31

Анонимен

преди 6 години

Българи и сърби са братски народи, нарочно насъсквани един срещу друг от продажни политици и от западни служби!!!!

30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Човеко благодарение на него има Търновско Царство Видинско царство и нито едно от тян не се нарича царство България. Вярно бил е много уважаван от Византия и много просветен

29

Анонимен

преди 6 години

Княз Лазар като е толкова велик, защо държавата му се разпада на 13 парчета? - на Радослав Хлапет, на Синиша михайлович, на батн Твърдтко, на Джурадж баллшич, на Георги Бранкович.... всеки един от тях в даден момент е турски васал.Шишман с малката си армия тръгва срещу Никопол - а срещу него - всички сърби, в армията на султана. големи герои няма що!

28

Анонимен

преди 6 години

Те и турците не ни обичат изобщо, ама от тях ви е страх, нали?Има 2 турски партии-незаконни и антиконституционни - ДПС и ДОСТ.Но Сърбия сега е слаба, май някой вади нож на умряло куче!!

27

123

преди 6 години

До Къци от КрагуевацХАХАХАХХААХА За тези думи цял живот ще плащаш, колкото и кратък да е.

26

Анонимен

преди 6 години

Иван Александър е владетел при кото България има Втори златен век на културта.Като изключим Вардарсак македония - дадена на негоивя зет Ст.Душан - България пир него повтаря пределите на Иван Асен II. Това че към края на управлението му започват да се проявят сепаратиски тенденции не е негоав вина- такива са световните тенденции.

25

Анонимен

преди 6 години

Слабо се представят под тая статия защитниците на "сръбската храброст,достойнство,хитрост и величие"слабоооо,ако беше как не искали да влизат в НАТО атакистите и болшевиките досега 1000 коментара да са направили!Срам ли ги е кой знае,или имат два грама мозък та си мълчат!Пред мен преди двадесетина години когато съпругът ми ме заведе да видя родното място на майка му престарял човек плачеше че не може да отиде на гроба на майка си който е в сръбско,верицата им!

24

Анонимен

преди 6 години

22 - ама лъжи - точно българиет дават лъжлиив сведения за да забавят османската войска при Косомво поле. ОСвен това България поема в продължение на над 15 годиин удариет на османците, за да даде време на Сърбия да се опомни.Нямало българи при косово поле....На марко Кралевити майка му е българка! на Княз Лазар майка му е българка! половината "сърби" на косово поле са със смесен произпод -българо-сърби.

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Кой беше тоя велик Иван Александър? Оня дето дели държавата ка то дядово си наследство ли?

22

Узуна

преди 6 години

Маке ви и тръни, всички сте БУЛГАРИ.

21

Анонимен

преди 6 години

Западните български покрайнини са дадени на Сърбо-хърватското кралство, което по-късно стаав СФРЮ. Днес СФРЮ не съществува. ИМаме ли основание да си искаем Западните български покрайнини? давностат на Ньойският договор изтече!

20

Анонимен

преди 6 години

Най-големите душмани на българите са сърбите НАЙ-ГОЛЕМИТЕ!После са гърците!,,И РУСКИТЕ БОКЛ,,,ВИ ПОЛИТИЦИ ,И НАШЕНСКИТЕ ИМ ПОДГ,,НИЦИ!

19

Анонимен

преди 6 години

абе какво спорите със сърбин. Техните велики тези тръгват от Стефан душан. което е парадоксално защото е той е женен за сестрана на Ива Александър - велик български владетел. Освен тоав Ст.душан се именува крал, а никой в Сърбия не признава тази титла, там признават само князете-

18

Друг до Къци

преди 6 години

Никак не ви уважавам "братя" сърби, защото само подлеци могат да нападат в гръб - Сръбско-българската война.

17

чичо Гошо

преди 6 години

До Къци от Крагуевац Скъпи Къци,на дядо ми члена е бил на баба ти у фърчилото още по времето на Симеон.

16

Анонимен

преди 6 години

сърбите ако си бяха учили уроциет щяха да знаят че Кубер е брат на АСпарух...създава държава в Панония.впоследствие България подпогама новото кластво Дукля/Рашка.

15

House M.D.

преди 6 години

"Сърбите по 5 на нож! Граница с Хърватия!". А защо хом*осек*суалният Свобод Желязков не посмя да каже истината, че Крим е български и е незаконно окупиран от Русия? И че падаме под византийска власт пак заради Русия?

14

Анонимен

преди 6 години

Колкото и да подхвърлят това изсмукано от пръстите понятие "език на омразата", никога няма да прозвучи като смислена характеристика на Български.

13

МДА

преди 6 години

До Къци от КрагуевацИмате ли възможност да покажете документи за доказателство на тази си теза?

12

Анонимен

преди 6 години

Сърбите са ни ограбили - Пирот, Ниш, Зачайр, Белград, Босилеград, Вардарска Македония... но сега всичко се връащ държавата им се разпадна. Пред българо сръбската война нашите капитани са били техните генерали...щели сем да си смажем ако АВстро-Унгария - поробителката им - не е застанал зад тях.