171

до 289

преди 8 години

Не знам за теб, но аз се радвам, че когато е трябвало Русия е победила Турция през 1878 г. Другите войни по между им не ме интересуват! През 1-та Световна сме били в два различни лагеря, а на северния фронт сме воювали основно срещу румънците!

170

Анонимен

преди 8 години

Странна пасмина сте това п.....филите. Някои наричат румънския президент "румънец", не включвайки, че той е немец. Но няма начин да се компенсира липсата на сиво.

169

до277

преди 8 години

Да не сте обратен ?

168

ПИАР

преди 8 години

И Бойко Борисов повиши тон ,не ми трябва война,аааааааааааааахахахах,леко баце лекоо,ши навехнеш

167

Анонимен

преди 8 години

Войната е нещо страшно, хора!Дядото е бил на фронта и още плаче със сълзи, като се сети за тези години, а човека е на 90 вече!В този жесток свят навсякъде около нас само това ни трябва!

166

фактите:

преди 8 години

Русия е побеждавана многократно-и от Турция и от Б-я през | св.война .Що се касае до победите й -Наполеон бе победен от англичаните на Ватерлоо, а Хитлер загуби защото имаше глупостта да воюва срещу Америка.Великата отечествена война на руснаците всъщност е велика междусъюзническа война с нацистка Германия.

165

Анонимен

преди 8 години

До SSМакедонците знаят истината, но толкова години под ботуша на Тито, няма как да не доведе до умствени увреждания у някои. Също, както у нас 45 години комунизъм доведоха до до тотално объркване на нечии мозъци.

164

Шаран БГ

преди 8 години

НА ГОЛ ТУМБАК -- ЧИФТЕ ПИЩОВИ ! Ха така, само война ни липсва!! Този румънец не е ял мамалига -- ама никога !!

163

Анонимен

преди 8 години

Не желая да имам нищо общо с украинци или турци, камо ли да съм на една и съща страна с тях.Ето какво целят кукловодите: да използват българи и румънци за гнусните си цели.Украинците да правят каквото искат, но да спрат да занимават света със себе си. Никога не бих се бил на тяхна страна!Колкото до турците, не смятам че са толкова ***, за да позволят да бъдат употребени по такъв начин. Просто трябва да се осъзнаят и да свалят лудите османисти от власт, иначе всички заедно ще изпатим...

162

@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

Който има желание да трепе русофили, фори чисти руснаци и да води война с Русия, аз лично ще му подсигуря билет до Украйна! Там като изкаже волята си , моментално ще му дадат оръжие и ще го пратят на фронта!Да, ама не ви стиска, нищо че тук пледирате за война! Едно е да лаеш, съвсем друго е да действаш , драги ми смехурковци.....

161

Анонимен

преди 8 години

Следващите осъдени от Народния съд на въже - отрепките-предатели Митов, Ненчев, Плевнелиев.

160

Анонимен

преди 8 години

Подкрепяйте си Русия,но аз съм в щатите и тук са светлинни години пред руснаците - сгради , небостъргачи ,технологии ,красота ,но вие сте си мърлячи и е нормално да сте влюбени в разрухата ;))))

159

ПИАР

преди 8 години

Ако САЩ искат общ черномосрки фронт ще го създаде и бат ви Бойко гък няма да каже.Ако това беше истина тук щеше да акостира Джон Кери а не бай никой от Румъния да решава военно стратегически проблеми хаха,не бъдете будали.Оакаха се със Слънчев Бряг и сега пускат хаосни патрони да заглушат мафиотското си управление

158

SS

преди 8 години

До Odisej Да не казваш , че Шевченко е бил участник в войната.А македонците не са ли българи според тебе. Те също се мислят за нещо различно, обаче ние си знаем истината, или не е така според тебе.

157

ПИАР

преди 8 години

След тоталното оакване на герберската върхушка и позицията КО?НЕ по казуса Митьо очите заваля дъжд от провокативни повдигащи рейтинга на Бойко статии.Отново имаме игра със страховете на хората,първо се пусна партенката със заселването на бежанци по селата а сега и това

156

Анонимен

преди 8 години

""Никой не може да победи Русия, никога.""............a българо-съветската дружба бе като слънцето и въздуха за всяко живо същество ...***, селски, *** червени ... обречени на робство

155

SS

преди 8 години

До Анонимен 261Не мога да отида защото татковината ми забогатя от както сме в ЕС иначе няма проблем.Ти па да не мислиш че в Киев са ненормални, има няколко стотин крайни националисти , нещо като наще футболни агитки ама малко по озлобени от обстановката там, а другите са нормални и осъзнават кои са ЧИСТИ РУСНАЦИ.

154

Ромa Одисей

преди 8 години

Сорос от зaтворa го спaсил,тук във форумa го нaзнaчил,срещу комaтче хлебец,мaлко дрогa и рaкия,Одисей бълвa всякaквa помия,плюе Путин,прaвослaвието,Русия.Всякa кaзaнa от него думa е лъжa и гнуснa повръщня !

153

До Odysseus

преди 8 години

Ти да не си мислиш, че ....филите знаят кой е Тарас Шевченко !?! Още по-малко от тях знаят, че украинският език е по-близък до полския, от колкото до руския. Както бе казал един - липсата на мозък не се вижда, но си личи.

152

Анонимен

преди 8 години

Путин редовно си го *** бат Боко за закуска.