33

останал80

преди 6 години

Ако не са емигрантите да пращат кинти, икономиката ни щеше да е фалирала много отдавна.

32

Анонимен

преди 6 години

Това е тъжен факт е ясен и на малките деца. Въпроса е защо наведените медии не задават въпроси където трябва и не мачкат властимащите без значение от цвета им и сам ще си отговоря за това трябват топки .

31

Анонимен

преди 6 години

Ако ни сме ние емигрантите,в България гладни ще умрете ей.

30

Циник до Дупчо

преди 6 години

Дупчо...Дупчооо...ти на тая кълка се въргаляй...ромите, и селяните без образование и квалификация - не са мерило!Ама вероятно и те печелят по-добре от теб!

29

шоп

преди 6 години

Мой познат от 20 г, работи в оранжерии в Холандия при турци. Каквото изкара, изпраща в България. Жена му му плаща по 16 лв. здравни и като се разболее, хваща самолета и идва да се лекува.

28

Анонимен

преди 6 години

Българите в чужбина били пратили едиколко си. А българите колко изпращат в чужбина нито една статия....само еднокнижника изнася в собствените си сметки повече от описаната в статията сума.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Ами свободни места за 1 500 000 трола като теб няма.

26

Дупчо от Дупница

преди 6 години

Те не ни изхранват, а си пращат парите в БГ за тях си. Повечето работят на черно, спят по 10 човека в квартира, нямат осигуровки, нямат сметки в банки, къде да си държат парите в чужбина. У дюшека ли?

25

Циник до Петров

преди 6 години

Ако си подадеш носа от блатото българско...може и над твоя продънен покрив да пекне слънце!Успокоявай се с подобни простотии...и маай горди *** из екарисажите на Гергов...и фирмите на курСланинова за...я има...я не - 400?!Да не знаем колко ви плащат - да ни лъжете!Ама знаем!

24

Анонимен

преди 6 години

Пълни Соросядни глупости.Ако емигрантите работеха в България - БВП щеше да бъде 2-пъти по голям.. И пенсията на мама и тате 2-пъти по-голяма.. България губи 50милиарда , а получава 1,75 милиарда.. С тези пари еничарите мигранти не могат си платят разходите за здравеопазване и образование което са получили като деца до 20г. за да станат годни за работа

23

Анонимен

преди 6 години

Kude Sa ni zaplatite, kude Sa ni parite bratq Bulgari da I'm izpotroshimm Kolite

22

Бай Иван

преди 6 години

Не знам кой на кого и какво праща, но повечето ми познати които са в чужбина си "дръпнаха" децата отдавна при тях и не пращат почти нищо. А с всяка година процента на тези хора ще се увеличава. Даже с всяка година все по-рядко си идват към България.

21

Икономика ;)

преди 6 години

Интересно ми е какво ще стане с "Българската икономика" когато тези хора останат без близки на който да пращат пари.

20

Да

преди 6 години

Всичко това е до време!До 10 години картинката ще е друга!

19

Анонимен

преди 6 години

боко и депутатите разходинах хората от бг, няма наказаност, няма реформи, има една фирма, която дава на роднините си, а извинете и на гаджета на дъщерите, които обаче не живеели на един адрес. За другите икономиката не работи и хората бягат. накрая тук ще си останат само баджанаците и неоправданите роми.

18

Анонимен

преди 6 години

Абсолютно подкрепям коментарите 8 и 13. Парите са в пъти повече. Повечето работещи навън са намерили по-евтини начини да изпращат пари от Уестърн юнион и Мъниграм.

17

Петров

преди 6 години

Част от поредната камания на майкопродавците от ГЕРБ на тема: Колко е хубаво да имаш господари на Запад и да работиш при тях пазач за по 5 евро на час. Изхранвали, ние сигурно тук спим.

16

Анонимен

преди 6 години

Все още има неосъзнали се емигранти, от опит да ви кажа ,че голямата част от тези пари са хвърлени на вятъра, никой не ги оценява имат ги за даденост и че все едно си им длъжен - аз навремето уж да помагам , по груби сметки пратих пари , с които на тогавашните цени можех да купя един двустаен , а не да се чудя сега от къде да събера 3 пъти повече за същия апартамент.

15

Анонимен

преди 6 години

Това знае ли го Киро Домуса дето издържа няколко стотин американски работника, а тук разправя колко много са 500 лв. Егати ненаялата се олигархия, отвън им пращат пари за да могат да крият данъци, както и братските европейски компании. А честито. Нещо съществувало над 1300 години му ....... за норматив.

14

хаха

преди 6 години

Ми ще пращат я! А като работят в чужбина, защото родителите им разчитат на пенсия от моите осигуровки...