56

Какво чакаме

преди 8 години

Давайте да излизаме , това е нечуван диктат !Този Борисов подражава на Ердоган!

55

ЧИЧО ОТ СЕЛО

преди 8 години

НЕ ОЧАКВАМ ОСОБЕН ЕФЕКТ, ЗАЩОТО ИЗБОРИТЕ ПАК ЩЕ МОГАТ ДА СЕ ФАЛШИФИЦИРАТ.ЕДИНСТВЕНИЯ ЕФЕКТ ЩЕ БЪДЕ САМО ЯКО НАБЪБВАНЕ НА БАНКОВИТЕ СМЕТКИ НА ПАРТИИТЕ И ОЩЕ ПО - ГОЛЯМ ФИНАНСОВ ТОВАР ЗА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!ПРЕДИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ГЛАСУВАНЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ НАМАЛЯТ СУБСИДИИТЕ ЗА 1 ГЛАС НА 1 ЛЕВ.

54

Анонимен

преди 8 години

най-послестига малцинствата са ни избирали политиците

53

завършил в Москва

преди 8 години

СССР трябва да се завърне отново с пълният си, неподправен блясък! Путин положи основите. Според последни статистики 91% от българите са русофили. Значи можем! Нека големият брат ни присъедини като пълноправен член на Съюза. Готови сме!

52

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!!

преди 8 години

Не се дискутира броя на депутатите да се намали .Населението на България намалява ,редно е и депутатите да намалеят. Зорноволното гласуване ще налее още пари към партиите11 рв на глас. И там не се намаля.ЗАЩО?!?!Трябваше да се направи друго. Броя на депутатите да е пропорционален на броя на гласувалите. 50% гласували-50% заети места в парламента(т.е не 240 изедника, а 120 бр). Другите празни.

51

Анонимен

преди 8 години

Такова чудо, убеден съм и през комунистическо не е било.

50

циник

преди 8 години

Задължителното гласуване не беше ли реликва на Комунизма, същия този Комунизъм заради който искат да вкарат в затвора половината българи за разпространяването му?! КАКЪВ Е ТОЗИ ДВОЕН СТАНДАРТ?!?!

49

Анонимен

преди 8 години

недействителните бюлетини ще станат повече от действителните

48

qwerqwer

преди 8 години

Трябваше да гласуват и за образователен ценз! Поне завършено средно, че да знаят да четат и пишат! Щото личните ми наблюдения са, че в 7-ми клас още сричат и не знаят таблицата за умножение!

47

???

преди 8 години

Не разбрах как ще гласуват над 2 милиона български граждани постоянно живеещи в чужбина, като в някои държави няма българско посолство или то е на стотици или хиляди километри.....Защо ли ми се струва, че депутатите не си представят друг вариант освен на-простия - човека си живее цял живот на един и същи адрес в България....

46

Анонимен

преди 8 години

така беше и през социализма всичко задължително - манефестации ленински дни и др

45

Ай честито

преди 8 години

Честита ви нова диктатура на Бойко Борисов !Скоро ще пеем и песни за Вожда и който нр ги знае , в каменоломната! Честита нова Северна Корея на Балканите !

44

Анонимен

преди 8 години

При задължително гласуване половината партии изобщо не влизат ДПС е под въпрос Друг е въпроса че мога да пусна празна бюлетина

43

камен

преди 8 години

Еи, съсипаха дребния бизнес на хората бе , сега с какво ще си гледат семеиствата дилърите на гласове , а не са малко , бе ???

42

Анонимен

преди 8 години

Как си увеличихме партийните субсидийки без да се набутваме да купуваме гласове!!Няма разход,всичко е чиста печалба!!Няма продаден глас,няма даване на ръка на председатели на секции,на наблюдатели и рекламиращи.....!!Парите в партийните каси си ги осигурихме!!Многократно нарастване без лазход!!Да пускат бюлетини овчиците,та ако ще и недействителни!!!Те също са форма на гласуване и отиват в графа гласували,които процентно ще си поделят печелившите партийки!!!

41

гласоподавател

преди 8 години

бая бюлетини с картинки на полови органи ще се въргалят из урните

40

Анонимен

преди 8 години

МНОГО ИМ СЕ ЧУДЯ НА ВАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ КАЗВАМ ВАШИТЕ ЗАЩОТО АЗ НЕ ГЛАСУВАМ ОТ 90-та ГОДИНА С КАКВИ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ СЕ ЗАНИМАВАТ! ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С РАЗРЕШАВАНЕ ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА ТЕ СА ТРЪГНАЛИ ДА СЪЗДАВАТ ПРОБЛЕМИ. Е И КАТО ГО НАПРАВЯТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЩЕ ОТИДА ЛИ ДА ГЛАСУВАМ. АМИ НЯМА ДА ОТИДА. СЛЕД 25 ГОДИНИ В КОИТО НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЕДВАЛИ ЩЕ ОТИДА ПО ЗАДЪЛЖЕНИЕ. В КОНСТИТУЦИЯТА ПИШЕ. ГЛАСУВАНЕТО Е ПРАВО А НЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ! ДА НЕ БИ ДА СЕ МИСЛЯТ ЧЕ КОНСТИТУЦИЯТА Е ХАРТИЯ ЗА ЗАДНИ ЦЕЛИ?

39

Анонимен

преди 8 години

Тия зарязаха и референдума за задължителното гладуване.

38

"Винкел Патриот

преди 8 години

Няма как закон под Основният - Конституцията да бъде валиден. А Основният закон - Конституцията, казва, че гласуването е право, а не задължение. В тоя ред на мисли, да се уведоми ВКС и оня да отмени решението на "патриотарите" и ГЕРБ. Който иска да бие ДПС, да го направи със смислени политики в полза на българите и да ги убеди да гласуват за тях. Мен нещо не могат да ме убедят;))) И не само, те нямат идеи, с които да ме убедят, нямат и реализатори, които да правят политика от тия идеи.

37

Анонимен

преди 8 години

Ще отида на море и ще препускам да се върна да гласувам. Смешници жалки. Наистина са изперкали тотално.