29

Анонимен

преди 5 години

Ууууу

28

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 38Той и Путин демагогстваше като тебе и през 2013 предричаше на Европа че ще се топли на дърва ако не се подчинява на Русия, но се получи обратното тази година демагогът президент подписа указ и разреши на обеднелия си народ да събира изсъхнали дърва от руските гори безплатно.

27

Анонимен

преди 5 години

Най-големия проблем на сащ ще дойде отвътре. Свързан е с обстоятелството, че броя на цветнокожите расте, а те не бачкат! Нещо повече, те са престъпнци в една значителна част. Това е пасивно население, без принос, на издръжка на обществото. Само че процента на белите намалява и то необратимо. Задава се креша.

26

Анонимен

преди 5 години

Сащ са зла империя която нанесе огромни щети на човечествоно

25

Анонимен

преди 5 години

Думите САЩ и демокрация са несъвместими. Там не е имало и няма демокрация. В тяхната преса усилено се говори за нова гражданска война и като се има пред вид броя на оръжията в народа не ми се мисли каква ще е тя. Техни аналидзатори говорят,че през 2020г. неравенството в страната ще стане толкова голямо,че е възможна гражданска война. Да прибавим проблема с ***, растящият външен дълг и доста други. САЩ са по пътя към залеза си.

24

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Вчера бях на зъболекар, но нямах пари да му платя и му предлжих да ме опне или да му дyxaм. Обаче той излезе хетеро, започна да ме рита и извика полиция. И те ме биха. После в ареста пак ме биха. Сега съм на легло, напълно потрошен.

23

Анонимен

преди 5 години

Вие луди ли сте, Щатите са най-полицейската и подслушвана нация в света. Даже си имат лагер като по сталиново време - Гуантанамо. Начело на властта са не двете партии или Тръмп, а едрия капитал - могъщите америкянски корпорации, които издигат политици да им гонят интересите. Ако вярвате в нещо друго... ще цитирам Джордж Карлин по памет: наричат я американска мечта защото трябва да си заспал за да вярваш в нея.

22

Анонимен

преди 5 години

До КрайДреме му на някой за мнението на демоса. Демосът е последна дупка на кавала, само проводник на нечии политически амбиции Ако на демоса изведнъж му скимне да си вре носа където не трябва и да си отваря много устата има си начини тя да му се затвори бързо - бързо. Демокрация ли? Дръжки.

21

(-_-)

преди 5 години

Хахаха.. Ха! САЩ никога не е била демократична държава. Това е илюзия за демокрация. Истинската власт е в шепа народ, който буквално прави каквото си ще. Но, да масата е убедена, че е свободна и щастлива, а всъщност са най-контролираната и анти-демократична популация на планетата! Имат най-голямата затворническа популация, най-високата престъпност и цялото това сгрешено нещо източва ресурсите на цял свят..

20

Анонимен

преди 5 години

Разбира се! Техните индианци са свободни да живеят в резервати, а не като нашите придобити роми да обикалят градовете с каруци и да живеят с конете си във ведомствени блокове/жилища.

19

Ей

преди 5 години

Ха смях САЩ били демокрация,там е тежък диктаторски режим,всичко и всички се следи и подслушва и ако някой се опълчи на системата изчезва,две партии си играят на избори,прочетете Патриотичния закон,и ще разберете истината.

18

98991

преди 5 години

Обърках се. Ами то имало истинска и вероятно неистинска демокрация. Някой да обясни САЩ, ЕС, Саудитска Арабия, Иран, Сирия, Косово, Либия и Британия, какви са, че работата е неясна.

17

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 16Съжалявам, но краварчетата ВЕЧЕ СА В ЧЕТВЪРТАТА СТЪПКА и главоломно търчат към ПЕТАТА!!! И само ти и такива като тебе не виждат това, за радост само 10% от населението! Останалите са НАПЪЛНО АДЕКВАТНИ И РАЗУМНИ НОРМАЛНИ ХОРА!

16

Анонимен

преди 5 години

Я па тия................ЧЕ краварията НИКОГА НЕ Е БИЛА "демократична"!!!!! Не може да дойдеш на чужда земя, да избиеш коренното население, после да докараш няколко милиона роби от Африка да ти работят за един хляб и покрив, после да създадеш ку-клукс-клан, макаратизъм, либерален модел с някакви фалшиви "ценности" (но само за другите) при който полицията първо стреля, а после пита; после отиваш навсякъде по света да грабиш, убиваш и колонизираш.................НЯМА НУЖДА ДА ПРОДЪЛЖАВАМ, НАЛИ?????

15

Факт

преди 5 години

Категорично НЕ,те са държава терорист и агресор.

14

Стамат

преди 5 години

Абсолютно истинска демокрация са!

13

Анонимен

преди 5 години

Демокрация-Република-Империя-Упадък-ИзчезванеЖизнения път на всяка голяма велика силаСАЩ са вече във втората стъпка и ще прекарат 100-тина години преди да преминат към третата

12

Анонимен

преди 5 години

Истинска демокрация е само путинската демокрация. Ако там се бориш за лошата американска демокрация завършваш или с куршум в тила или в най-добрия случай в Сибир.

11

Анонимен

преди 5 години

ааа недейте такаЦЦ ще Ви се карамоля Ви сеи за Меркел нищо лошо да не чувамЩе обидите Пойко Порисоф ефенди

10

Край

преди 5 години

В демократичните държави става това което иска ДЕМОСА. Народа пряко и мажоритарно избира най-овластените хора в страната си. Така е в Русия така е и в Турция, Франция и пр. При демокрацията - като народа иска да има смъртно наказание - него го има. Като народа каже как да се избират депутатите - с мажоритарни избори примерно. Никой не може да каже че народа не е демократичен.Обаче в ЕС казват така и в България казват така. За Сащ не знам - не отговарям.