32

Анонимен

преди 6 години

До *** до 24Мани ги тия звуци редуцират оборотите на двигателя и след няколко години скоростната ти кутия е леш. Кажи ми нещо трайно, което се е наложило на пазара Американски коли хладилници, перални нещо. Всеки помни един хладилник Мраз отиваше също по 20 год.

31

Анонимен

преди 6 години

Тези коли бяха направени за превоз от т.А до т.Б, лесни зо диагностициране и ремонт по системата "направи сам". Сега за една крушка трябва да водиш колата на сервиз, да стигнеш до свещите трябва да разглобиш половината двигател, а без специален тестер е невъзможно да се открие и най-дребната неизправност.

30

ТКЗС-АПК

преди 6 години

Е как защо, автомобил шедьовър - като автомата калашников.

29

Боби

преди 6 години

До *** до 8Колега на село имах братовчед много способен механик - от целия окръг се стичаха при него автомобили за поправка. Той имаше зелена Жигули не знам дали е от лицензната серия или по-късен окалпазен модел. Тази кола Този човек я беше настроил като швейцарски часовник. Зимно време студена палеше докато кажеш 1-2-3, лятно време от полуоборот както се казва. Но той реално я е разглобил и сглобил сам по всички писани и неписани правила и машината КЪРТИ МИВКИ. 2010 Внучката му я караше

28

Циник до 24

преди 6 години

***...имам колега , който кара Шеви-пикап с биг блок ... звука на двигателя е уникален туниран е с яки гуми тръби и фарове за мъгла... няма много шики-мики по него - но си е тоталната гъзария

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Колега това "емисиЙ" какво точно трябва да означава?

26

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Всяка жигула - пирон в ковчега на империализма! Слагайте новичок в ладите и за Бога братя, ПРОДАВАЙТЕ НА ГОВЕДАРИТЕ!

25

Анонимен

преди 6 години

Плочата за упадъчния руски автомобил не се ли изтърка вече?2020 е грамофоните не са актуални ,никои не се интересува дали Москвича от 73 е бил кофти кола ,че да градим светоглед за нещата.Чета какви коментари има и ми се струва ,че доста хора са се замразили във времето в 80те години.Дами и господа Руски коли няма,Американските са на път да изчезнат изобщо вече никои не си осмисля живота с това каква му е колата.Балкански страсти от миналото хилядолетие не вълнуват никого под 65години.

24

Анонимен

преди 6 години

Pуските коли издържаха по 30 години на краварите трошките се скапваха след 10 г краварите копираха от немците и не можаха да направят качествени коли. Даже италианците ги бият отвсякъде в наши дни. Оcтана им един Форд и той не можа да се наложи никъде извън кравAрника, а и там кравариите го плюят ама го купуват щото е евтин.

23

Анонимен

преди 6 години

Жал ми е за тея русофилии...горките в каква заблуда са живяли. Пропиля ли са им живота с глупости. От толкова лъжи , чак са изгубили реалността. Такива глупости пишат някой път, че е трудно на човек да повярва , какво чете :(Жалко е защото някога са били Българи с трезва мисъл.

22

Анонимен

преди 6 години

те плиткоуммните американци как ги карат, те могат само автоматик????

21

Боби

преди 6 години

До Анонимен 16На запад си има специален клас - Ретро Атомобили - като примерно можеш да ги караш на паркинга пред Стар Бъкс но не може да излезнеш на Общински или Федерален пътА относно СССР автомобили в САЩ - напишете в тубето на Кирилица: Американци УАЗ(примерно) и гледайте и се забавлявайтеРЕТРО МАНИАЦИ ИМА НА ВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА - дано да са повече за да помним какво е било.

20

Анонимен

преди 6 години

Абе не знам, ама дори Джей Лено притежава Волга (ГАЗ-21) от 66-та. Явно са интересни за американците (за ужас на лакеите им).

19

Циник до 8

преди 6 години

Цитат: "Руските коли бяха далеч по-качествени.."Кои руски коли бе?Крадени от Фиат 123 ( кола на годината 69 )...или трофейните Москвичи ( BMW от 2рата световна война )... тапалясниците по-качествени... от кои? Глупавосмешна пропаганда

18

Анонимен

преди 6 години

Интересно, защото компанията се казва GM-АвтоВАЗ. Ще знам, че не стават, щото реално са американско-руски.

17

Анонимен

преди 6 години

Кви Лади ве пичове я вижте ЗИЛ-114 и Линкълн Континентал или ГАЗ М 12 срещу Буик Супер.

16

Анонимен

преди 6 години

Интересно еко и сейфти регулаций не ги ли ловят тези таралясници? Щото VW ги осъдиха за емисий които сигурно са нищожни в сравнение с това което изпуска един УАЗ...

15

Анонимен

преди 6 години

Машината на времето Жигули стана на 50 години и все още се оправя с българска инженерна лента - ТЕЛ ,чук и отвертка.Иначе за опорните позиционери ,да ви светна ,че Американските коли в момента са под нивото и на руските, сравнени със световните марки.Германците са на път да забраняват дизела ,а поколението на Яростта и бързината от доста време се пресели в по приятни парцели.Доцент-Доктор по психология се става само като споменеш кола на българина и заваляват всякакви диагнози.

14

не е новина..

преди 6 години

Че то не е ново явление! По цял свят се срещат Ладички и други руски возила, особено много УАЗки има. Най много има в Египет, Афганистан, Куба, Сирия и естествено бившите соц. държави. В САЩ съм виждал Лада в далечната 2003г, изглежда доста нелепо там, също както у нас изглежада нелепо Ламборджини или Ролс Ройс примерно

13

Анонимен

преди 6 години

2107 - возил съм в такава със 140 на магистралата и не се усещаха, а с лети джанти хваща окото още повече.