45

ЗА 54...

преди 7 години

ТЯ ГЕРМАНИЯ НА ФЮРЕРА , ВЕЧЕ ГО Е ПРОИЗВЕЛА ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААА

44

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

НЯМАТЕ И НИКОГА НЕ СТЕ ИМАЛИ ПАЗАРИ В РУСИЯ , СЛЕД ПАДАНЕТО НА СССР!ПРОСТО ВАШИТЕ СОЦ-*** , СЕ ИЗМЕСТВАТ РЕДОВНО ОТ ЗАПАДНИТЕ ПО-КАЧЕСТВЕНИ СТОКИ И ХРАНИ!!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ--РУСИЯ ВИ ПРОБУТВАШЕ СТАРИТЕ СИ МАШИНИ И ТЕХНОЛОГИИ , С КОИТО НИКОГА- НИКОЙ ...НЕ МОЖЕТЕ ДА КОНКУРИРАТЕ!"РУСКИЯ ПАЗАР"---ТОВА СА РУСОФИЛСКИ ТЪПИЗМИ!ТОЙ ОТДАВНА НЕ Е НАШ...И НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!

43

Анонимен

преди 7 години

Америка все още не може да произведе нещо по-добро от Калашников. Агент 007

42

Анонимен

преди 7 години

Руснаците бързат да си вземат парите, защото мн спешно им трябват.

41

Анонимен

преди 7 години

Бат Бойко кой гоБУШОНИРАда не са пак отКРАВАРСКОТО ПОСОЛСТВО

40

Българофил

преди 7 години

За мен дали си русофил или западнофил и все тая.И при двете породи се наблюдава тежко родоотстъпничество.Няма как да се оправи държава с население милеещо повече за чуждото,отколкото за нашето.Живи и здрави бъдете всички!

39

БРАВО БОКО!!!

преди 7 години

САМО ЗАРАДИ ТОВА ---ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ И НЕГОВИЯ КАНДИДАТ!ПОНЕ , ДА СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ НЯМА ДА МИ СЕ ВЛАЧАТ ТУКА РАЗНИ РУСКИ СМОТА..НЯ.ЦИ...

38

Анонимен

преди 7 години

Затопляне на отношенията с Русия няма! Просто Бойко и Роско се уплашиха не на шега, след неуспешния преврат в Турция сега не знаят какво да правят и размахаха опашки на изток, запад и юг. Русия с нищо обаче не показва, че се затоплят отношенията ни, например вчера, още след първата среща на прехвалената от нашето правителство работна група за оборудването за АЕЦ, руснаците побързаха да си искат парите колкото е възможно по-скоро.С ГЕРБ на чело на България стопляне на отношенията с Русия няма

37

Анонимен

преди 7 години

Ако имаме пазар в Русия, щяхме да имаме такива производство, каквото ЕС никога няма да ни позволи. Напротив, ЕС уби нашето производство, но както казват" знаещите"го с по да, нашето място е там.

36

Бай Ристо

преди 7 години

Кебапчетата с рубли ли се купуват?

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 24Ти, германия не я мисли.Германия през 70-те и 80-те инвестира много повече в Турски, Гръцки, Сръбски и т.н. гастарбайтери и 40 години след това германското качество все още е пословично, макар от 20 години всичко дето има щампа "Made in Germany" да се произвежда в китай.Германия е страна в която има работещи закони и работеща полиция, те имат опит в неутрализирането на терористи и ще се справят с тях. Проблема е, че ние нямаме нито опит, нито работещи служби.

34

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на Бойко и марионетките му заобичахме Русия, как да не е русофил? ахахха

33

Червенка Копринкова

преди 7 години

Има снимка с огромен плакат със съветски знамена на който пише : " Доналд Тръмп - пръв приятел на Тутраканската селищна система !" Как да не се умили човек!?

32

з н а й к о

преди 7 години

Но, няма проблем.Вие подкрепяйте МАКАКА в резервата, отвъд океана! Подкрепяйте също и сибирския ПЕС, пък искайте тук да сте добре!! Продажници сте еееииий.

31

Анонимен

преди 7 години

Кога ще дойде политик, който да стои отстоява българския интерес - да е икономически и политически отношения със САЩ, ЕС, Русия, Китай, но най-вече ЗА българите. До сега се нагледахме на близачи, подмазвачи, фурнаджийски лопати и какви ли не.. Кога ще дойде човек, който отстоява българския интерес преди всичко?

30

US посолството

преди 7 години

Ако отидеш, ще ти изкараме на светло криминалното минало.

29

Анонимен

преди 7 години

Неслучайно са му предложили ахахах

28

Анонимен

преди 7 години

Русофилско позорище!!!

27

Анонимен

преди 7 години

Г-НБорисов, отказа Ви ще повлияе върху президентските избори=500% В най лошия случай ще сте на балотаж с патриотите, които в крайна сметка ще Ви решат проблемите....

26

Анонимен

преди 7 години

Бе що така на снимката ми се вижда, че на Бойко му е насинено окото?