214

Анонимен

преди 6 години

Балканска федерация - разпокъсване на българските земи на малки държавици, за по-лесен контрол и заличаване на българското самосъзнание.по ирония - предвидено Белият град на българите за столица на формацията, познат днес на мнозинството само като Београд

213

Анонимен

преди 6 години

Има още живи колхозни питекантропи, които мислят че сме под сАвеЦко иго. Уш анки мили, осъзнайте се в кой век и коя година живеете.

212

Анонимен

преди 6 години

Радев получи звучен шамар от своите кремълски господари!

211

Българин

преди 6 години

Русия! В теб ни е надеждата! Само ти ще дойдеш ако загазим пак! Прости за всичко сестро!

210

А

преди 6 години

До kЗа каква Балканска федерация става дума!Та Тито с неговата надменност е целял да даде унизителна роля на България.Четете договора, фактите, филмите...

209

Анонимен

преди 6 години

Нашите възрожденци са ни завещали,ДА НЕ ТЪРПИМ НИКОИ ДА ВИЛНЕЕ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ !

208

Анонимен

преди 6 години

До kОсманска империя, на която нашто момче Кемал хлопва последен кепенците

207

Най-големия генитал

преди 6 години

Решетников, хомо друзята с ***(к)ин

206

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 221Гулага е тука у нас!!!

205

Анонимен

преди 6 години

До inatut 222Абе я се разкарай бе Андрешко!!! От такива като тебе, "диванни герои", нашего брата вече за нищо го нямат!!!! Я *** се зъби на маккейн, уорик и разни други О.Т.Р.Е.П.К.И, които ни нареждат тука какво да праим, какво да затваряме и с каго да търгуваме!!!! Не виждате ли, че краварите обявяват търговска война на еуропката и са решили съвсем да ни разсъблечат!!! Е, на нас няма вече какво да ни вземат, риза нямаме...освен кожата друго НЕ НИ ОСТАНА!!! ПАК ЩЕ ОПРЕТЕ ДО РУСНАЦИТЕ, но не з

204

Анонимен

преди 6 години

Радев, си беше наумил да използва 140 годишнината от Освобождението да прави червени точки пред кремълски си ментори, дори да му бяха пратили чистачката на Путин, защото се чувстваше пренебрегнат около Европейското председателство, но както самите видяхме, той претърпя най-унизителното си фиаско.Времето ще покаже дали си взел поука !Положителното от всичко това е, че България се еманципира все повече от руския Гулаг !

203

k

преди 6 години

идеята че Николай II е тругнал на война с Турция от чиста и безкористна любов към България е смешна Русия и Англия се договарят да си делнат умиращата Турска империя - това еДокато трърсите на коя "велика" сила да ни продадете все ще сме зле България има едно бъдеще - Балканска Федерация - това което Г.Димитров и Тито искаха да направят и за което и 2-мата бяха убити СТИГА СМЕ СЛУГУВАЛИ !Както каза Ердоган ако не можем да йивеем свободни то тогава по-добре да умрем като мъже !

202

Анонимен

преди 6 години

До Анонименте и на Гърция предлагаха огромни инвестиции, ако се откажат от ЕС, но Сиртакис като спечели изборите друга риза развя

201

Аии......

преди 6 години

Петата колона що мълчи.

200

inatut

преди 6 години

Интересно кой е оставил тоя колхозник свободно да серка из Святата Българска земя.Такива като него - черен печат и обратно в Сибир.Европа и България да я гледат само на картичка. И да не обяснява как, видите ли, случайно сме в различни лагери. Не не сме случайно. От вашето приятелство още ближем рани. "Не ви щем ни меда, ни жилото"

199

Анонимен

преди 6 години

Чели-недочели, много платени коментатори има по темата - рядкост е, следователно пулсът е напипан.

198

Анонимен

преди 6 години

РЕШЕТНИКОВ ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА НИНОВА!

197

Анонимен

преди 6 години

Естествено,че патриархът и генералът са прави! В света няма 100% еднонационална армия и не е имало.И никъде по света няма да чуете нещо подобно.за това там ще ви изправят на съд.Ако толкова много държим да конкретизираме руската царска армия то трябва да признаем и ,че славните ни победи на Дойран,Тутракан и др. през Първата световна се дължат на българи,немци,македонци,турци,арменци,*** и евреи.И то без да посочваме брой на участвали и жертви сред тях. Искате ли?

196

Край

преди 6 години

Русия нищо конкретно не предлага. Идете в Белград да видите как го кара на "вечна дружба" и няма сменена една тротоарна плочка за последните 30г. Па и в Ниш идете - за да почне да ви харесва Монтана.

195

Анонимен

преди 6 години

Руският цигарен поп беше изпратен тук от своя началник Путин да се държи нагло и нахално. Няма да минат такива работи-ВЪН!