177

Вал

преди 5 години

Цирка е пълен,но зрителите напускат трибуните.Уникално тъпо представление.

176

Вал

преди 5 години

В България бивши комунисти се борят с други бивши *** и това било демокрация)))Все едно Маркс да се бие с Енгелс.

175

Do 189

преди 5 години

Az sum doshıl s 50 Marki a ti karash na zena ti kolata!

174

Анонимен

преди 5 години

Другарко Йотова ,Задунайската губернийка и до ден днешен си остана васал на сибирската империйка .Тя си остана комунистическа зона , начело на която е твоя колега фат-мак.И затова българите бягат , и ше продължават да бягат оът комунистическия ти рай със всичките му рамки , петилетки и тнт .99.99% от българите бягат на запад -> към капитализма !

173

Анонимен

преди 5 години

"20 години живях във Германия"А сега къде живееш? В България? Добре де, след 20 г. си си изградил живота там - приятелски кръг, работа, дом... Сега всичко горе-долу отначало? Или имаш много добра идея в България, или в Германия не виждаш вече никакъв шанс? Прощавай за личните въпроси. Ако засягам болезнена тема - просто бе отговаряй.

172

от сиднеиAaвстралия

преди 5 години

Мерси че си ми фен. Аз им казвам истината и ги иронизирам, нарочно ги гледам злобата и сеира. Само много малко хора могат да надакочат себе си и балканската култура и да осмислят какво пиша. Но при повечето шипъли(пийпъл+шийп) постовете ми предизвикват говежда първосигнална реакция на гръбначния мозък и рефлективно цъкат палец надоло, което ме размива.Пред операта в сидни има надпис, човек заслужава това което мечтае. Смисъла е че тук когато нямаш ограничения за разтеж ще станеш това което си

171

до 185

преди 5 години

Не можахме да разберем, какво си постигнал.Аз също имам два апартамента и 5 годишна кола,без да съм бил 25 години в Чехия.Да имаш къща и кола не е постижение,това са просто придобивки.Съжалявам, че си се прецакал така.

170

TT

преди 5 години

Много скоро тук ще останат само алчните работодатели и мулатите от Шекер махала...Ще бъде голям цирк.Първите ще се мъчат да накарат вторите да им работят без пари.Вторите ще крадат от първите защото само за това стават и така докато дойдат китайците и се настанят на празната територия...

169

Анонимен

преди 5 години

До АнонименПък аз в България карам последен модел Кайен, имам и Панамера, Кайена жената повече го кара.

168

Анонимен

преди 5 години

Към Чехия: абе напоследък ба доста чешко порно попадам и да си призная - много приятно съм впечатлен. Страхотни мадами, пичове! Я разкажи, моля те, малко за жените в Чехия- вкусове, манталитет и т.н.

167

Анонимен

преди 5 години

България е свещена крава!

166

Анонимен

преди 5 години

Че що да не я плюем? И теб ще почнем.

165

до praga

преди 5 години

Каза ли нещо или пр.на? Носи си ги апартаментите на оня свят.

164

Стига

преди 5 години

сте плюли България!

163

Терсенето

преди 5 години

Привет от света. Във някога велика Германия, във момента е чудо. Немците се чудят накъде да емигрират. Поне обикновенните. 20 години живях във Германия, работите със всяка изминала година все повече заприличват на гето или катун.

162

Анонимен

преди 5 години

Онзи човек кога ще се прибере в България, за да види катастрофалното ни положение.Той все лети,лети,реже ленти вече в чужди страни,среща се с равини и прочие.Ако може да ни отдели един ден и на нас,да ни вмести и нас сегиз-тогиз в графика си.

161

Анонимен

преди 5 години

Дори да имаш пари в БГ, няма къде да ги изхарчиш с кеф и смислено. Скъпи ресторанти с лошо махленско обслужване, културни събития йок, надценени имоти, имаш хубава кола но няма къде да я паркираш и т.н. Можеш да ги харчиш за битова техника и джунджурии, но в един момент пак ще ти писне и по този начин само се самоизолираш. А и всички около теб те гледат като ходещ портфейл, включително близки.

160

Дойчланд-Мойчланд

преди 5 години

По някакъв начин СидниАвстралия ме кефи. Респект, човече! Продължавай да пишеш, защото ти чета постовете редовно.

159

Привет от България

преди 5 години

До привет от Германия. Холандия, Дания, Белгия, Норвегия, дават повече кинти бро.

158

До 169

преди 5 години

100% всички са българи да знаеш и у дискотеките и на всякъде ... най вече КАТО Е ЛЯТО и аз съм чувал У ВАРНА са само българи ... има забрана за чужденците нали xD