23

Анонимен

преди 5 години

Ислямът не е религия.Ислямът е манталитет, първобитен.Ако жените в ислямския свят не желаят да ги третират като същества след козите и камилите да се вземат в ръце и да променят това.Ако не желаят-проблема си е техен,не мой,не на останалия свят.

22

Анонимен

преди 5 години

Дива работа!

21

Анонимен

преди 5 години

При юдеите момичето на 12 г. се смята за полово зряло.А що се отнася до този скандал в Турция, то скандалът в това отношение е постоянен, той не спира. Министерството по религиозните въпроси даже беше издало някакво разяснение относно тези въпроси преди няколко месеца и доста от светски настроените турци протестираха, но това е държавна политика при ислямистите, те премахнаха и затвора за връзка с малолетна, ако бащата признае детето от тази връзка.Много са морални иначе... на думи само обаче

20

Джамил Исламов

преди 5 години

Какво искати, Пророка Мохамед, мир на прахта му се женил за Айша на 6 години като била, на 9 е съвсем нормално! Да внимавате какво пишити, гявурлар! Внимавайти

19

Анонимен

преди 5 години

урааа!

18

NoName

преди 5 години

До weТи луд ли си, те в България ги женят на тия години а на 10 вече са майки... Ти за Азиатска Турция се учудваш хахахаха

17

NoName

преди 5 години

Независимо вярата, независимо в коя държава... Църквата си остава бунището, което скверни вярата на хората, и доказва все повече, че да имаш вяра и да се оповаваш е нещо прекрасно, но ако е намесена църквата придобива гротески вид!

16

педофил

преди 5 години

Ей на ако бяхме приели истамбулската конвенция ся щях да лъзгам малки прутета ама ся нема!Туркишлъръ имат конвенция лющят младо!

15

we

преди 5 години

Скалъпена история,няма нормален човек,който да омъжи детето си на такава възраст,има си групи както и в България,които си спазват тяхна традиция,но КАТЕГОРИЧНО ИСЛЯМА НЕ НАЛАГА ПОДОБЕН РОД ПОВЕДЕНИЕ!

14

Орхан

преди 5 години

Аз като ходех в Турция един баща ми предлагаше да купя дъщеря му за пари и да се оженя за нея казваше, че все едно купувам сексуална робиня и се гордееше със дъщеря си. Казваше, че я е пробвал дали става била добра много.

13

Анонимен

преди 5 години

Така и така сте почнали, напишете и за козичките. Там въобще брак сключват ли или турците си ги ... на общо основание?

12

Анонимен

преди 5 години

как да отговори запада на разразилия се скандал с католическите свещеници.

11

Анонимен

преди 5 години

Присмял се хърбел на щърбел в мигрантските гета в Германия където полицейски крак не може да стъпи и управлява шерията да не е по-различно?

10

Анонимен

преди 5 години

Педофилска религия. Шпигел да си мислят със какво е населена Германия в момента

9

NoName

преди 5 години

В Светска Турция става все по интересно хахахахахаха Ех тези свещенници, искат да си легализират педо*филските желания, няма само Ватикана да кяри хахахахах Това е божията воля, децата се*кс роби, а грешния като се помоли на бога му, всичко му е простено хахахахаха Откачалки бе

8

Анонимен

преди 5 години

и ако видим на колко се женят и раждат по махалите в Бг? Да не излезе по трагично. щото и тука българската държава си прави пас.

7

Анонимен

преди 5 години

На 18 вече кадъните са разработени отсякъде отидете в Турция на море и ще видите какво става, очаква ви бурен нощен секс със красиви турски принцеси само срещу 5 лири, което прави някъде около 20 евростотинки.

6

Анонимен

преди 5 години

Жената заробена още от рождението си. Една религия която отново започнаха да натрапват насилствено и която е рай за мъже отново слага юлара на жените и ги превръща в дойни крави. Не знам, дали на жените в Турция и изобщо в целия ислямски свят не им харесва подобно положение? Започвам вече сериозно да се питам. Турците не протестират, не се бунтуват, просто слушкат онези с ***.Не мога да си обясня поведението на тези хора, които все пак са вкусили свобода да се примиряват с тая ситуация.

5

анон

преди 5 години

комшите - марш обратно в 18ти век...

4

Анонимен

преди 5 години

Онур АлБайрак ето таквиз немци работят в Шпигел и Дойче Зеле хубава работа ама турска/ромска.