32

Анонимен

преди 5 години

До Господ даде знакСтига си богохулствал бе спанак.

31

Анонимен

преди 5 години

До БобиМощността на двигателите влияе на "глисадата", тоест траекторията при излитане, а не при кацане. При кацане мощност не им трябва освен ако пропуснат пистата.

30

Господ даде знак

преди 5 години

Време е руснаците да се изнасят от Сирия, докато са още цели. И без това каузата им да поддържат на всяка цена един кървав диктатор отдавна е обречена.

29

Анонимен

преди 5 години

Те всички подобни самолети по целия свят са на база стари пътнически или транспортни самолети и за никакви противоракетни маневри не може да става въпрос. Да не би да са акробатични ?

28

Bad company

преди 5 години

Ил 20 си е добре познатия от време оно Ил 18. Самальот от времето на "ВЕФ 206":))) То и апаратурата му за РЕБ е на същото ниво:)))))

27

Боби

преди 5 години

До Анонимен 14След като се създават първите реактивни и турбовитлови самолети (а Ил-20 е преработен граждански Ил-18(1957 година първи полет) се оказва че те поради малката мощност на двигателите трябва да се движат по много полегата глисада за кацане 2-4 градуса спрямо земятаПредстави си правоъгълен триъгълник Височина 5км, Разстояние 40км Глисада е с дължина 40,133 км(питагорова теорема а2+б2=в2)1/20 е съотношението височина разстояние градусите са около 4

26

Ханибал

преди 5 години

Кога господ ще ни отърве от всички *** като си ги прибере при него? А и да не забрави всички българи американофили с тях. По гн.у.сно същество от евреин и бугараш продажник няма на земята.

25

Bad company

преди 5 години

*** сами се изгавриха със себе си.

24

Веско

преди 5 години

Ми щом е разузнавателен мно ясно чи няма да си е вкл. транспондера свой-чужд. Се едно единразузнавач да си сложи една табела на главата че е разузнавач и така да ходи по улиците. Затова са го объркали и са го изпраскали

23

Господ Бог

преди 5 години

До Анонимен 12Човека си е ОК, не мога да трая руска гад и за това съм отредил сами да си свалят самолетите и сами да умират млади от самогон ... по голям *** от русороба няма !

22

ЦРУ

преди 5 години

ОТНОВО руски лъжи ! ИЛ-а захожда към руската база...на 35 км е...това пространство се пази ОТ РУСКОТО ПВО а не от сирийско !!! Вс.знаят. но да не унижават Жужи се съгласяват с него. Вижте.колко бързо Раша реагира . САМИ са си го свалили ...или по погрешка...или от НЕКАДЪРНОСТ !

21

Зозо

преди 5 години

Хохохохохоохоо, НЕТ АНАЛОГ В МИРЕ. Дайте да си разузнаваме спокойно, че ни е стар самальота :)))))))))))))))))) от 1968 година! Да тежат на съвестта на Путин!

20

ЕМ

преди 5 години

До Анонимен: Съгласен съм. Въпросът е-чия провокация? На сирийците с Иран или на група руски офицери? На израелците ли наистина? Или на сирийците? Или някои видни руски военни ще сменят топлите кабинети в Москва и Дамаск на още по-топли на Камчатка?

19

Анонимен

преди 5 години

Русия трябва да се кооперира с Израел като не прикрива терористите от Хизбула и техните ментори, и доставчици на оръжие - Иран, като посочва местата на тяхната концентрация, иначе се превръща в наследник на Ислямска държава !Ако за Русия борбата срещу ислямския тероризъм е престиж, то за Израел е въпрос на живот и смърт !

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 3Ти пък..ти пък...........краварин с достойнство!!! Те такова животно НИКОГА НЯМА ДА СЕ РОДИ, А РОДИ ЛИ СЕ, НЯМА ДА СЕ ОТГЛЕДА!

17

всъщност

преди 5 години

Поставяте въпроса на сгрешена плоскост. За свалянето на самолета предупредих още миналата седмица. Но , било поради дебелоочие, било поради дебелокожие, предупреждението ми не бе взето под внимание. Не е за сефте ! Вече на нищо не се учудвам. Как предупредих ли ? Чрез внимателно подбран постиг, в който наблегнах на разузнавателни доклади, които в рамките на броени часове лягат върху работнибюра на световните лидери. Отделно от това отворих сайта скай нюз ! Нещо да кажете по въпроса ?

16

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Да бе да..........."в сирийските войски царяло хаос"!!!! А КОЙ НАДРА задниците на отан-ците бе? Ти ли? Преди 3 години главорезите бяха на 20 км от Дамаск, а сега остана само Идлиб, развъдника на краварите да се освободи и още две-три такива гнезденца. А САМО със самолети не става, така че сирийската армия СИ СЕ СПРАВЯ МНОГО ДОБРЕ! А колкото до исраелците..............ЗАБРАВИХА КОЙ ГИ СПАСИ ПРЕЗ Втората световна! И това 1000% не са краварите! Но.......НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО.

15

Боби

преди 5 години

До Анонимен 10СпекулирашДа въпросното учение беше Руско-Украинско, но Руснаците стреляха със С-300 който се базира на коренно различни принципи за насочване на ракетите а Украйна стреля с С-200. Защо беше съвместно - защото е скъпо удоволствие да се закрие за корабоплаване част от морето с размери 500*200км и за това просто си синхронизираха ученията.А че Ту-154 пълен с Евреи е свален от Украинска ракета С-200 това отдавна е ДОКАЗАНОдаже платиха обезщетение Украйна

14

Анонимен

преди 5 години

Един самолет, който е на 5км височина и на разстояние 35км от летището бил " ... захождал за кацане ..."по-голяма недомислица не бях чел скоро

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Типично по български..........да седиш 500 години под робство, да дойдат да те освободят и после да плюеш по освободителите си! Немам думи!