116

Анонимен

преди 7 години

До до 115Не живея в на баба ми панелката, хи хи.Виждам, че много ти се иска, но реалността е друга. Живея в центъра на София, доста охолно при това. . Недей да пукаш сега кръвоносен съд от завист.

115

Анонимен

преди 7 години

glasuvaite za men ... she izteglq 500 miliarda vanshen dalg i shte vi napravq zaplatite po 1500 evro bez da vdigam cenite .... i taka shte e pone 50 godini zanapred ... no posle vnucite vi shte trqbva da bachkat za 30 evro na mesec pone 150 godini :D nais A ?

114

Анонимен

преди 7 години

До 123И защо, много хора се реализират съвсем успешно тук. Това че на вас не се отдава е отделен проблем, който не трябва да занимава никого освен вас

113

ГЕРБАРИТЕ СА БОГАТИ

преди 7 години

СЕГА ГЕРБ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА БЕЛИТЕ СИ ИЗБИРАТЕЛИ ДА СИ ПОСТРОЯТ ДВОРЕЦ В БИСТРИЦА ИЛИ 6 АПАРТАМЕНТА - ПО ИЗБОР.ТЕ ЗА ТОВА И ГЛАСУВАТ.ДРУГИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ СА ПО-СКРОМНИ . МИНАВАТ С ПО 20-30 ЛВ.

112

Анонимен

преди 7 години

Не трябва човек да е гений, за да забележи, че ако извадиш от горната статистика мизерните държави с ниски доходи, след това извадиш свръхбогатите, презадоволени нации, та, остават италианците и испанците - там да правят анкети защо са мамини детенца. При останалите нещата са ясни, които получават 5-6 хил евра месечно - висок процент, тези с 400 до 1000 еврака - нисък, според нивото на мизерия.

111

до 115

преди 7 години

***, соца няма да се върне национал-социализма ще се върне и то само до 5-6 години, а после ще се заговори отново за Маркс и Енгелс. A ти си вервай ама то много ги схващаш нещата като живееш на баба си у панелката АМА ТЕ ПАНИЛКИТЕ НЕ СА ВЕЧНИ , а какво мисли един немец по въпроса, да не мислиш, че немеца вечно ще храни *** като тебе

110

Аз съм 110

преди 7 години

До 119Ти ще да си от описаните от мен мамини мунчовци. Викаш нито св*рка иска да ти направи, нито гащата да ти опЕре. Що, ти кво можеш да предложиш в замяна?

109

Анонимен

преди 7 години

20 годишен кредит можеше да се вземе и от ДСК с 1 % год. лихва. Тристаен струваше 12000 лева, нашият е за толкова, тухлен ЕПП.

108

Анонимен

преди 7 години

Я кажете нещо за щерките, които са на принципа "Мама носи, тати меси". Лигочи, една свир*а не могат да направят като хората. Самочувствие до небето...

107

Питър

преди 7 години

До: nkavrakovА сега тия, дето са емигрирали в Англия примерно, в Бъкингамския дворец ли живеят??? Същият *** е и там, "успелите" са доста малко. Повечето българи в Англия (Лондон) живеят по 5-10 души в квартира

106

Анонимен

преди 7 години

Понякога ми липсват макароните, които трябваше да ям всеки ден по времето на комунизма. То нямаше друго за ядене!!!

105

Анонимен

преди 7 години

ВБеларус, а отскоро и в Литва (или обратното) ако не учиш и не работиш, плащаш данък, който не е много малък.

104

Анонимен

преди 7 години

До 113Стига с тоя социализъм, бе. Никога няма да се върне, адаптирайте се към настоящето или млъкнете. Имате цялата свобода да пътувате, да правите пари и да се развивате и ако нещо ви спира е собствената ви т*пня.

103

Анонимен

преди 7 години

"Всеки втори българин мамин синковец!"...е нали - роби !!!

102

Анонимен

преди 7 години

СОЦИАЛИЗМЪТ, ПО КОЙТО СЕГА Е МОДЕРНО ДА СЕ ПЛЮЕ, ОСИГУРЯВАШЕ ВЪЗМОЖНОСТ ВСЕКИ ДА СИ КУПИ ИЛИ ПОСТРОИ ЖИЛИЩЕ. ЧЕ И КОЛА ДА СИ КУПИ. ЧЕ И ВИЛА.А СЕГА ПИКЛЬО ВЦИТЕ, ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ И МЪРЗЕЛИВИ, ЧАКАТ ДА ГИ ХРАНЯТ МАМА И ТАТЕ.ЧЕ ИМ ЗАВЕЖДАТ И НЯКОЯ ВЕЩИЦА ДА ИМ СКЪСЯВА ЖИВОТА. ЧЕ И ДЕЦАТА МУ ГЛЕДАТ.ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДАТ ЖИВОТА. НЕ МЪЖ, А МЕКОТЕЛО.

101

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПрез 1969 г.. ............. Алоу, а по времето на Аспарух как беше? Я виж календара 02.05.2017 г.

100

Анонимен

преди 7 години

То не е само до парите, в къщи мама пЕре, готви, кърпи гащите и чорапите, на мамин *** това много му харесва. После като се изнесе най-накрая на 30 (понеже на *** му се е*е, а в къщи маминка през 5 минути влиза в стаята му, да му носи филийки с маргарин и салам) не може сам да се гледа и не може да намери някоя клета женица да върши на мама действията, защото не живеем вече в 50-те години. Тогава ***, крайно накърнен, сяда пред компютъра и почва да пише статуси "къде са истинските жени"

99

Анонимен

преди 7 години

Стига сте говорили за лентяи, щото имаше един който много бързо им намери работа на всички.... та.

98

Анонимен

преди 7 години

"а една гарсониера в София се е продавала за 5000 лева, т.е. 42,67 месечни заплати. Намерете сега гарсониера в София за 30 000."Прав си. Тогава просто нямаше за какво да си харчиш парите. Нито тоалетна хартия имаше, нито нищо. Бананите ги купувахме само по Нова година, дънкови панталони само в Кореком. Връщахме буркани, за да си купим кисело мляко с алуминиева капачка, която се смачкваше за да си отвориш млякото. Олиото веднъж на 2 седмици идваше. Салам кучешка радост, а месо само за избрани.

97

до 97

преди 7 години

Много си в грешка кола се купуваше дори само след 7-8 год. и то без един лев кредит да не мислиш че с една заплата си купуваш кола за да си я купиш веднага доста си заблуден, пубер. За да не си купиш коло по онова време трябв да си бил крайно мързелив и некадърен. Всеки средностатистически българин имаше къща вила и кола, нямаха само хората със синдром на Даун.