49

Анонимен

преди 7 години

А на Бокича и Хибридния конците беха на Козяк И още са.Но наКозяк сега са се сбъркали с новия шеф. Още не са им спуснали опорните тпчки.

48

Анонимен

преди 7 години

До Гошо...ТъпотоГошееее,Корнелия няма да оправи България.Моли Бога бъдещият премиер да е друг. Тази е нагла, алчна и ограничена.

47

Жал ми е за Радев

преди 7 години

БСП дава към гласовете на Радев само 42%, това дават анализите. Т.е. победата на Радев, е негова лична, харизматична победа, и НЕ е победа на БСП

46

Анонимен

преди 7 години

До Жал ми е за РадевС тези свои думи Йотова все едно, че му лепна етикет "Президент - кукла на конци. Конците ще ги дърпат от ул."Позитано" 20".

45

Анонимен

преди 7 години

Представям си какви циркове ще прави сега в НС.Ще влиза, ще излиза или изобщо няма да ходи на работа.Също като през 2013 докато платените му протестъри ревяха отвън.Така се докопа до следващия мандат.Мъка

44

Анонимен

преди 7 години

ednata Jeleva, vtorata ianeva, tretoto ot Rab Fucka e 4i4o ... tea ot uniata da fnimaat da ge Ca4o nepodbere po zakonovio red i da ge postavy u pandizo barabar Buidkata

43

Анонимен

преди 7 години

Я кажете нещо за руския Миг и ДИЗЕЛЯКА КОМИНЦОВ бе? Радев ли е пилотирал самальотника ОЦЕЛЯЛ ЛИ Е МУХАХАХАХАХАХА

42

ИТ спешълист

преди 7 години

Все ми едно с кой ще дружи България, но ако някой ми посегне на дебелата айти заплата под формата на увеличение на данъци и тем подобни глупости, си бия камшика на запад на момента и оставам червенушките да се спасяват както могат.

41

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Корнелия Нинова като стане премиер догодина,още повече ще...смрази нашенските и западните ни евроатлантически...душмани.Права ще излезе баба Ванга,само се е объркала в...косата,иначе всичко друго си е...точно.

40

Анонимен

преди 7 години

Егото му не е проблем, проблем е бездарната и неграмотна политика, но когато не разбираш нищо от финанси, икономика, енергетика и т. н. Може да говориш само за асвалт.

39

Анонимен

преди 7 години

На германската политоложка ще кажа, че с такива като нея "експерти" скоро Германия ще осъмне изненадана.

38

Жал ми е за Радев

преди 7 години

Илияна Йотова към Президента Румен Радев: "-И най-малкото движение срещу тази партия - няма да ви бъде простено!", излъчено в новините на БТВБез коментар!

37

макето

преди 7 години

Бугариа нема бъдеще у този си вид, рускио колониализъм ви ... мамата

36

Анонимен

преди 7 години

До ОСТАВКА !!!Ново начало ни е нужно.Но партия-столетница не е способна да постави ново начало.Нали знаеш, че нов бардак със стари кадри не се прави?

35

RUSSIA the best

преди 7 години

До 30 Елица не пише , тя превежда. Което не може да си го преведе , му пише транскрипцията с български букви. Аз съм много голям неин почитател , чета и редовно статиите и съм установил , че го прави редовно. Много нови думи , абсолютно несъществуващи в българския език могат да се научат от нея по този начин.

34

Анонимен

преди 7 години

Три пъти с Румяна Желева. Човек от народа, който нарича народа агнешки глави!!!

33

Анонимен

преди 7 години

До До 6Разбира се че имаме около два милиона недоучени, умствено ограничени или изобщо не ходили на училище. Голям процент от тях са и пияндета.Повечето избори у нас се печелят благодарение на този контингент.

32

снощи

преди 7 години

руски Миг 29 се е размазал при ОПИТ за кацане на дизеловата самолетоносачна *** КОМИНЦОВ, първи FOX са са го съобщили после иблядоветего подтвърдили МУХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

31

Боко си е виновен

преди 7 години

До 24: Абсолютно! Той сам се свали, сам си заложи оставката, никой не му е искал!Борисов е едно сърдито хлапе, което тутакси трябва да бъде изгонено от политиката!Този човек е опасен за държавата, заради егото си е готов да хвърли държавата в хаос и разруха в най-неподходящия момент!

30

Анонимен

преди 7 години

Знам я жената на Радев, танцува в клипа на Орхан Мурад - Ново Гадже.