43

Анонимен

преди 5 години

9 години деца!Тази откачена секта на Мюмюните е най-голямото зло на планетата!

42

баба мара

преди 5 години

затова санкции до дупка за каквото се сетите това не е дьржава а султанат и нямамясто в ес всички деца в училище

41

Анонимен

преди 5 години

Поне ги женят за момичета, а не пращат момченцата при католическия свещеник да ги oноди, че оправянето на малки момченца е традиция в католическата църква. Даже има виц, че ако искаш да накараш католически свещеник да изнaсили жена, облечи я като момченце от църковния хор.То това е заимствано от юдаизма - при евреите е традиция, част от "съзряването", изпраща се момчето в синагогата, където равинът прави с*кc с него. В наши дни висшето духовенство на юдеите се опитва да изкорени това, но...

40

Анонимен

преди 5 години

За 9 и 12 годишните моми4ета не съм съгласен да стават жени но при навършени 16 години моми4етата ве4е са напълно развити в днешно време. ГМО-то с което ги захранват още в кърма4еска възраст ги прави да израстват бързо и да изглеждат по възрастни. Погледнете една 16 годишна в миналият век и сравнетв една 16 годишна в 21 век. Разликата е огромна. В 20-ти век 16 годишната изглежда като 12 годишна а в 21 век 16 годишната изглежда като 20 годишна. Израждането на поколенията е в ход .

39

Анонимен

преди 5 години

Педофилски мераци.

38

сульо пулев

преди 5 години

До weВажното е,че го разрешава!

37

No comment

преди 5 години

Не народ,не мъърша,а биоотпадък вегетира в ислямските кеннефи!

36

Анонимен

преди 5 години

А туй че двама братя турси стават сватове е било пак нормално в това увредено племе.

35

Анонимен

преди 5 години

И коптите християни в Египет също ги женят момичета на по 11-12 години, че и по-малки.

34

Анонимен

преди 5 години

А наще социални хрантутници,що не минат по копторите в столюпиново и токаито,да видят там кви чудесии стават!

33

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Това е същността на исляма. То и "рая" им е всъщност един разврат.Ми нали там било много хубаво, че убийците ги бесели по улиците, а крадците го хвърляли през терасите, а?? Изчистете си моралните ценности и тогава пишете!

32

Малолетните в Турция

преди 5 години

- "те могат да се женят и без съгласието на родителите"!Как ще реагирате, ако 12-годишното ви синче, връщайки се от училище, доведе у вас 9-годишно момиченце и ви уведоми, че пътьом са се отбили при имама, за да ги венчае?Шегата настрана, но някой знае ли колко двойки приблизително се женят всяка година в Турция? За да добием представа колко са момичетата, които се омъжват преди да са навършили 15 г.?

31

Анонимен

преди 5 години

На времето бях учител в Мароко!Бедна ви е фантазията жените какви ги вършеха зад гърбовете на мъжете си!

30

Анонимен

преди 5 години

И при маронитите християни също ги женят на 9 години, ама някой нещо да се е оплакал?

29

до 21

преди 5 години

До АнонименТова при турците не идва от исляма а първоизточникът му е в юдаизма .Същото е при юдеите откъдето исляма заимства .Затова на Христос му се губят годините от 13 до 30 .Той просто напуска Юдея , защото по тогавашните традиции е трябвало да бъде оженен.Библията -стария завет е пълна с примери на педофилия и многоженство. Съвременен Израел обаче е светска държава , както се опитва да бъде и Турция.

28

Димитър

преди 5 години

Чуден народ от скотове и продължават да го потвърждават ден след ден.

27

Анонимен

преди 5 години

To и в християнската религия не е по-различно. Християнките в Ливан масово ги женят даже и по-малки. Арменките навсякъде по света също. Примерно има големи арменски общности в Сирия и в Ливан, където също женят насила момичета на по 8-9 години.

26

Типичен турчин

преди 5 години

Вие срещу България,но стиска българския паспорт!Целомъдрен,но на коза не прощава!Праведен е,ама лапаа суджук и кюфте!Уважава жените,но ги зачулва!Не пие,пък ракия не отказва!Строи паметници на Султана,но стои в Германия.Мрази американци,но люби долари!Стреля по руснаци,ама им продава домати!Ненавижда Джей Пи Морган,но взима на заем!Гнуси се от чалга,но върти кючеци!Европейци гази-за Европа лази!Голям чистник,ама си бърше з.а с пръсти!Арабин,пък пише на латиница!*** не е-Конвенция прави!

25

Анонимен

преди 5 години

Анадолски цености.

24

Анонимен

преди 5 години

Това е същността на исляма. То и "рая" им е всъщност един разврат.Всичко, което е хубаво в сътвременна Турция се взима от християнството и се лъже, че това е ислям.Исляма е в СА, там с нинджите по улиците, и липсата на свобода.