64

Юнал Джамилев

преди 5 години

Ас са притиснявам за циничиту дан *** фанат нацитата преди да *** фана ас...чи къфту е черничак ***

63

Анонимен

преди 5 години

Арабите и руснаците трябва да бъдат изгонени от цивилизования свят. Тези хора са диви и с промити мозъци. Нямат интеграция.

62

Хм

преди 5 години

Тая работа с протести няма да се оправи,а с едни по-сериозни неща.

61

Василев

преди 5 години

Няма колониални държави и роби във 21 век!!!Сега е Нов Световен Ред, демокрация и независими държави!!!Селяни прости, а вие добре ли сте бе???Агент Никалъс Мнедел!ЦРУ!!!

60

Анонимен

преди 5 години

О ДРЕЗДЕН ПЛАМНА ,ТАЗИ ВЕЧЕР МНОГОХИЛЯДЕН ПРОТЕСТ ИМА И В ДРЕЗДЕН КЪДЕТО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ МЕРКЕЛ И НЕЙНАТА ПОЛИТИКА.

59

Анонимен

преди 5 години

Германия е правова държава и нещата се решават в съда, а не на улицата. Путинските уроспии че изедът по 100 оки бой и че се приберът.

58

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Сутринта влизам в една туристическа агенция, и им викам: искам да ида на екскурзия дето много ще ме e6aт! И си мисля, че ще ми предложат Хавай! Парадайса на xoмоceксуалистите! А оная ми вика - *** моля ви се! Имаме съвсем нова дестинация за *** - Кьолн! Там няма начин да не ви изнacилят! Ппатих и си тръгнах! Чакам датата на заминаване с aнaлен трепет!

57

Кратун

преди 5 години

Някъде пишеше, че човекът се е опитал да защити жена си от двамата смрадливци.

56

Анонимен

преди 5 години

Гледам по улиците само германци протестират. Германките не подкрепят ли протеста или в момента крепят друго?

55

Анонимен

преди 5 години

"По ирония на съдбата обаче вчера пред неговия паметник се събраха крайнодесни демонстранти."Сега ще ви кажа какво е ирония на съдбата, *** веле. Ирония е че немските власти използват репресивния си апарат срещу местното население, а посрещат ислямския нашественик с голо дупе.

54

Хаха

преди 5 години

Сега смелите българи в Германия треперят. Изпокрили са се мишоците.

53

Анонимен

преди 5 години

Навремето немците бяха едни от ония западняци, които ни учеха, че ние трябва да интегрираме ***, а не да ги държим на къс каиш. Сега гледам, че нещо на тях не им се получава. Що така? Дали щот не правят разлика между това да дадеш шанс, или да дадеш гъзeц?

52

Анонимен

преди 5 години

Оказа се че уж билите под комунистическо робство са много по-патриотично настроени от разглезените и страхливи западногерманци. Определено в Западна Германия окупаторът си е свършил отлично работата. Дано обаче Алтернатива за Германия не се окажат като нашите "патриоти", то и Волен събираше хора и крещеше, сега е много кротък.

51

Анонимен

преди 5 години

Внимавайте с Велика Германия, че ако се засили ще помете цяла Арабия заедно с нейната пияна покровителка руската *** и ще стане едно мазало...., пак САЩ ще трябва да ги спасяват.

50

муспи

преди 5 години

До ВасилевМардохей, че си жидле за евтини мероприятия се вижда от пръв поглед, какъв смисъл има да си слагаш българско име?!

49

Василев

преди 5 години

Сeляни ***, според вас cнoшенията между братя, вредни ли са потомството им? Защото аз съм плод на такъв тип продължение на рода! Агент Артър Макгрегър! НюЙоркската пожарна!

48

alo улу4ил си бинго

преди 5 години

До ами сега!?

47

Анонимен

преди 5 години

"Убийството на 35-годишен германец изкара десетки хора на протест"Явно трябва да си сложа очила, защото на клиповете виждам хиляди, за разлика от ястребовото око на *** веле.

46

1

преди 5 години

да питам американците как са се справили с индианците?

45

Анонимен

преди 5 години

Преди 2 часа в Дрезден са били изнаcилeни 5 турчина и смазани от бой.От едрогърди руси германки ли?