнооого държави имаха дълг към нас, а днес колко имаме???? И колко държави ни дължат на нас някой модерен журналист може ли да отговори??? Горд съм, че не съм крещял като *** usa и демокрация. Вътрешно чувтвах, че нещата си е...т м....та.

423

Отегчен

преди 5 години

Този доцент вачков от къде се пръкна. Мисля че тъпата му кратуна едва ли разбира що е това тоталитаризъм. Целият този пасквил струва ми се е поръчков материал.

422

WD

преди 5 години

До Фейк: Шом прочетох DW,и повърнах...Прав си човече! Щом и Георги Марков е повръщал от "Свободна Европа" само след 7-8 години "работа" там... Въпреки, че на нас ни вменяват отговорност за убийството му, малко ми прилича на Скрипал...Апропо, защо англичаните не покажат какво имат като доказателства за това убийство с "чадър"?

421

extremist

преди 5 години

Ако ти създаваш едно производство, което не генерира печалба, а генерира загуба - И КОЕ Е ТОВА ПРОИЗВОДСТВО ??? ЩОТО СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО ВСЕ Е НА ЗАГУБА - ДА ГО ЗАКРИЕМ А