171

Niki

преди 7 години

На Тиквата ръцете му са изцапани с кръв,кръв и от деца.

170

Анонимен

преди 7 години

Никой не казва да не произвеждат, но да го продават на правителства, а не на разбойници.

169

тТт

преди 7 години

Били произведени в България... Е, и??? Фирмата продава на посредника, посредника продава на 3-то лице и си взима процента печалба! Елементарно! Явно БГ фирмите в този бранш са конкурентни, за което - браво! А Захарова да научи едно от основоположните неща в бизнес-отношенията - там място за СЪЖАЛЕНИЕ и СЪЧУВСТВИЕ НЯМА! Или печелиш, или губиш... а като губиш - накрая фалираш!

168

Анонимен

преди 7 години

А те какво са очаквали да намерят, може би антифриз?

167

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПроблем не е че България прави калашници и рпг7, проблем е на кой ни карат да го продаваме за без пари.

166

Циник

преди 7 години

Цитат: ....снарядите са германски , американски произведени в България"Край на цитатаПоследно? Даже и мат'рялчето да е изплагиатствано..."блести" с некадърното списване - характерно за сайта!PS. А най-сладичкото е, че въпреки многобройните забележки на юзърите за ГРАМАТИЧНИ, стилистични грешки - драскачите ( пишман журналисти) си карат както си знаят! Некадърно!

165

Анонимен

преди 7 години

А българите открили, че Русия води срещу тях хибридна война, намесва се в изборите, купува си футболни агитки да бият хората, финансира комунистическата престъпност и иска да пороби България.

164

Анонимен

преди 7 години

НА КОЛКО ТОЧНО ВОДКИ СА ЗАПОЧНАЛИ ДА ТВЪРДЯТ ТОВА РУСКИТЕ ВОЕННИ?

163

Анонимен

преди 7 години

До всички *** дето реват, че България произвежда оръжие. Завод като ВМЗ или Арсенал, какво да произвежда? Това да не са фойверки, щом е оръжие ще убива. Когато се намери произведено в друга държава защо не ревете. Защо не ревахте, когато работниците стояха без пари толкова време?

162

Да разлаем трола

преди 7 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат!А зелените *** лаят - до пресипване !:):)

161

Анонимен

преди 7 години

Целият свят е пълен с калашници, просто руснаците не искат срещу тях да излизат умерени американски терористи с руско оръжие.

160

Анонимен

преди 7 години

"Русия в Сирия помага на законна власт, а САЩ в Ирак и Либия разруши законна власт и освободи терористични групи."По принцип си прав. Обаче я си представи, че разузнаването е знаело, че например в Либия се готви нещо лошо за САЩ и Европа? ;)В Ирак не намериха химическо оръжие, вероятно и в Либия е нямало. Ама знае ли човек... ;)

159

evolution

преди 7 години

Когато фактите говорят и боговете мълчат!мълчанието е непознато нещо за шошошидниата зелена култура обаче...

158

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 185Ушанко, това е руско оръжие, произведено в България.я питай в руското посолство последно оръжието българско ли е или руско.

157

Анонимен

преди 7 години

Щях да се радвам ако поне 10 руснака убийци на сирийски жени и деца са се върнали като ГРУЗ 200 в Русия благодарение набългарските боеприпаси. Но информацията е пълна лъжа. Не за пръв път "братушките" ни погаждат подобни удари под кръста. Но Господ гледа и наказва виновните!

156

Derp

преди 7 години

Произведени от елфи! Казанлъжки елфи ;)

155

анти комунист

преди 7 години

И кво, като има мурзилско оръжие на всякъде не е проблем нали ?

154

Анонимен

преди 7 години

а колко кашона с лосион са намерили?

153

Ангел

преди 7 години

Стига сте опорочавали развиващата се военна промишленост в България.Ако не купят оръжието от нас от други ще го купят.Войната е преди всичко Бизнес и както Руснаците си гледат Бизнес интересите в Сирия така и ние имаме право да си гледаме нашия интерес!За всички е ясно че войната в Сирия е война на интереси.Нека има за всички парче от баницата.Стига с тая Алчност на Руснаци и Американци! Оставете ни поне трохите !!!!!

152

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен184Ушанко, това е руско оръжие, произведено в България.