183

ах тези корумпета

преди 5 години

Тези закони им ги спускат от чужди богати и враждебни държави бъдете сигурни и вечно бедни слуги!

182

Анонимен

преди 5 години

Няма значимо замърсяване заради колите. Какво е това бомбастично заглавие замърсителят плаща?! Ако беше истина, на всеки комин щеше да се монтира касов апарат и да плащат, плащат, ...

181

Анонимен

преди 5 години

Властите искат да решат проблема като направят така, че за българина да е непосилно финансово да подържа автомобил вместо да се садят дървета и да се правят данъчни облекчения за екологични коли например. Това ме навежда на мислълта, че просто искат да вземат още пари от най-бедното население в ЕС.

180

Истината

преди 5 години

В България единственото наднормено замърсяване е с фини прахови частици през студените дни на зимата, заради отоплението с какво ли не и за което колите имат пренебрежимо малък принос.Второто значимо замърсяване е заради въглеродният двуоикис, което е проблем за цял свят и предизвиква глобалното затопляне. Делът на колите в него е около 10% като бензиновите замърсяват доста повече от дизеловите. Трето значимо замърсяване за България няма

179

Анонимен

преди 5 години

Като ни управляват ***, така ще е...

178

Анонимен

преди 5 години

Защо трябва да плащаме според годините? Нали въздухът е проблемът. Нека да плащаме според газовия анализатор. Аз съм съгласен каквото ми пише, това да плащам. Какво общо имат годините с въздуха. Или може би искате да ми кажете, че Москвич на 35 години цапа колкото например Хонда на 35 години.

177

Имащ желание

преди 5 години

Някой "експерт" следи темата и вече ми е сложил минус.ХАХАХААХ.

176

ззз

преди 5 години

И ако някой не е разбрал цялата брадва е от лобитата на вносителите на автомобили, които искат да си продават новите oтпадъци!Ако милите ни управници искаха "ЕКО", щяха да спонсорират газовите уредби (както е в истинските европейски страни), а не да ги заклеймяват!Ама си се чудя, защо изобщо се ядосвам! Отдавна съм я отписал тази псевдо държава в която все още живея и от която се надявам скоро да се разкарам!

175

Тато из Правец

преди 5 години

Оопаа ...и за кво са ви нови коли кат немате пътища за тех бе? Ние що път ви напраиме....вие 30г. не моете дупките да им запушите, а новите след 2 зими и те с дупки!

174

Запознат

преди 5 години

До КрайТо затова е виновен този,който му е продал диплома за основно и после и книжката. То закони има, включително и срещу детската бременност при шведите, но няма кой да съблюдава за спазването им. Сития на гладния не вярва.

173

До Счети

преди 5 години

БСП не са в управлението от 10 години. Фактите са следните:до преди управлението на ГЕРБ при всяко едно правителство-бсп, ндсв, сдс, всяка година заплати и пенсии се вдигаха с 10%. За 4 години са 40%. Герб, за пръв път от 10 годишното си управление, без натиск, без протести, изненадаха хората, като решиха да увеличат доходите. Пр всяко едно правителство до момента, с изключение на герб, пенсионерите получаваха за Коледа цяла 13 пенсия, а не 40 лв. на Горанов. Даваше се и 13 заплата на всички р..

172

ист

преди 5 години

С новият данък на старите коли правителството наказва бедния народ. На изборите бедният народ ще накаже ГЕРБ.

171

Анонимен

преди 5 години

мда. Нищо няма да направят, говорим за едни 30-40 лева отгоре. Пак симулация на дейност. Това което трябва да се направи, е да се се проверят пунктовете за ГТП. Издават талони на абсолютни трошки, който димят кат комина на Кремиковци някога, да не говорим, че са опасни и технически неизправни. Да се забрани вноса на коли по стари от 10 години, без ясна сервизна история и т.н. Този данък е прах в очите и опит да се налее още някой кинт в хазната

170

Анонимен

преди 5 години

Като вдигнат данъка на старите автомобили и въздухът ще се изчисти автоматично, да ама не. Ще се напълнят джобовете на умниците.

169

Анонимен

преди 5 години

Верно ли масово се хванахте за последното изречение, дето Атака искала 50% намаляване данъка на газовите коли?!Толкова ли не можете да прецените, че това е чист популизъм и не е реалистично!Бързо забравихте как другаря-"националист" В.Сидеров влезе в коалиция с турците, само и само да държи кокала.

168

Имащ желание

преди 5 години

Много лесно може да се направи статистика по години на колата, вид на горивото и изминати километри на година и да се провери какво е замърсяването, като абсолютна стойност, но явно няма желание или по-скоро умение. Дали някой от тези "експерти" събра информацията от техническите прегледи (там ти въвеждат километрите всяка година) и да направи сравнителен анализ? Защото има хора, които си държат колите само на паркинга пред блока за спешни случаи или за дълъг път извънградско.

167

Анонимен

преди 5 години

А когато имаме газова уредба и цапаме наравно с 5-годишна кола с газова уредба, тогава какво правим?

166

Анонимен

преди 5 години

И до кога ще търпим? Няма ли вече да направим нещо? На мен лично ми писна !!!

165

АНОНИМЕН

преди 5 години

Управляващите не ги интересуват причините за замърсяването на въздуха, а се стремят да запълват бюджета.Ще дойде време когато ще гласуват и еко данък за въздуха който всеки от нас диша.Според тях автомобилите работещи на пропан-бутан и метан замърсяват повече въздуха от новите автомобили на които всички знаем,че софтуерно им променят настройките за отчитане на отработените газове.Да не ни заблуждават,че в държавата няма пари, има и то много за всички сфери,но трябва да си намалят субсидиите

164

Анонимен

преди 5 години

голяма част от старите колите са на газ и не замърсяват....но за това се мълчи...важното е да се приберат парите...майната му на въздуха....