116

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден кисна в задръствания с АВТОБУСА(имам и автомобил) и гледам как в 80% от автомобилите се вози само шофера ?!?То доста от тези автомобили са "външни" за София - водачите им идват тук на работа от близките населени места. Иначе е факт, българинът навсякъде с колата ходи, дори работата да му е на 1-2 км от вкъщи.

115

Анонимен

преди 5 години

Изтеглих годишните финансови отчети на монополиста за 2017 година и виждам че от ценовата разлика е реализирал печалба 168 милиона лева. Обаче тази печалба хитро е изядена от разходи за административна дейност за 196 милиона лева и така дружеството излиза на загуба от оперативна дейност. Обаче в тези административни разходи вътре дали няма и някоя друга комисионна от по-няколко милиона за правилните хора ? Гледам заверени са от одитори, но и КТБ бяха заверени от одитори ? Само питам.

114

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 127А защо е 250 евро? Като е 250 евро на градския транспорт! Преди години един дори искаше мерцедес да си продават колите в България на цени съобразени с доходите ни! Какъв преход, какво чудо, като матреала си е в соца и не иска да мърда. Идете пред американското посолство и питайте защо мачкат Иран та се вдигат цените на петрола? Ама то акъл .....патки пасе!

113

Дойчланд

преди 5 години

Сутринта минавам покрай Шела в квартала цената на бензина от 1,60 за 95 до 1,80 евро за най скъпия... дизела беше 1,49 евро. така е от близо месец. ту се качва с 5-10 цента, ту пада. но под 1,40 евро не е бил от месеци...

112

Бананоберач

преди 5 години

Синдромът на сиромашията е да се оплакваш, че нещо не е достатъчно евтино, вместо да мислиш как да не си беден, и как да бъдеш по-богат. С глупостите от последните дни все повече си мисля, ок - ако въведем необлагаем минимум за заплатите до 1000лв, това ще остави 100лв повече в 'бедните', ако амалим ддс-то на 16% те ще могат да си купят още 2кг кремвирши, страшната работа... ВЪпроса не е как да напраим скъпите неща по-евтини, а как хората да не са бедни като мишки!

111

Анонимен

преди 5 години

До ГалинОт къде знаеш дали не са били 3-*** и другите не са слезли по пътя например?

110

Анонимен

преди 5 години

До До 111През соца на сегашните мои години баща ми имаше ЗАЗ 968А. Годишно минаваше с него по около 3000 км. Ремонтираше го саморъчно, парманентно. Сега с моя автомобил навъртам по 30 000 на година Ако има техническа неизправност го оставям в сервиз и си го взимам с гаранция.

109

Анонимен

преди 5 години

Дали защото заплатата е 250 евро

108

ШОП

преди 5 години

Гаси тъпизмите. Въобще никакви обяснения не е нужно да даваме на който и да било от парламент или Президентство. Просто требе да ги изритаме окончателно от властта и ГЕРБ, БСП, ДПС и Патриоти! Па нека после пак питат този въпрос: защо са ни скъпи горивата!

107

Анонимен

преди 5 години

Ама как не ви писна да ги пишете тези простотии. Първо горивата ни не са най-евтини . Второ гледат се цената на горивото спрямо средната работна заплата например. Така ще видите как ние караме с най-скъпото гориво. И трето, макар цените в световен мащаб да падат при нас те се вдигат.

106

Анонимен

преди 5 години

Явно господин експертът разбира само от горива и не може да съпостави нашите заплати с европейските. Или се прави на л.у.д?

105

Анонимен

преди 5 години

Всичко в България е по-евтино от ЕС,а най-евтино е цената на човешкия труд!!!

104

Запознат

преди 5 години

Г-н Златко Желев , искам да Ви попитам, с този въпрос персонално се бъзикате с ас българите или ни правите на луди. Благодаря!

103

Анонимен

преди 5 години

1.Колко е цената на петрола в момента и каква е цената за крайния потребител? 2.При същата цена на негта преди година-две каква беше цената за крайния потребител?!Искам обяснение на разликата

102

Анонимен

преди 5 години

Аман от експерти!!!!

101

Шута

преди 5 години

Това въпрос за първокласници ли е???? Защото заплатите ниса малки то е ясно...

100

Бен Ган

преди 5 години

Докато изчислявате горивото спрямо заплатата си, все няма да ви излязат сметките. И на мен не ми е приятно, но петрола на световните пазари е горе долу толкова. Златото, също. Не го пречислявайте спрямо заплатата. Освен ако не сме държава производител (а ние не сме) Просто се опитвайте да искарвате повече. Всичко върви нагоре.

99

Пръдливата чешмичка

преди 5 години

Това сигурно са източените горива от фуражките в Павликени те са безплатни .

98

Анонимен

преди 5 години

тонка,Ако движението и транспортът в София бяха нормални, нямаше и да ползвам колата. Фандъка ме принуди за пръв път в живота ми с кола на работа да ходя. Добре, че скоро сменям и вече ще ми е по-близо. Ни велоалеи като света, ни нищо. Отделно, в България железниците умишлено са толкова зле. Ако имаше влак-стрела до Бургас, знаеш ли кога щях да движа дотам с кола? Точно никога.

97

Анонимен

преди 5 години

България ще се оправи когато Вальо Златев и Ликойл се разкарат от България! Тези трябва да бъдат разчекнати