64

Анонимен

преди 8 години

Герб и Деформаторите са гласували за увеличението.

63

123

преди 8 години

До Ана 63Ходи си в Холандия!Минимална брутна заплата в Холандия е...ако си над 23 години, то ти се полагат ? 1.485,60 на месец, ? 342,85 на седмица или ? 68,57 на ден .

62

Анонимен

преди 8 години

тия си биха шута от общината на следващите избори

61

Анонимен

преди 8 години

В Талин градският транспорт е безплатен.

60

F

преди 8 години

И не забравяйте пак да гласувате за тия!

59

Анонимен

преди 8 години

До аннаЗабрави само да споменеш за заплатите в Холандия. А в Естония знаеш ли как е?

58

ром с манго

преди 8 години

Браво на ГЕРБ и евала на бат*Бойко ! Всяко повишение носи повече пари за социални помощи и аз,родата и чаветата пак ще гласуваме за Бойко.пп.Аз само ей тъй,да попитам-какво е това билет ????

57

анна

преди 8 години

В Холандия се пътува с карта, която те таксува на изминат км. Ако нямаш карта трябва да си вземеш билет, който е най-малко 3.70 евро. Иначе за 20 минути път с трамвая ми излиза 1. 20. Смятам че същата система би била доста добра и в България.

56

Анонимен

преди 8 години

Няма наяждане на тия *** във властта! Хора, България вече се разпадна!

55

жалко

преди 8 години

жалко решение. нашата "европейска" столица е единствената с такива перфоратори на билетите, които позволяват многократното им използване. досега се чудех дали да се възползвам от многократното използване на 1 билет, но вече не се чудя.

54

Анонимен

преди 8 години

По интересното е че ако те хванат без билет 200 лева е актаа и това което вкараха в последния момент , засилен контрол с участието на общинска полиция по рисковите линии

53

Анонимен

преди 8 години

Българи, траете ли още ?Умишлено не пиша софиянци, защото в София отдавна няма софиянци - те емигрираха.Превзеха я ордите диви селяни, които избират Борисов и Фандъкова.

52

Ганчо

преди 8 години

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДЕНИ И ИЗРАСНАЛИ В СОФИЯ. Сега всички родени след околовръсното мрънкат за цената на билета. Ало хората след околовръсното ако не Ви харесва моля като си отидете в неделя по родните места не се връщайте.

51

Вуни

преди 8 години

Нищо де, гледайте положително на нещата - поне намалиха цената на парното. Наесен парното ще се покачи до старите цени (щото ще го пуснат), бензина също ще се вдигне, и ще трябва и билетите да скочат малко - да компенсират - на 1.80 примерно. Таксиджиите ще излязат на протест, но пък рокерите ще се кротнат, а НАП ще залови 2 тона нелегална ракия. Идилия.

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 44Да не мислиш , че с трошката е много евтино .Данък 100 леваГражданска 200 леваКаско 1000 левавинетка 97 левасиня зона по 2 лева на часСредно по 120 лева разходи на месец имаш преди да отидеш до бензиностанцията

49

Наблюдател

преди 8 години

Поредният удар срещу редовните пътници за сметка на гратисчиите /"римляните" де/! Както си е текущата практика в "най-правовата" известна държава, редовните платци поемат разходите на авантаджиите / същите "римляни"/ ток, вода, социални помощи. Защо да не им поемат и пътните!

48

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова се самозабрави!Бият я парите и забрави , че в София има и безработни хора!

47

Кон

преди 8 години

Оставка на Фандъкова! Само това е адекватна реакция. Познайте дали тя има чест.

46

минувач

преди 8 години

Мисля, че чашата преля за учителката!Разбира се, че хората трябва да се вдигнат на протест !!!

45

несофиянец

преди 8 години

Ако си купя автобус,мога ли да го споделям със софиянци ,ей така да си пътуваме ,или на втория ден ще ме гръмнете