46

Анонимен

преди 5 години

От самото начало го провокираха не, че го защитавам но те видяха голям противник, и направиха всичко да го изгонят. Играта с топките жените бяха тези които го удариха първи. Тази Ваня извадена от нафталина тя му навря първа сафетката. Тази Пепа Ханс първа си заби главата.Божана пияндето също почна първа. А после той бил виновен

45

Сата НАТО

преди 5 години

Ваня Простова е пълен от падък.Най-глупавата от участниците. Кулагин беше като свеж полъх в това блато, изгониха го с манипулиран вот. Такава практика се нарича фашизъм.

44

Анонимен

преди 5 години

Лошото е, че тоя и...т е представителна извадка на доста хора в България. Нагли, арогантни не зачитащи нищо и никого, живеещи с убеждението, че целият свят им е длъжен. А иначе Кулагин рано или късно ще си намери майстора, защото извън къщата правилата да други и го няма Биг Брадър да налага наказания и да усмирява. Та е просто въпрос на време тоя да си получи боя. Защото и извън къщата се държи по същия начин.

43

Анонимен

преди 5 години

Да ти заврат кърпа със стъкла и да те бият с бутилка е по малко зло от колкото да ти заврат чесън на носа айде закривайте сезона свърши както и в държавата за едни закон и затвор за други купон

42

Анонимен

преди 5 години

До LinaТова е шоу предаване скъпа,а не неделна литургия с причестяване! ВИП-а е сложено,като заглавие само за благозвучие.На който не му харесва,може да намери нещо друго за гледане! Сега канали бол,за всеки има по нещо !

41

Анонимен

преди 5 години

На мен ми хареса това, че казваше това което мисли не се , е крил за разлика от всички останали. Другите се правят на големи приятели но всички си кроят шапки. Всички вътре са злобни, фалшиви, и никой не заслужава победата.

40

Анонимен

преди 5 години

До ТелевизионерРиалити шоу,като това и с подобна продължителност и в най-гледаемото време,могат да направят хора,като Пацо-Гълъбовския фит,Пеньо-Чирпанския кукундел,Найден,Митьо Пищова и още Стойка Пипирудата,Тризначките,Малък Тошко,та дори и Кулаги и още няколко особи,които вече не си спомням,но наистина баха ярки и запомнящи се през годините.А сега са събрали гладниците,еснафите и снобите,които са известни с това,че не са много известни.Какво да им гледам,че и СМС-и да им пращам!

39

Lina

преди 5 години

Срам ме е!!!!Кога точно същества като колаген станаха "top"? Защо мизерията човешка се поощрява? Най - страшното е,че децата харесват това поведение - абсолютно долно и безпардонно, причината е, че въпросното поколение се самовъзпитава да бъде просто, без амбиции и уважение. А по темата "еФтините никита" обикновено имат навика да употребяват по този начин и след това да захвърлят. Въпросният им изкара шоуто - факт, учудва ме това,че го изкарват?

38

някой

преди 5 години

И двамата - и Кулагин, и Ваня Костова трябваше да бъдат изгонени, защото и двамата нарушиха правилата в къщата.Защо само Кулагин, не че не заслужава де.Решението на сценаристите е избирателно.

37

Анонимен

преди 5 години

Кулагин е олицитворение на Истанбулската конвенция.

36

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Препоръчвам на организаторите на...реалитито,за да има интерес в следващите издания,да включват...нормални персонажи.Еее,все пак от 7 милиона народ е останал някой нормален,да ги издирят и ни ги...покажат.Ще е интересно да видим и...това.

35

miko

преди 5 години

Всички руснаци са като кулагин - с големи самочувствия но без покритие.

34

колко тъжно

преди 5 години

До GHTКУЛАГИНЧО, ТИ ЛИ СИ ГЛЕЗЛЬО?? ПИШМАН ГРИМЬОРЧЕ...

33

Телевизионер

преди 5 години

Пацо го беше казал: българинът обича сеир и панаир. Кулагин правеше сеира и рейтингите на предаването. Алкохоличката Божана, *** *** Лора и Мира, Петко т.ъ.пото, Ваня интригантката и Наско Бавния ли ще правят рейтинг сега?

32

cky2kbg

преди 5 години

Доста коментари изчетох, по интересни са от статията. На статията е достатъчно заглавието.Доста от хората се вълнуват от живота в телевизора :)Значи преди 6-7 години разбрах едно нещо за риалити предаванията и особенно тези по новатв.Всички са по сценарий и срещу съответния хонорар. Та за това някои Вип звИздИ си седят и си траят във формата. Други са се побъркали ... Арменската телевизия постоянно се опитва да издигне вече залязли имена и да издигне някои супер неизвестни Та радвайте

31

GHT

преди 5 години

До колко тъжноУправляват ти го ваникостовци, които най-невъзмутимо те удрят и после ти излизаш виновен, защото те са НЯКОЙ, а ти си НИКОЙ. Пререждат те навсякъде, понеже били от едните, а ти си от равните. Смей да им възразиш и се нахвърлят върху теб да те смачкат, дори властта им съдейства. Колко ПТП-та има с връзкари, при които като дойде КАТ и жертвата излиза виновна?! Утре поредната Ваня Костова ще ти блъсне детето и ще го изкарат него виновно, защото ти си НИКОЙ! Лицемери.

30

Анонимен

преди 5 години

Ръгайте чушки в боба

29

Анонимен

преди 5 години

сега ще има ли цветен парад в защита правата на колагенената жертва ?

28

Анонимен

преди 5 години

До 3243е, сега е ред на божанка. ще има кани с алкохол, средни пръсти...

27

Анонимен

преди 5 години

НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ЧУВАЛИ ЗА ПСИХОПАТИ- ИЗВЪРШИЛИ КРАЖБИ, ОБИРИ, НАБИЛИ НЯКОГО НА ПЪТЯ, ДВИЖЕЩИ СЕ В НАСРЕЩНОТО, ЕЙ ТАКА ДА ПОКАЖЕ КАКВИ МИШОЦИ СА ВСИЧКИ, А ТОЙ Е БЕЗСМЪРТЕН, ДА ПРЕБИЕ И ВЗЕМЕ ПОСЛЕДНИТЕ ПАРИ НА БАБА СИ, ДА ПРИБЕРЕ ПАРИТЕ НА НЯКОЙ ДЯДО СКЪТАЛ ГИ ЗА ПОГРЕБЕНИЕ ЧРЕЗ ИЗМАМА- Е, СЕГА НАБЛЮДАВАХМЕ ЕДНА ПСИХОПАТНА ЛИЧНОСТ- ДОРИ СИ МИСЛЯ, ЧЕ ТОЙ ПРИЕМА И НЯКАКВИ АКТИВНИ СУБСТАНЦИИ, КОИТО СЛЕД КАТО СПРЯ СЪВСЕМ ИЗТРЕЩЯ- ПРИБЕРЕТЕ ЧОВЕКА И ГО ЛЕКУВАЙТЕ, ОПАСЕН Е ЗА СЕБА СИ И ОКОЛНИТЕ.