107

Анонимен

преди 5 години

ПРИ СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ ТРИ МЕСЕЦА СЕ ЧАКАШЕ ЗА ДНК, ТУК НА ВТОРАТА МИНУТА ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕШЕ.СИГУРНО Е, ЧЕ ВЕЛИКИЯТ ВОЖД ГО Е ПРОЗРЯЛ И БЕЗ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ДНЕС ЩЕ ОБЯСНИ КАК С МОЩНАТА СИ МИСЪЛ Е СТИГНАЛ ДО ИЗВЪРШИТЕЛЯ.А ЗА ПОРЪЧИТЕЛЯ НЕКА ДРУГ ДА МИСЛИ, НАМА ДА *** ТОЙ ЦЯЛАТА РАБОТА, Я...

106

Анонимен

преди 5 години

Не го е срам!Заради този изрoд, замалко да стигнат и до ДжиПиГрупаджиите!

105

Анонимен

преди 5 години

А кой е поръчителят някога ще се разбере ли?Че ще набедят някой ром или луд се очакваше, но едва ли ще разберем с какво е примамен извършителят да стори подобно нещо.

104

Анонимен

преди 5 години

Стига с това ДНК................преди 50 години въобще нямаше ДНК-анализ.Но имаше добри разследващи и криминалисти!!!В криминалистиката има и други методи, освен ДНК !Ей сега тоя ром ще изкара едно алиби.............и тая версия ще увисне във въздуха!!!

103

неграмотник

преди 5 години

Не *** па-ча. Дтънкам си на диалект къ'фтоси сака. И к' ът *** цитираш слагай цитата в кавички *** па-ча грамотна.

102

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКак ще си отиде? Той има един милион избиратели, които биха гласували за него каквото и да стане. Каквото и да направи и да не направи тия зомбита си гласуват - 400 хиляди общинска администрация и роднините им и обръчите им от фирми, такива плочкаджийски, 400 хиляди държавна такава и компания, 200 хиляди оскотяли от нищета пенсионера, просто щото мачкал комунистите, плйс патиричата Слави Трифонов Битивиев. Как ще си отиде и ДПС е с него.

101

Анонимен

преди 5 години

Тази жена заплашван ли е била по този начин? И ако "да" поне на някой знае. И малко по-късното във времето той пак и напомня за него.

100

Анонимен

преди 5 години

Още в началото бях написал, че почерка напомня културните особености на един етнос, ама мв обвинихте в расизъм. А сега к'во излезе....

99

Анонимен

преди 5 години

МИНАЛИЯТ ДЕН ЕДИН СПЕЦ ОБЯСНИ, ЧЕ ИЗСЛЕДВАНЕТО НА ДНК Е МНОГО СКЪПО УДОВОЛСТВИЕ И ЗАТОВА ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ВЗЕМА ТАКОВА . САМО ПРИ НУЖДА.ИИНАЧЕ НЯКОИ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ ИМАТ ПРОБЛЯСЪЦИ, ЧЕ НЯМА КАК ДА СЕ СРЕВНИ ДНКС -тоы ЗАЩОТО НЯМА МАТЕРИАЛ.

98

Анонимен

преди 5 години

Не важно само кой е физическият убиец..................ако е тоя ром..............в затвора за 20 години!!По-важно е, че в България се крадат милиони.............затова няма пари за достойни заплати и пенсии!!!Кога ще го разберете, селяни прости???

97

Който и да е

преди 5 години

Без Значение какъв е убиеца -бял,римлянин,финикиец и др. И ако се докаже по безспорен начин, че действително той го е извършил трябва смъртна присъда, която да се изпълни веднага пред сградата на съда. Без обжалване, без 2седм на свобода и т.н. За такова деяние смърт ВЕДНАГА - с гилотина, с брадва, разстрел, клада и др. Мъчителни методи. Само така ще има възпитателен ефект за другите членове на обществото с подобни желания за подобни деяния

96

Анонимен

преди 5 години

Добре де, какъв е почеркът на политическите убийства? Изстрел от снайперист, та да си отдъхнат хората, че е политическо убийство, а не битово и да не се притесняват?

95

Анонимен

преди 5 години

По принцип ДНК и да има нали трябва да се изследва ДНК открито на мястото, а това не става за ден и два. Те до вчера мислеха че е друг вече изследвали ДНКто. Утре ако не съвпадне могат да кажат че е някой трети...В Добрич с години стоят неразкрити множество случаи на изчезнали и най-вероятно убити и никакъв резултат. Медиите отдавна спряха случайно да дават гласност на трагедията на хората.

94

Анонимен

преди 5 години

Аман от специалисти - конспиролози!Пак започват да търсят под вола теле и въртят-сучат, Борисов изкарват виновен.Споко и аз не го харесвам, скоро си отива, но дръжте се на положение. От само то начало беше ясно, това не е почеркът на политическо убийство.

93

Анонимен

преди 5 години

Изтълкувайте следната фраза:"знаех си..., изрезки от вестници."

92

Анонимен

преди 5 години

Дано наистина той да е извършителят, а не изкупителна жертва! Интересното ми е как веднага сравниха ДНК-то от местопрестъплението с неговото. Нали нямаме такава лаборатория и пробите ги пращаме в чужбина и процедурата трае около месец. Не съм чул да са направили у нас ДНК-лаборатория, че за такъв кратък период да сравнят базата данни с намереният материал. Като се знае и каква престъпна върхушка ни управлява е съвсемм нормално всеки да се съмнява в достоверността на разкриването.

91

Членска карта №7

преди 5 години

До 115Е, юруш ще е! Като им ги гласувате!!!

90

Анонимен

преди 5 години

Как така е засечен по ДНК при положение, че той е в Германия?

89

Бай Х

преди 5 години

Много удобна версия за властта но е правдоподобна за конюнктурата в България

88

Членска карта №7

преди 5 години

Шведът, очевидно е оставил достатъчно улики! Тоя с ланците, ВМР шефа от Руси, да чака пържолки!!!