54

Въпросът е друг

преди 6 години

Може ли да направим България такава, че живеещите тук да не искат да я напускат. Чак товага може някои от хората навън да се върнат. Иначе няма как да стане. Човек може да се върне и първите 2-3 години да е ок, но след това неминуемо попада в блатото на партийците от ГЕРБ, БСП, ДПС и другите. Те изсмукват живота от хората и те се зомбират

53

до 50

преди 6 години

Казаха ти - кухо парче си!Пълен rлyпак!

52

до 50

преди 6 години

На теб тук кой ти дава сребърници, че дразниш с глупостта си, неграмотен сополан!Широко ти е около глупавия ти врат, че някой те хрантути.Никой не си напуска родината от хубаво!

51

Анонимен

преди 6 години

Хубавото е, че тази уродска мутро-милиционерско-шуробаджанашко-селска гнус ще престане съвсем скоро да съществува по естествени причини!Просто плъховете, които я населяват ще се самоизядат. Искам само още малко да поживея, за да видя времето, в което гербави крадци, роми и корумпирани куки ще се дебнат взаимно за да се оберат. А други вече няма да има на територията.

50

до 50

преди 6 години

Толкова кухо парче - като теб няма!Такива останахте - 80%

49

Анонимен

преди 6 години

През 1996 г. ми унищожиха завода в които работехме 1800 4овека и останах безработен 28 годишен. Опитах да запо4на собствен бизнес но уви мутрите ме застраховаха с бухалките и се отказах. Заминах за западна европа и минах през ада. Работех на 4ерно за пари които ми стигаха едвам за храна. Спех където намеря. Тъжна и грозна картинка. Но както се казва и на моята улица огря слънце. Запознах се с едно хубаво и добро моми4е ожених се и ве4е 21 години живея като бял 4овек. Дали да се върна.

48

до 41

преди 6 години

Кухо парче си!

47

поли

преди 6 години

Дали ще се върнат личи от плюс а и минуса по долу.Ей това е анкета.Народна.

46

Анонимен

преди 6 години

Абе ***, да им отнемем гражданството викаш? Аз живея в ***, ама ако искаш отнеми и моето. Изобщо не ми е изтрябвало! Или мислиш, че е гордост за мен да се наричам българин?Прокажено семе!

45

до 32

преди 6 години

Наистина си изключително просто парче!

44

Анонимен

преди 6 години

Да не са луди да БАЧКАТ за 300 Евро/месечно.Да БАЧКАТ гладните патриоти, бе....

43

Анонимен

преди 6 години

Да ама калпави владетели не са живеели ммого. Болярския съвет им е вземал душата безкръвно ,по стар обичай да не се губи царска кръв. Удушаване например. И идвал друг.

42

Анонимен

преди 6 години

Да, аз ще се върна. 3500 стартова заплата, по-добро образование, по-добро медицинско обслужване и по-интегрирани етноси и си идвам още утре. До тогава - само за отпуска

41

Анонимен

преди 6 години

До 37 А сегашния Кан ( или Хан) от Брюксел и брат му Юнкер ще ви изпратят всички роми от европа плюс бежанци и имигранти и държавата ще се превърне в .....

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 36Те сами се обявяват за такива.Прав им път.Ама нямат елементарно уважение към живеещите в България все едно ние сме виновни,че са изоставили родителите си,приятелите си и домовете си.Само злоба се таи в душите им ,нищо друго

39

Анонимен

преди 6 години

Трябва да се премахне двойното гражданство и да се въведат правила и критерии за това кой може да се нарича българин и кой не! Тия които живеят трайно във чужбина реално не са никакви българи. Затова трябва да им се отнеме гражданството. Те сами са се доказали като ненадеждни.Същото се отнася за около 1 милион *** които живеят в България но са негарамотни и не могат да говорят на чист български. Те реално нямат никаво българско ДНК и трябва да бъдат изгонени от тази територия.

38

Anus shepti

преди 6 години

Ако се надупат всички в парламента за да им тегла един тунел нещата може и да се случат.

37

Lukanov

преди 6 години

А на нас- *** в булгурско си ни е добре

36

Анонимен

преди 6 години

Византийците хронисти пишат че в стара българия са се стичали да се заселват сродни народи защото канът бил строг справедлив и имало ясни закони имало сигурност . Имало защитаСега що ли бягат?

35

Анонимен

преди 6 години

Мдааа....Да ги обявим за злостни невъзвръщенци и да ги съдим задочно. После да пратят няколко хиляди агенти с чадъри на Запад.