62

до 70

преди 6 години

Коментарите на Прокуратурата не са злобни, а обективни.Тяхната работа е да изнесат ФАКТИТЕ. И те ги изнесоха.Това, че на теб не ти харесват си е твой личен проблем.

61

Анонимен

преди 6 години

Добро дело е свършил доктора, отървал е държавата от една маймюна, което щеше да продължава да краде и пребива, да влиза и излиза от затвора, а държавата да харчи пари за него, докато не се намери някой да му види сметката. Уплашил се е доктора, а шведа си е бил печен, колко пъти в затвора, опушкал го е. Добро дело, но не е трябвало да замазва, вика полицията и обяснява какво е станало. Спасил е от кражби десетки семейства. Да не мислите, че плъха щеше да работи? Отървал ни е но съда е виновен.

60

Анонимен

преди 6 години

ромското министърче на ГЕРБ Ивайло Московски нема ли тръгне сега да защитава Катуна си нали са от един исъщи Ген , или аз сега лъжа щото ми е много скучно

59

Опиц злобно куче

преди 6 години

Доктора е лъжец и заслужава цялата строгост на закона че заблуди обществото. Прикривал следи и е дебнал половин час. Каква самоотбрана ????

58

Анонимен

преди 6 години

България е Рай за престъниците.Застрелваш човек, при това с незаконно притежаван пистолет и след 3 дни си си вкъщи.Нямам думи.

57

Анонимен

преди 6 години

Знаете ли кое е най- ужасното. Че, за да се защитиш, сам трябва да се превърнеш в престъпник. "Лошите времена пораждат лоши мисли"

56

Анонимен

преди 6 години

Много нахални журналисти. Човека каза 100 пъти да го остовят намира.

55

Анонимен

преди 6 години

Злобните коментари на прокуратурата срещу доктора няма да променят мнението на хората, а то е , че крадеца си е получил заслуженото. Това обаче показва , че държавното обвинение защитава крадците и се прави , че спазва законите. Да на приказки по пресконференции . Един пример , цар Киро дерибейства 20 години в Катуница и трябваше да убият момче за да стане нещо.

54

Василев

преди 6 години

До ОтличникаОтПсиходиспТака беше при болшевизма,така е и сега при неолибералната лихварска демокрация, който мисли правилно го смятат за луд и го пращат в психодиспансер!!!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!

53

Анонимен

преди 6 години

Ако на мен посред нощ ми се обади приятел да идвам да заличаваме следи от убийство дали ще отида ако и друг път не съм го правил?Докторската дружинка са организирани убийци. За какво му е иначе незаконен пистолет?

52

яяя

преди 6 години

Важен е крайният резултат, а той е ясен- един "швед" по-малко! Това ми е достатъчно, друго не ме интересува! ПОХВАЛНО докторе! За жалост ще лежиш, само, за да си защитят основния електорат! Тук всичко е опорочено! Не сме бяла правова държава, а джунгла! Аз мога само да кажа- БЛАГОДАРЯ за доброто дело!

51

Анонимен

преди 6 години

Този "доктор" си е престъпник и убиец отвсякъде.1-во-Притежава незаконно оръжие2-ро-Стреля и убива НА УЛИЦАТА невъоръжен човек,който е имал в себе си отвертка и нож,но не ги е извадил за да не стане убиец3-то-Не се обажда на 112 да съобщи нито преди,нито след стрелбата за случилото се4-то-Отрича да има нещо общо5-то-Заличава следите и укрива оръжието6-то-Самонаранява се със свой нож,който измива и заблуждава полицията,че крадеца го бил хвърлил два пъти по него,нищо,че е имал свой в себе си

50

Анонимен

преди 6 години

За съжаление така се получава, когато човек с пробва в неща, в които не го бива.Като е учил за лекар беше се занимавал с това за което е учил.А не да гърми хора по улицата посред нощ.

49

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не разбирам какви хора има да защитават убиец със съучастници, планирали са убийството, хладнокръвно са убили човек и са се опитали да заличат следите роеди да дойде полицията. за такова И тримата няма да излязат от затвора в сащ която давате за пример.

48

Дебнещ

преди 6 години

Дебнел е 30 минути на балкона?

47

Анонимен

преди 6 години

Народът не случайно е казал КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИШ И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ТИ ГО НАПРАВИ. Визирам така наречения Доктор.Не може да претендираш да си интелигентен човек, а да действаш така нескопосано и да правиш цял низ от грешки.Вместо да три кръвта от плочките, могъл е спокойно да натовари Плъха на колата си и да го изхвърли в близкия язовир.Така правят практичните хора. А Докторът с всяко следващо си действие се е заплитал все повече.

46

До 61

преди 6 години

Защитил е себе си и собствеността си и това е достатъчно! Да не мислиш, че плъха го е било грижа дали е там семейството на някой или на село....

45

Анонимен

преди 6 години

От другата страна - лекар, с нула присъди и най вероятно нула неизвестни престъпления..Е, те престъпленията му вече са известни...

44

до 54

преди 6 години

Какво семейство е защитил, като семейството му въобще не е било в къщата - те са били в село Крумово на 40 км от там.Как не ви омръзна да повтаряте едни и същи лъжи по 100 пъти.

43

Факт

преди 6 години

След като осъден на три инстанции е оправдан от последната след спечелени от партията му избори и сега е председател на парламентарна група-какво да говорим!Със стрелба по дребни гризачи няма да се реши проблема!Мишените трябва да са бая по-едри!